سلام
نخیر مدلش اینی که شما میگی نیست
قصد فروش هم ندارند،یه سرویس حچمی براشون میگیرم فقط دوستان هم متوجه باشن اون تعرفه بلند مدت نامحدود دیگه وجود نداره
سلام
نخیر مدلش اینی که شما میگی نیست
قصد فروش هم ندارند،یه سرویس حچمی براشون میگیرم فقط دوستان هم متوجه باشن اون تعرفه بلند مدت نامحدود دیگه وجود نداره
۷۰ درصد تخفیف استثنایی مودمهای وایمکس!
هموطنان عزیز در استانهای آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان و فارس میتوانند با ثبتنام در فاصله زمانی ۲۴ تا ۲۶ تیر ۱۳۹۱، از ۷۰ درصد تخفیف باورنکردنی در قیمت مودمهای Wi-Fi و USB بهرهمند شوند.
توجه :
- مراحل ثبت نام و عملیات پرداخت باید ظرف مدت ۳ روز از زمان ثبتنام انجام شود؛
- در طول دوره این پیشنهاد تخفیفی، هر نفر تنها میتواند یک حساب وایمکس ثبت نام نماید؛ بدیهی است در صورت ثبت نام برای بیش از یک حساب، ثبت نام های اضافی ملغی میگردد.
قیمت ها بدون احتساب ۵% مالیات بر ارزش افزوده ارائه شده اند.
برای ثبت نام سرویس وایمکس می توانید:
- به یکی از فروشندگان مجاز منتخب ایرانسل (که اسامی آنها در وب سایت ایرانسل آمده است) مراجعه کنید؛ یا
- روی گزینه «ثبت نام سرویس وایمکس» در صفحه اصلی پورتال وایمکس کلیک کرده و فرم ثبت نام را تکمیل نمایید.
روش های پرداخت هزینه اشتراک وایمکس ایرانسل:
۱. پرداخت اینترنتی
برای استفاده از سامانه پرداخت اینترنتی لازم است وارد سیستم کنترل حساب اینترنتی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) شوید و پس از کلیک بر گزینه «پرداخت ها»، به قسمت «پرداخت صورت حساب/ پرداخت اینترنتی» مراجعه کنید.
۲. خرید کارت شارژ و بارگذاری اینترنتی
برای بارگذاری کارت شارژ لازم است وارد سیستم کنترل حساب اینترنتی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) شوید و پس از کلیک بر گزینه «پرداخت ها»، به قسمت «شارژ مجدد» مراجعه کنید.
۴. مراجعه حضوری به شعب بانک
پرداخت بايد با در دست داشتن «شناسه پرداخت»، طبق اطلاعات بانكي روبرو صورت گيرد: بانک ملت به شماره حسابو يا بانک تجارت به شماره حساب ۲۱۰۴۴۷
سلام
دوستانی که وایمکس دارن (ترجیحا تهرانی ها) میشه یک لطفی بکنن و ببینن این سایت واسشون باز میشه یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت از دیروز واسه من باز نمیشه با وایمکس ولی واسه بقیه که وایمکس ندارن مشکلی نداره. حتی با اینترنت سیم کارت ایرانسل باز میشه ولی با وایمکس باز نمیشه. سایت فیلتر هم نیست.
یا ساکس و https باز نمیشه. بعضی از چیز پی ان ها باز میکنن و بعضی باز نمیکنن.
مشکلی نیست
مشکل از سیستم شماست
کش بروسر رو پاک کنید و در داخل cmd هم بزنید ipconfig /flushdns سیستم رو ریست کنید مجدد امتحان کنید
نشد.
شما وایمکس ایرانسل دارین ؟
من همین سایت رو با اینترنت از ISP دیگه بدون هیچ مشکلی روی همین سیستم میارم.
حتی با اینترنت سیم کارت ایرانسل هم که به سیستم وصل میکنم ، سایت باز میشه اما با خود وایمکس باز نمیشه.
با 3 تا سیستم مختلف و یک موبایل امتحان کردم و نشد.
واسه چند دقیقه بعد از اینکه پست رو دادم درست شد اما الان دوباره بالا نمیاد.
دوستانی که ایرانسل دارن لطفا یک امتحان بکنن:
Last edited by ase_pase; 14-07-2012 at 15:55.
الان تست کردم باز نمیشه ...
512 نامحدود دائمی .
با سلام
تعرفه های gprs تفاوتی نکرده ؟
دوستم وایمکس 512 ایرانسل گرفت 6 ماهه 36 تومن 100 تومن هم پول مودم به نظرتون خوب نیست
ممنون میشم جواب بدین
دو سوال در مورد دو تا موضوع كردين كه جاش اينجا نيست!!!
در مورد بخش وايمكسش. اشتراك 6 ماهه 512 يه چيزي حدودا 130 تومنه با 4 گيگ ترافيك ماهانه!
در مورد GPRS هم اينجا سوالتون رو مطرح كنيد بلكه كسي جواب بده.
Last edited by Milad4171; 15-07-2012 at 18:31.
كسي از سرويس شبانه استفاده كرده واسه شما ها هم مشكل افت سرعت (بيشتر بالا رفتن پينگ )وجود داره؟؟؟
و همون فريز شدن رسيو در حالت دانلود!!!
Last edited by Milad4171; 15-07-2012 at 18:32.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)