این سرعت 30-40 واسه کدوم سرویسشه ؟
بعد واقعا نسبت به صبا می ارزه از مخابراط بگیریم؟؟ شنیده بودم اگه تو سایتای ... هم بریم زنگ میزنن خونه و این حرفا..اینجوریه؟
این سرعت 30-40 واسه کدوم سرویسشه ؟
بعد واقعا نسبت به صبا می ارزه از مخابراط بگیریم؟؟ شنیده بودم اگه تو سایتای ... هم بریم زنگ میزنن خونه و این حرفا..اینجوریه؟
سلام
من تازه به جمعه صنا نتی ها پیوستم ....
البته از خود صبا نگرفتم از شرکت ارتباط گستر صبا گرفتم از Resller هاشه ... من سرعت 1Mg گرفتم که خیلی هم راضیم ....دانلود با 115 بهم میده ... قطعی هم نداره ... سرعت شبانه هم خوبه ....
.
منم فکر میکنم اشکال از مرکز مخابراتیتون باشه ...
سلام رمز و پسورد شبانه مگه همون guest ngsnet نیستش ؟ عوض شده ؟
نه خیلی وقته که دیگه اونو برداشتن // شما یا همون یوز و پس اصلیت وصل میشی
سرویس شبانه رایگان (شبکه صبا)
تمامی مشترکین سرویس اینترنت شرکت ارتباط گستر صبا می توانند از ساعت 2 الی 7 صبح از سرویس رایگان این شرکت استفاده نمایند.
در صورت استفاده از این سرویس از ترافیک حجمی اشتراک شما کم نخواهد شد و مشترکین می توانند بصورت نامحدود از این سرویس استفاده نمایند.
4-5 ماهی میشه که اون عوض شده و دیگه باید با همون یوزر/پس روزانه وصل شید. ولی فقط بین ساعات 2-7 رایگانه. البته توی بعضی شهرها 1-6 .
راضی؟؟؟؟
من 512 نوین نت دارم با سرعت 250.دوره صبا تموم شده من از 86 تا حالا داشتم و عوض کردم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام
شما تهران هستید؟ کدوم مرکز مخابراتی؟
چون منم واقعا از صبانت خسته شدم. جالبه غرفش هم تو نمایشگاه خیلی خلوت بود .
با سلام می خواستم اگه ممکنه یک تست از پینگ google بزارید،سرویس مخابرات استان مازندران:
![]()
دوستان الان وضعیت صبانت چطوریه ؟! من نمیخوام نت را عوض کنم فقط میخوام بدونم وضعیتش خوبه یا نه ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)