دان استریم متغیره!!بعضی وقتا بالای 2 بعضی وقتا 1.7،1.8 !!!
اما نباید نویز داشته باشم چون هم برای 2 تا تلفن و هم برای مودم نویزگیر دلینک وصل کردم.
راه دیگه ای هم برای کاهش نویز هست؟
سوال آخر پست قبلیم رو هم لطفا جواب بدید.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دان استریم متغیره!!بعضی وقتا بالای 2 بعضی وقتا 1.7،1.8 !!!
اما نباید نویز داشته باشم چون هم برای 2 تا تلفن و هم برای مودم نویزگیر دلینک وصل کردم.
راه دیگه ای هم برای کاهش نویز هست؟
سوال آخر پست قبلیم رو هم لطفا جواب بدید.
اگه متغیره یعنی اینکه نویز داری
تجربه من نشون میدهاگه خط نویزش بالا باشه داون استریم هم پایین مییاد مثل مال خودم.
واسه دانلود شباناتم اینو بگم که اکه بجای سرعت 2 مگ صبا با سرعت 1گیگ هم می خواستی از این سایت دانلود کنی از این بیشتر بهت سرعت نمیده چون این سایتای دانلود واسه اینکه بتونن به همه یوزراشون ساپورت بدن مجبورن سرعت دانلود را پایین بیارن اگه شما 3 تا فایل هم زمان بزاری مطمئنن همشون جدا جدا بهت سرعت دانلود 75 رو میدن.
مشکلی هم که این سایتا دارن اینه که حتی مثلا بهت اجازه نمیدن بیشتر از 6 تا فایل هم زمان دانلود کنی فقط واسه اینکه سرورشون دان نشه.![]()
به نظر من نویز هست اما نمیتونه اینقد تاثیر بزاره،چون همون نویز روزا هم هست دیگه در حالی که روزا با بالای 200 دان میکنم.
منم فکر میکردم مشکل از سایت باشه به همین خاطر چون شب بیدار بودم از یه سایت دیگه هم دانلود گذاشتم سرعت تغییری نکرد!!
ببین من یه لینک میدم که حداکثر سرعت دانلودت رو نشونت میده
اینو دانلود کن ببین سرعت دانلودت تا چند میره بالا
در ضمن تو ای دی ام تعداد کانکشن هارو هم بذار رو 16 تا
حتما رو 16 باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله اینو گرفتم،راه دیگه هم برای کاهش نویز بجز اسپلیتر وجود داره؟چون گفتی نویز خطت رو کاهش دادی؟
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
سرعت که تا 230 میره بالا،مشکل شباست که میاد پایین،من احساس میکنم خودشون دان استریم رو کاهش میدن شبا
در ضمن این سوال منم یکی جواب بده که دقیق ساعت چند دیسکانکت/کانکت میکنید که تا 7:45 بشه دانلود کرد؟
اینقدرها هم ناشی نیستم که نتونم IDM رو تنظیم کنم!!!! :-)
بچه ها یه باگی از ماکس نت الان واسم پیش اومده که خیلی باحاله
یه ساعت پیش 120 مگ از حجمم مونده بود که دیس کردم.
بهد متوجه شدم دانلودم قطع نشد.
تازه سرعتم بالاتر رفت و الان تو یه ساعت 700 مگ دانلود کردم و از حجمم هم کم نشده .![]()
شب این فایلو امتحان کن اگه با همون دان استریم سرعت تا حداکثر رفت
مشکل از لینک دانلود هست
ولی اگه نرفت
یا نویز بالاس یا اینکه از مخابرات سرعتت کم میشه
در ضمن من چند روزه که با شاتل دانلود میکنم
ولی برای دانلود تا 7.45 من تا 7.45 دیس میشدم و کانکت میشدم و دانلودمم ادامه میدادم تا 7.45
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:19 PM ----------
اره اینو میدونم
اکثر شرکتها این باگو دارن
موقعی که ترافیک رو به اتمام میشه سیستم اکانتینگشون قاطی میکنه و دانلود رو حساب نمیکنه
مثل شاتل و صبا و مکث نت و ....
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
ولی باگهای هیچ کدوم به شاتل نمیرسه
کمتر کسی هم این باگهارو بلده
احتمالش زیاده کم میکنن،چون اگه علت نویز باشه روزا هم نباید سرعت بالا باشه.
حالا اون لینک رو که دادم همین الان تست کن و بگو ببینم
در ضمن دان استریم همون موقعت رو هم بگو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)