تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 781 از 1042 اولاول ... 281681731771777778779780781782783784785791831881 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,801 به 7,810 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به نظرتون چيكار كنم؟واقعا ديگه خودم خسته شدم هر شب چراغ لينك راس ساعت 9 قطع ميشه و هر روز صبح بايد زنگ بزنم شركت تا درست بشه منشي شركتم يه دختره امروز همش ميخندديد فكر ميكرد من عمدا زنگ بهش ميزنم ترو خدا كمكم كنين
    آهان.9 خاموش میشه دیگه روشن نمیشه؟!خوب مگه شبانه روزی نیست؟من که شاتلم شبانه روزی پشتیبانی میکنن.پیگیر شو ببین شبانه روزی دارن اون موقع زنگ بزن...
    آیا هزینه برق و اصطحلاک قطعات کامپیوترتون کمتر از هزینه‌ایه که به پارس‌آنلاین پرداخت میکنین؟

دانلود یک فایل 60 مگابایتی با سرعت 60 کیلوبایت توسط پارس انلاین = 17.06 دقیقه
    دانلود یک فایل 60 مگابایتی با سرعت 16 کیلوبایت توسط مخابرات = 64 دقیقه (اگه توی کل این زمان همون 16 کیلوبایت بمونه)

اختلاف 46.94 دقیقه‌ست که اگه در این مدت زمان شما کامپیوترتون روشنه چقدر برق مصرف میکنه و چقدر اصطحلاک برای قطعات کامپیوترتون ایجاد میکنه؟ آیا زمانی که صرف این دانلود میشه براتون کلافه کننده و اعصاب خورد کن نیست؟ اگه یک فایل رو فوری نیاز داشته باشین چکار میکنین؟

در نهایت هم دانلود شبانه برای شما که میخوای حجمت کم نشه!
    درسته.اما انقدر هم پول برق و اصطلاک(اصطحلاک یا اصطلاک؟) انقدرام نیستا...
    الان من مگه همش چقدر برای کامپیوترم خرج کردم؟ 5 ساله دارم.تقریبا شبانه روزیم بیچاره روشنه! خیلی کم پیش میاد خاموش کنم .حتی مواقعی که بیکاره...
    بحث زمان میمونه.که من اصلا حوصله ندارم تو یوتوب وقتمو تلف کنم تا فیلمه لود شه...فقط یه بدی ای که پارس آنلاین داره اینه که روزا حجم میندازه که منم دقیقا روزا از یوتوب استفاده میکنم....
    اگه مخابرات بتونه کیفیت 360 یوتوب رو بدون این که فیلم هی وایسته پخش کنه من حرفی ندارم و ازش میگیرم...تا اونجا که خبر دارم پارس آنلاین این مشکلو نداره...

راستی من الان فردا برم پارس آنلاین چقدر طول مثیکشه برام وصل کنن؟ الان شاتلم . باز هم باید پول اضافه بدم که خطو وصل کنن؟
    ای بابا الان که میخوام برم تو سایت شاتل لاگین نمیشه.فکر کنم اولای فروردین شاتلم تموم شه.راهی نداره بگم از اون روز برام شروع کنن؟(تو روز تعطیلی)(میتونم آنلاین پرداخت کنم)

2. 2 کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

آهان.9 خاموش میشه دیگه روشن نمیشه؟!خوب مگه شبانه روزی نیست؟من که شاتلم شبانه روزی پشتیبانی میکنن.پیگیر شو ببین شبانه روزی دارن اون موقع زنگ بزن...
    نه يه شركت خصوصيه كه شبا پشتيباني نداره فقط صبحها تا ساعت 2 ظهر هستن

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

درسته.اما انقدر هم پول برق و اصطلاک(اصطحلاک یا اصطلاک؟) انقدرام نیستا...
    الان من مگه همش چقدر برای کامپیوترم خرج کردم؟ 5 ساله دارم.تقریبا شبانه روزیم بیچاره روشنه! خیلی کم پیش میاد خاموش کنم .حتی مواقعی که بیکاره...
    بحث زمان میمونه.که من اصلا حوصله ندارم تو یوتوب وقتمو تلف کنم تا فیلمه لود شه...فقط یه بدی ای که پارس آنلاین داره اینه که روزا حجم میندازه که منم دقیقا روزا از یوتوب استفاده میکنم....
    اگه مخابرات بتونه کیفیت 360 یوتوب رو بدون این که فیلم هی وایسته پخش کنه من حرفی ندارم و ازش میگیرم...تا اونجا که خبر دارم پارس آنلاین این مشکلو نداره...

راستی من الان فردا برم پارس آنلاین چقدر طول مثیکشه برام وصل کنن؟ الان شاتلم . باز هم باید پول اضافه بدم که خطو وصل کنن؟
    ای بابا الان که میخوام برم تو سایت شاتل لاگین نمیشه.فکر کنم اولای فروردین شاتلم تموم شه.راهی نداره بگم از اون روز برام شروع کنن؟(تو روز تعطیلی)(میتونم آنلاین پرداخت کنم)
    ظاهراً تعرفه‌های جدید برقو نمیدونی دوست عزیز!
    اصطحلاک قطعات هم اگه بتونی محاسبه کنی این حرفو نمیزنی!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام یکی از دوستان adsl می خواد برای ویدیو چت با اقوامش خارج از کشور
    تو مرکز سعادتمند هست استفاده دیگری هم نداره
    چی پیشنهاد می کنین؟
    کسی اطلاع نداره؟

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ظاهراً تعرفه‌های جدید برقو نمیدونی دوست عزیز!
    اصطحلاک قطعات هم اگه بتونی محاسبه کنی این حرفو نمیزنی!
    ببین عزیز
    من کامپیوترم تقریبا 24 ساعته روشنه...پس نه برای برق فرقی داره نه برای اصطلاک! اگرم فرقی باشه خیلی نیست...

مسلمه که من به خاطر سرعت میپرسم...من نمیدونستم سرعت مخابرات چطوریه؟!هنوزم درست نمیدونم؟!
    اگه سرعتش در روز بالا باشه و شب هم زیر 50 نباشه خیلی خوبه...مخابرات اینطوری نیست؟پارس آنلاین که کم و بیش اینطوریه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با درود
    خواهشن یکی من را راهنمایی کنه
    من از شرکت پیشگامان اینترنت دارم و راضی نیستم و شاتل یکی از گزینه هام هست لطفا" کسانی که شاتل دارن کمکم کنند

شاتل یهتره یا اسیاتک یا فن اوا
    سرعت دانلود شبهای شاتل چقدر ؟
    برای 128
    Last edited by farzad goli; 15-03-2011 at 16:06.

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اگه تهران هستین و میخواین 128 بگیرین که باید دور مخابرات رو خط بکشین چون ظاهراً تهران سرعت اینترنت مخابرات همون پهنای باندی که بهتون اعلام می‌کنند میدن یعنی 128 شما 16 کیلوبایت رسیو داره.

9. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

دوستان باز ديشب چراغ لينكم رفت امروز زنگ زدم شركت ريست كرد درست شد اما هر 24 ساعت يه بار اينجوري ميشه براي درست كردنش بايد زنگ بزنم شركت چيكار كنم ممكنه اشكال از مودمم باشه؟مودمم آلفكس هست 3 سالي هست داره كار ميكنه

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان باز ديشب چراغ لينكم رفت امروز زنگ زدم شركت ريست كرد درست شد اما هر 24 ساعت يه بار اينجوري ميشه براي درست كردنش بايد زنگ بزنم شركت چيكار كنم ممكنه اشكال از مودمم باشه؟مودمم آلفكس هست 3 سالي هست داره كار ميكنه
    همه ارتباط ها رو چک کن ببین مشکلی نیست ؟!!!
    فکر نکنم از مودم باشه . ممکنه از مخابرات باشه . به شرکت بگو با مخابرات یه چک بکنه .

12. این کاربر از h_starboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با درود
    خواهشن یکی من را راهنمایی کنه
    من از شرکت پیشگامان اینترنت دارم و راضی نیستم و شاتل یکی از گزینه هام هست لطفا" کسانی که شاتل دارن کمکم کنند

شاتل یهتره یا اسیاتک یا فن اوا
    سرعت دانلود شبهای شاتل چقدر ؟
    برای 128
    کسی از شاتل اکانت نداره سوال ما را جواب بده !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •