5 ماه برای خدمت پدرم کم شده ... 2 تا پروژه هم انجام دادم که 12 ماه به بنیاد برام پیشنهاد داده سازمانی که براش انجام دادمش فقط دفاعش مونده که فکر کنم 8 یا 9 ماه کم بشه ...که جمعا 13 یا 14 ما کم میشه ...
5 ماه برای خدمت پدرم کم شده ... 2 تا پروژه هم انجام دادم که 12 ماه به بنیاد برام پیشنهاد داده سازمانی که براش انجام دادمش فقط دفاعش مونده که فکر کنم 8 یا 9 ماه کم بشه ...که جمعا 13 یا 14 ما کم میشه ...
فک کنم تو همون آموزشی بدی کسریتو همونجا نگهدارنت !
ممنون از جوابت .. یه سوال دیگه اینکه بعد از آموزشی چند روز مرخصی می دن ؟
سلام
این چیزها به طول دوره و پادگان بستگی داره و نهایت 8 روز هست حداقل من توی این 16 ماه خدمتم پایان دوره بیشتر از 8 روز ندیدم و خود ما 8 روز پایان دوره داشتیم و دوره مون 55 روز طول کشید .
یکی از دوستان توضیح دادن.
حالا من کسی هم دیدم که 16 روز پایان دوره گرفته.
بستگی به کرم خودشون داره.شاید تا 15-16 روز هم بدن.شاید 7-8 روز.بین 7 تا 16 روز در نوسانه.
اصولا اسلحه گرفتن و دویدن های مداوم شامل حال شما نمیشه.
البته بعضی فرمانده ها یا مربی ها از سر لجشون شما رو به اجبار وارد کارزار میکنن که اگر این کارو کردن طی سلسله مراتب شکایت خودتون رو اعلام میکنید:
اول به مربی میگین-اگر نشد میرین پیش فرمانده گردان-نشد میری بازرسی و مشکل حل خواهد شد.
شما روم به دیوار در جاهای دیگه به کار میگیرن.
سلام.
1-شما تا قبل از خرداد دفترچه ات رو پست کنی غیبتت بخشیده میشه و صرفا معرفیت به پلیس+10 کافی است.
2-اصل مدرکتو که بهت نمیدن چون کارت پایان خدمت نداری.برو موقتش رو بگیر حتما.
3-فرم ها مشخصن.یکی فرم مشخصاتت هست-یکی فرم مربوط به واکسن ات هست که میری واکسن میزنی-یک فرم هم مربوط به پزشک هست که میبری پیش پزشک معتمد تا اون برات پر کنه(لیست دکترا هم تو دفاتر پلیس+10 موجود هست).
سلام.
شایعه که زیاد میکنن این ملت.
شما فقط قانون رو نگاه کن.طی خبری که خود سردار کمالی گفت:از اواخر سال 92 خدمت سربازی 24 ماه خواهد شد.
موفق باشی.
شما که لیسانسی 1 ماه کسری شامل حالتون میشه.
سلام من اموزشی 01 بودم جای خوبیه البته به نسبت جاهای دیگه .معروف به ویترین ارتش .
بعد اموزشی معمولا 10 روز ولی دوره ما 3 روز م اضافه سردار نمی دونم چیچی اومد حال داد
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
قانون جدید کسری لیسانس و فوق لیسانس چقدره ؟
والا فعلا که خبری نیست.
فکر کنم لیسانس بشه 18 ماه.البته این چیزیه که از گوشه و کنار شنیدیم.
باید صبر کنیم تا سال 92 برسه ، البته اگر عمری بود.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)