تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 781 از 1081 اولاول ... 281681731771777778779780781782783784785791831881 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,801 به 7,810 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه malakhak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام
    منKaspersky Internet Security 2010 رو آپديت كردم ولي كي بلاك شد حالا هر چي كي بهش ميدم قبول نميكنه
    صد تا بيشتر امتحان كردم
    بايد چه كار كنم؟

Dreamland
    Guest

پيش فرض

سلام
    منKaspersky Internet Security 2010 رو آپديت كردم ولي كي بلاك شد حالا هر چي كي بهش ميدم قبول نميكنه
    صد تا بيشتر امتحان كردم
    بايد چه كار كنم؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

3. 2 کاربر از Dreamland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kazme_gheyz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نا معلوم!

پيش فرض

سلام
    صد تا بيشتر امتحان كردم
    بايد چه كار كنم؟
    :
    کد:

Dreamland
    Guest

13 كسپرسكی با شعار ستون فقرات امنيت قدم به سال 2011 گذاشت!

شركت كسپرسكي محصولات امنيتي سال جديد ميلادي خود شامل Anti-Virus و Internet Security را روانه بازار كرد

در حالي كه بيش از چهار ماه از سال 2010 ميلادي باقي مانده است، شركت‌هاي امنيتي و نرم‌افزاري محصولات جديد خود را عرضه و رونمايي كردند و مسابقه عرضه محصولات سال جديد ميلادي عملاً آغاز شده است.

به گزارش تی مدیا، شركت كسپرسكي كه يكي از بزرگ‌ترين شركت‌هاي ارائه‌دهنده محصولات امنيتي براي كاربران خانگي و حرفه‌اي و راه‌كارهاي گسترده و يكپارچه است، از اين مسابقه غافل نمانده و نسخه جديد محبوب‌ترين محصولات خود يعني آنتي‌ويروس و اينترنت سكوريتي را عرضه كرده است.

كسپرسكي اين دو محصول خود را با شعار "Anti-Virus 2011 ستون فقرات امنيتي سيستم شما است" و "Internet Security 2011 براي شما كه نياز به امنيت در وبگردي داريد، همه چيز است" عرضه كرده و مدعي است اين محصولات مي‌توانند به صورت بلادرنگ در مقابل انواع تهديدات و خطرات دنياي IT مقابله كنند.

جديدترين تغييرات و فناوري‌هاي استفاده شده در آنتي‌ويروس 2011 كسپرسكي استفاده از سيستم بلادرنگ براي مقابله با ويروس‌ها و اسپايورها، اسكن وب‌سايت و ايميل‌ها براي كدهاي مخرب، محافظت از هويت ديجيتالي شما در هر زماني، اسكن نقاط آسيب‌پذير سيستم و ارائه پيشنهادات بهبود امنيت سيستم و دسترسي ساده به گجت‌هاي دسكتاپ هستند.

با استفاده از اين گجت‌ها كاربران مي‌توانند خيلي سريع و ساده به برنامه‌ها و ابزارهايي كه نياز دارند، دسترسي پيدا كنند و ديگر نياز به جست‌وجو در اينترنت و ورود به سايت‌هاي احراز هويت نشده و مشكوك نداشته باشند.

ارائه ديسك ويروس‌يابي زنده براي پاك‌سازي سيستم از بدافزارها، استفاده از جديدترين تكنيك‌هاي مقابله با بدافزارها در هنگام نصب نرم‌افزارها روي سيستم، استفاده از ابزارهاي هوش مصنوعي و تحليل رفتار براي مقابله با برنامه‌هاي مشكوك و بلوكه كردن آن‌ها از ديگر قابليت‌هاي جديد آنتي‌ويروس 2011 كسپرسكي هستند.

اينترنت سكوريتي 2011 که توسط آتنا عرضه می‌شود، به قابليت‌ها و فناوري‌هاي جديدي مانند فناوري System Watcher و قابليت Safe Surf مجهز شده است تا كاربران با يك اطمينان خاطر كامل در اينترنت گشت و گذار داشته باشند و نگراني از جهت تهديدات موجود روي اين شبكه وجود نداشته باشد.

System Watcher فناوري جديدي است كه به صورت آنلاين وضعيت و رفتار پروسه‌ها و برنامه‌هاي روي سيستم‌ها را بررسي و به سرور كسپرسكي گزارش مي‌دهد و به سرعت رفتارها و پروسه‌هاي مشكوك را به كاربر گزارش مي‌دهد.

Safe Surf نيز قابليتي است كه هر سايت درخواست شده روي مرورگر اينترنت كاربران را در بانك اطلاعاتي كسپرسكي جست‌وجو مي‌كند و در صورتي كه جزو وب سايت‌هاي بلوكه و نامعتبر باشد، اجازه باز شدن آن روي سيستم كاربر را نمي‌دهد.

ديگر قابليت جديد محصول اينترنت سكوريتي 2011 كه در آنتي‌ويروس 2011 نيز گنجانده شده است، دسترسي ساده كاربران به گجت‌هاي دسكتاپ است. استفاده از سيستم‌هاي بلادرنگ براي مقابله با تهديدات اينترنتي، ابزارهاي كنترل و مديريت دسترسي‌ها براي والدين و مديران شبكه، قابليت اجراي سيستم به صورت ايزوله شده، استفاده از ديسك قابل بوت، ابزار آنتي فيشينگ، صفحه‌كليد مجازي و محافظت از هويت و اطلاعات كاربران در هنگام وبگردي از ديگر قابليت‌ها و امكاناتي هستند كه كاربران اين محصول مي‌توانند از آنها بهره ببرند.

محصولات آنتي‌ويروس و اينترنت سكوريتي كسپرسكي هميشه جزو بهترين محصولات سال انتخاب شده و در تست‌ها رتبه‌هاي بالايي را به خود اختصاص داده‌اند. در ايران نيز تعداد زيادي از كاربران از محصولات اين شركت استفاده مي‌كنند و با توجه به شركت‌هاي معتبر و قدرتمندي كه روي محصولات كسپرسكي كار مي‌كنند و نمايندگي فعال آن، سهم زيادي از بازار آنتي‌ويروس در اختيار اين شركت است.

6. 6 کاربر از Dreamland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

سلام
    اگر از تریال استفاده کنیم ، بغل ایکون مثلث زرد هست ؟؟؟ ( علامت توجه )
    من نسخه ی فاینال و نصب کردم و تصمیم گرفتم از تریال ریست استفاده کنم
    البته فعلا بار اولشه

آخر فروم باز ناخدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    يه جاي كوچيك توي اين دنيا من راضيم

پيش فرض

سلام دوستان

من یه هارد اکسترنال adata دارم می خواهم یه آنتی ویروس بزارم داخلش که ویروس نگیره البته اگر internet security kasper sky باشه .

لطفا راهنمایی فرمائید دوستان .....

باتشکر

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    اگر از تریال استفاده کنیم ، بغل ایکون مثلث زرد هست ؟؟؟ ( علامت توجه )
    من نسخه ی فاینال و نصب کردم و تصمیم گرفتم از تریال ریست استفاده کنم
    البته فعلا بار اولشه
    روی چراغ کسپرسکی کلیک کنید پیغام مربوط به تریال بودن رو هاید کنید.

10. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام دوستان

من یه هارد اکسترنال adata دارم می خواهم یه آنتی ویروس بزارم داخلش که ویروس نگیره البته اگر internet security kasper sky باشه .

لطفا راهنمایی فرمائید دوستان .....

باتشکر
    این کار که نشدنی هست.

اما میتونید روی هارد یک آنتی ویروس پروتابل بذارید که هروقت هارد رو وصل کردید با اون یک اسکن کنید.

از این لینک kaspersky removal tool رو دانلود کنی.

محتوای مخفی: ! 
    http://support.kaspersky.com/viruses/utility

نکته بعدی هر وقت خواستید هارد رو به سیستم وصل کنید دستتون رو روی شیفت نگه دارید تا اتوران خاموش شه. حالت بهتر اتوران رو از ریجیستری غیر فعال کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamhami_333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ذوستان من kasper 2010 دارم اما با IDM مشکل داره همه گزینه هرم واسه IDM Trust کردم

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

ذوستان من kasper 2010 دارم اما با IDM مشکل داره همه گزینه هرم واسه IDM Trust کردم
    idm رو پاک کنید. به طور کامل.

سپس این روش:

کد:
    یا idm موجود در این سایت رو تست کنید.

کد:
    هر دو لینک تست شده. و بدون مشکل هستند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •