کلا ویروس توتال با امسی مشکل داره تا حالا چندین بار اینطوری شده من متوجه مشکلش نشدم![]()
کلا ویروس توتال با امسی مشکل داره تا حالا چندین بار اینطوری شده من متوجه مشکلش نشدم![]()
مگه این فایلای مشکوک میذارن شما به قلعه 3 برسید!یه سری آنتی ویروسا نمیدونن ما تو ایرانیم و بیشتر برنامه هامون کرکیه و رحم نمیکنن بهشون و این واسه ما زیاد چیز خوبی نیست.
حالا اسمشو عوض کنید تا شباهت اسمی وجود نداشته باشه.![]()
Last edited by GhesseyeAmir; 04-01-2013 at 03:55.
جای تعجب داره چرا امسی سافت نمیشناسه ولی دوتا موتور جداگانش به تنهایی میشناسن.چون تو تستای قدیمی تعداد شناساییش بالا بوده.
ویروسای 206 تایی که چند صفحه قبلتر بودن به تعداد باقیمانده ها
emsisoft 17
avira 21
bitdefender total 23
gdata 25
kaspersky internet security 30
avast 31
norton 32
comodo & kaspersky pure 2 33
doctor web 34
kaspersky pure 1 36
واسه ویروسای 224 تایی هم فکر کنم امسی باقیمونده هاش 14 تا بود که بیشترین تعداد شناسایی رو داشت یا تو سطر دوم بود.
چجوریاست؟![]()
Last edited by GhesseyeAmir; 03-01-2013 at 23:40.
سلام دوستان گلم :
خواهش دارم دوستانی که از دیسک نجات کمپانیهای مختلف بخصوص بیت و کسپر و آویرا و نورتون استفاده کردن برای پاکسازی سیستم به دو سه تا سوال ابتدایی من جواب بدن.ممنون
1-کدوم یکی از این محصولات رو میشه حتی با تغییر ورزن باز هم استفاده کرد.چون شنیدم بعضیهاشون با تغییر ورژن غیرفعال میشن و باید دوباره دانلود بشن.خداییش ظلمه هر بار مثلا 400 مگ دیسک بیت رو بخوای دانلود کنی...
2-وقتی از محیط بوت اجرا میشن برای بروزرسانی فایلهای آپدیتشون رو کجا ذخیره میکنن و اینکه میشه اون آپدیتها رو داشت و دوباره باهاشون یه دیسک نجات بروز شده رایت و استفاده کرد؟؟آخه سیستم عامل که بوت نشده پس این فایلها رو کدوم مسیر ذخیره میکنه؟حالا سی دی رو نمیدونم اما مثلا کسپر که روی فلش هم ذخیره میشه (البته همشون میشن) مثلا فایلهای آپدیتشو توی همون فلش مموری ذخیره میکنه؟
3-دیسک نجات شناساییش کلا بر اساس دیتابیسه یا از تکنولوژی های دیگه هم میتونه استفاده بشه؟(چون توی محیط بوت ویروسها فعال نیستن و اصولا سیستم عاملی نیست که مثلا بخواد ویروسها رو از روی رفتار یا هوش مصنوعی بشناسه)
ببخشید که سوالم زیاد مرتبط نیست اما جای بهتری ندیدم واسه پرسش.![]()
سلام.آواتار جدید مبارک.
من زیاد از دیسک نجات کسپرسکی استفاده نکردم.منم کنجکاوم.وقتی دیسک نجاتو میذارم یه پوشه به اسم دیسک نجات تو درایو \:C ظاهر میشه که گویا فابل آپدیتم درون اون وجود داره.بازم دوستانی که بیشتر آگاهی دارن باید بگن.ولی قابلیت آپدیت آفلاین داره.
فکر کنم غیر از آپدیت دیتابیس هسته آنتی ویروسم آپدیت میشه.
بازم باتجربه ها باید توضیح بدن
Win32.Spy.Agentنکته جالب درباره این جاسوس افزار این هست که بیشتر از 10000 نفر از کاربران کسپرسکی از ازش استفادهمیکنن!!.
سلام مهدی جان
این فقط یک adware هست نه یک جاسوس افزار !
پس یک جاسوس افزار نمی باشد !![]()
فکر نمیکنم ادوار باشه ولی به هر صورت کسپر من که حتی اعلام نکرد ادوار هست!
اویرا که میگه تروجانهای وی جی میگه بک دور هست!
نود 32 میگه جاسوس افزار هست
شما هم که میگی ادوار هست![]()
حالا کدومش ؟؟؟![]()
سلام
من به شناسایی MBAM اعتماد می کنم![]()
سلام
یه Adware نیست امیر جان یه تروجان با خطر سطح بالاست عزیز
MBAM هم پایگاه داده اصلی نیست تا وقتی دیتابیس های معروف دنیا حرفی دیگر دارند
ESET-NOD32 Win32/Spy.Agent.NMM
BitDefender Trojan.Generic.3083935
AntiVir TR/Gendal.IS.548484
[Avast Win32:PUP-gen [PUP
AVG BackDoor.Agent.AGZT
McAfee-GW-Edition Generic.tfr!bw
TrendMicro-HouseCall TROJ_GEN.R4FH1H7
مخرب بودن این فایل کاملا تابلوست
و اینکه کسپراسکای نمیشناسه دلیلی برای ساده بودن یا اینکه Adware بودن نیست
موارد زیادی دیده شده که کسپراسکای فایل های مخرب را تعدادی زیادی از کاربرانش استفاده میکنند
ولی باز هم شاید بنده اشتباه میکنم و اساتید حرفه ای تر هستند و بنده آماتور![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)