حقوق و معارف اسلامی
حقوق و معارف اسلامی
فداتزیادم جالب نیستا
مبارک باشه . به جمع خانواده ی پیام نور خوش اومدی .![]()
salam doostan migam kesi nemidoone sabte name interneti PNU ta key edame dare???
سلام من این ترم حفظ جز 30 قران رو برداشتم که گفته تاثییر مثبت رو معدل کل داره
میخواستم ببینم این تاثییر چطور هست به عنوان یه نمره رو نمره های ترم میاد یا میخوان به عنوان یه معدل ترم جدا حسابش کنن؟
باسلام . من یکسری سوال در خصوص ضوابط تحصیل و تحصیل همزمان در پیام نور داشتم که می خواستم از خود پیام نور پاسخ کتبی و مستند داشته باشم . برای گرفتن پاسخ کتبی از این دانشگاه باید چکار کنم ؟
سلام
ميخواستم بدونم طي دوران كارشناسي صنايع چه دوره ها و نرم افزار هايي رو بايد براي اين رشته طي كنيم و ياد بگيريم
اگر امكان داره دوستان با تجربه يه توضيح كامل بدن
با تشكر
به عنوان یه درس 2 واحدی حساب میشه روی کل معدل تاثیر میذارهمیخواستم ببینم این تاثییر چطور هست به عنوان یه نمره رو نمره های ترم میاد یا میخوان به عنوان یه معدل ترم جدا حسابش کنن؟
من رشته ی مهندسی کامپیوتر نرم افزار پیام نور قبول شدم می خواستم بدونم که چه جوری باید غیر حضوری ثبت نام کنم ؟ اگه می شه راهنماییم کنید
Last edited by suyuvu; 16-02-2013 at 15:55.
دوستان امروز يه نفر گفت براي درس شيوه ارائه مطالب علمي و فني بايد 130 واحد گذرونده باشي. من الان ترم چهارم برش داشتم. كسي چيزي ميدونه؟
موندم اگر 130 واحد باید گذرونده باشیم چرا میارن توی چارت در ترم 5 ؟؟؟ واقعا که
حسین من طراحی الگوریتم رو هم برداشتم ... ولی دو دلم نمیدونم بر دارم یا نه و به جاش آمار احتمالات مهندسی بردارم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)