ببین رفیق
من بار دیگر همین نظر دوستمون eminem never dies را تایید می کنم. شما باید حساب زمان و شرایط سایر دوستان را هم مدنظر قرار بدی و اگر قرار باشد که همه مثل شما بخوان اییییییییییییییییییین هممممممممممممه کتاب هم از برای زبان و ادبیات فارسی بخونن آن وقت دیگه کی وقت میکنن هم به سایر درساشون برسن.
حرف شما کاملا درست و متین و جای بحثی هم نیست که میشه با خوندن این کتاب آرایه الگو به تسلط بیشتری هم رسید ولی باز مساله زمان زمان زمان زمان زمان زمان زمان ...........................
.gif)
.gif)
عزیز من
من نگفتم که همه باید این جوری ادبیات بخونند.هر کسی باید شرایط زمانی و موقعیت خودشو در نظر بگیره و تصمیم بگیره.فقط اون کتابارو به این خاطر ذکر کردم که بگم وقتی میگم برای ارایه ،رمزینه کافی نیست و باید الگو رو هم خوند،از روی هوا نمیگم!تازه با این کار وقتت هم تلف نمیشه.میدونی چرا؟ چون مثلا میری ارایه رمزینه رو میخری و تک به تک ارایه رو بهت درس میده و یاد میگیری ولی وقتی به مرحله ی اخر یعنی تستهای ترکیبی کنکور میرسی ،میبینی که قدرت و تسلطت کافی نیست.بعد ،اون زمانی هم که برای ارایه رمزینه گذاشتی هدر رفته!!!حیفه تا اونجا بری ولی چون تست ترکیبی (مثل نشر الگو)نزده ای نتونی از سه سوال ادبیات (که ضریب هرکدوم 4 هست)بربیایی و انگار نه انگار که اصلا ارایه برای کنکور خونده ای.
من چون در دروس عمومی در ادبیات بیشتر مشکل دارم ،این جور صلاح دیدم که برای ادبیات وقت بذارم.چون سایر دروس عمومی مثل ادبیات این قدر مبحثی و وقت گیر نیستند و راحتتر میشه جمعشون کرد. مثلا زبان ،تستهای گرامر و لغت کنکور که مسخره بازی میمونن از بس اسونن!
.gif)
کافیه تستای سالهای قبلو نگاه کنید.دکتر علیرضا جابری که به بچه ها میگه :این 40% تو جیبتونه!
.gif)
(منظورش 10 تا تست اول زبانه که 4تا گرامره و 6تا لغت) میمونه کلوز و ریدینگ. که کتابهایی مثل درک متن به زبان ساده از شهاب اناری و یا ریدینگ های سالهای گذشته منابع خوبی هستند و کافیه شما هر سه روز ،چند ریدینگ(بستگی به خودتون داره)رو حل کنید.(البته با گرفتن زمان)