آهان.9 خاموش میشه دیگه روشن نمیشه؟!خوب مگه شبانه روزی نیست؟من که شاتلم شبانه روزی پشتیبانی میکنن.پیگیر شو ببین شبانه روزی دارن اون موقع زنگ بزن...
درسته.اما انقدر هم پول برق و اصطلاک(اصطحلاک یا اصطلاک؟) انقدرام نیستا...آیا هزینه برق و اصطحلاک قطعات کامپیوترتون کمتر از هزینهایه که به پارسآنلاین پرداخت میکنین؟
دانلود یک فایل 60 مگابایتی با سرعت 60 کیلوبایت توسط پارس انلاین = 17.06 دقیقه
دانلود یک فایل 60 مگابایتی با سرعت 16 کیلوبایت توسط مخابرات = 64 دقیقه (اگه توی کل این زمان همون 16 کیلوبایت بمونه)
اختلاف 46.94 دقیقهست که اگه در این مدت زمان شما کامپیوترتون روشنه چقدر برق مصرف میکنه و چقدر اصطحلاک برای قطعات کامپیوترتون ایجاد میکنه؟ آیا زمانی که صرف این دانلود میشه براتون کلافه کننده و اعصاب خورد کن نیست؟ اگه یک فایل رو فوری نیاز داشته باشین چکار میکنین؟
در نهایت هم دانلود شبانه برای شما که میخوای حجمت کم نشه!
الان من مگه همش چقدر برای کامپیوترم خرج کردم؟ 5 ساله دارم.تقریبا شبانه روزیم بیچاره روشنه! خیلی کم پیش میاد خاموش کنم .حتی مواقعی که بیکاره...
بحث زمان میمونه.که من اصلا حوصله ندارم تو یوتوب وقتمو تلف کنم تا فیلمه لود شه...فقط یه بدی ای که پارس آنلاین داره اینه که روزا حجم میندازه که منم دقیقا روزا از یوتوب استفاده میکنم....
اگه مخابرات بتونه کیفیت 360 یوتوب رو بدون این که فیلم هی وایسته پخش کنه من حرفی ندارم و ازش میگیرم...تا اونجا که خبر دارم پارس آنلاین این مشکلو نداره...
راستی من الان فردا برم پارس آنلاین چقدر طول مثیکشه برام وصل کنن؟ الان شاتلم . باز هم باید پول اضافه بدم که خطو وصل کنن؟
ای بابا الان که میخوام برم تو سایت شاتل لاگین نمیشه.فکر کنم اولای فروردین شاتلم تموم شه.راهی نداره بگم از اون روز برام شروع کنن؟(تو روز تعطیلی)(میتونم آنلاین پرداخت کنم)