مثل من که Tan^2x + 1 رو زدم sin^2x/1 ، اشکال نداره.
حوصله ندارم بشینم تصحیح کنم ولی داشتم نگاه میکردم توی پاسخ نامه ، سوال نمودار ادبیات رو گفته گذرا به مسند ولی گزینه رو اشتباه انتخاب کرده (گزینه 3)
ادبیات میتونستم 71% بزنم 6 تا غلط زدم![]()
مثل من که Tan^2x + 1 رو زدم sin^2x/1 ، اشکال نداره.
حوصله ندارم بشینم تصحیح کنم ولی داشتم نگاه میکردم توی پاسخ نامه ، سوال نمودار ادبیات رو گفته گذرا به مسند ولی گزینه رو اشتباه انتخاب کرده (گزینه 3)
ادبیات میتونستم 71% بزنم 6 تا غلط زدم![]()
قلمچی (تجربی) واسه شما هم سخت بود ؟
ترازم اومد پایین ...قرار بود دو درس سخت باشه که !
شایدم من خوب نخوندم ....
خوب راستش رو بخوای من یک بار Hype مشکی قبل از جلسه خوردم تاثیر خوبی داشت
حالا فردا امتحان علوی شبیه ساز کنکوره باز ، Hype رو تست میکنم میگم
ولی شکلات و آب معمولی بهترین چیزه
حالا میفهمم چقدر آزمون امروز قلم چی سخت بوده. با این درصدا ترازم عین تراز آزمون قبلی شد!
من نمیگم Hype تاثیری نداره ولی آحه ساعت 8 ساعت چه طور آدم میتونه Hype بخوره؟![]()
سلام دوستان
من هم تاييد ميكنم كه امروز عمومي ها سخت بودن. ترازي كه اين درصد ها داده نشون ميده كه همه پايين زدن.
سامان جون كجايي كه اين عمومي ها تو رو مي طلبن ...
یعنی اختصاصیاش خیلی آسون بود به نظرت؟؟؟ البته خب شما یه ذره فرق می کنه وضعیتت با من ولی همکلاسیای رتبه 2 رقمی من همشون می گفتن همش سخت بود...به نظر منم واقعا سخت بود مثلا من خودم حقم نبود فیزیک 12 بزنم یا ریاضی رو 20
سلام. درصدای من:
ادبیات: 58 !
عربی: 66 !
دین و زندگی: 50 !!
زبان: 58 !!!!!!!!!من خیلی وقتا جوابای ریدینگ های آزمونا رو قبول ندارم!!
ریاضی: 66 ( خیلی غلطای مسخره داشتم. امان از این حرص و طمع!! هِی هر دفعه می گم که تحلیلی نزنم من از این درس خیری نمی بینم... بازم زدم بازم زیاد زدم و بازم همش غلط!!!! اگه نمی زدم به 75 می رسوندم درصد رو.)
فیزیک: 85
شیمی: 49 !! بازم از سر واکنی جواب دادم!!
سوال 231 شیمی هم غلطه.
سوال 13 ادبیات گزینه1 درسته و جواب تشریحی هم همینه منتها نوشته 1 ! من درصدم رو با درست گرفتن این سوال حساب کردم.
امروز بعد از ظهر رفتم کانون رو بدم.... هنگ کردم!!! اومدم بیرون!
امروز خیلی غلط بزرگی کردم رفتم سنجش، و کانون رو از دست دادم......
Last edited by fm992; 11-06-2010 at 15:50.
شما هم انتظار حداقل 60 زبان رو داشتی یا یادت رفت اون قسمت رو پاک کنی؟!![]()
به نظر من سوالاش اصلا خوب نبود! اصلا اطلاعات علمی جالبی لازم نداشت! همش این رو به اون تبدیل کن! وخصوصا فیزیکش واقعا اصلا به فیزیک شبیه نبود. بابا دم قلمچی گرم....
ریاضی ش هم جالب نبود!! خیلی قاطی بود!!
ولی از نظر سایز و فونت خیلی خوب بود! اصلا به چشمام فشار نیومد... سر آزمونای قلمچی چشمام می ترکه از درد! ولی این خیلی خوب بود از نظر کاغذ و اندازه ی کلمه ها..
امروز واسه ما سوالای عمومی سوم ها رو داده بودن! تا اومدن عوض کنن 10 دقیقه طول کشید... اختصاصی ها رو هم جالبه.. 10 دقیقه دیر دادن!! هنوز هیچکی دفترچه نداشت توی بلندگو گفتن که اختصاصی رو شروع کنید!
بعدشم که مراقبه شروع کرد به جمع کردن دفترچه های عمومی!!!!!!!!! حالا هرچی بهش می گفتیم که بابا اینا مال خودمونه! نمی فهمید!! فکر می کرد کنکوره!!!!! آخر گفتم من پولش رو دادم بهت نمی دم!!! ... 10 دقیقه بعد اومدن و گفتن که مال خودشونه.. کِنف شد من حال کردم!
ولی از اینکه جلوی کولر بودم بسی حال کردم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)