تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 781 از 1045 اولاول ... 281681731771777778779780781782783784785791831881 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,801 به 7,810 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

در مورد شماره صفحه گذاشتن اون کاری که در صفحه 778 گفته شده رو انجام دادم . شماره صفحات تفکیک شد ولی به این صورت در اومد که مثلا 10 صفحه اول شماره 1 تا 10 خورده و از صفحه 11 دوباره شماره 1 شروع شده. من میخام که ده صفحه اول اصلا شماره نداشته باشه. چیکار باید بکنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Darya-eng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    توی ورد 2007 یه فایل با پسوند doc دارم که می خوام چند صفحه اول اون به این صورت شماره گذاری بشوند:
    یک ، دو ، سه ...

و ادامه صفحات به این صورت شماره گذاری بشن:
    1و2و3و4و...

باید چیکار کنم؟
    در مورد شماره صفحه گذاشتن اون کاری که در صفحه 778 گفته شده رو انجام دادم . شماره صفحات تفکیک شد ولی به این صورت در اومد که مثلا 10 صفحه اول شماره 1 تا 10 خورده و از صفحه 11 دوباره شماره 1 شروع شده. من میخام که ده صفحه اول اصلا شماره نداشته باشه. چیکار باید بکنم؟
    با کمی تغییر هردوی شما عزیزان میتوانید از روش زیر استفاده کنید
    گر بخواهیم چند صفحه اول ( در Word) را با حروف وصفحات بعدی را با عدد شماره گذاری کنیم
    1)کافیست ابتدا از تبInsert >>Page number >>Format page number فرمت مورد نظر را انتخاب می کنیم
    2)برای شماره گذاری با عدد روی اخرین صفحه ای که با حروف شماره گذاری شده کیلیک می کنیم واز تب page layout >> Break >> Next Page کیلیک می کنیم و دوباره مرحله اول را این بار با انتخاب فرمت عددی تکرار می کنیم

3. 2 کاربر از Darya-eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام ...من یه مطلبی رو اسکن کردم توی word ولی الان که میخوام ویرایشش کنم یه کادر دور اونه که نمیشه ویرایش کرده مثل اینکه قفل باشه ایجوره...میخواستم بدونم چطوری میشه این کادرو برداشت و ویرایشم رو انجام بدم؟؟؟؟؟مرسی
    Last edited by SODI_JOON; 22-09-2012 at 10:52.

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام ...من یه مطلبی رو اسکن کردم توی word ولی الان که میخوام ویرایشش کنم یه کادر دور اونه که نمیشه ویرایش کرده مثل اینکه قفل باشه ایجوره...میخواستم بدونم چطوری میشه این کادرو برداشت و ویرایشم رو انجام بدم؟؟؟؟؟مرسی
    دوست من اگر منظورتون ویرایش محتویات و متن مطلب اسکن شده تاست چنین کاری ممکن نیست.
    اگر بیشتر توضیح بدین بهتره

داره خودمونی میشه maajnon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام من ورد 2010 نصب کردم چند تا سوال داشتم :
    1- چطور حاشیه های ( کادر های کوچک هم اندازه در یک صفحه مثلا a4 که بتونم داخل هر کدومش چیزی بنویسم درست کنم راسیاتش در کل برای طراحی یک صفحه پر از برچسب هایی به اندازه های معین روی میخواستم .... نمیدونم منظورم رو فهمیدین یا نه؟
    2- چطور جدول بندی کنم توی آفیس 2010؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بازم سلام
    یه نامه اداری رو امروز به من دادن..گفتن ازش اسکن بگیر و بعد از اسکن یه کلمه رو به این نامه اضافه کن..ولی وقتی این نامه رو توی word باز کردم که ویرایشش کنم دیدم یه کادر آبی دورشه که اصلا نمشد هیچ کاری روی اون انجام داد..آیا میشه کاری کرد یا باید از برنامه دیگه ای استفاده کنم..
    خدا کنه متوجه منظورم شده باشید چون خیلی برام مهمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بازم سلام
    یه نامه اداری رو امروز به من دادن..گفتن ازش اسکن بگیر و بعد از اسکن یه کلمه رو به این نامه اضافه کن..ولی وقتی این نامه رو توی word باز کردم که ویرایشش کنم دیدم یه کادر آبی دورشه که اصلا نمشد هیچ کاری روی اون انجام داد..آیا میشه کاری کرد یا باید از برنامه دیگه ای استفاده کنم..
    خدا کنه متوجه منظورم شده باشید چون خیلی برام مهمه
    از برنامه ویرایش عکس snagit استفاده کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بچه ها من همیشه با فهرست اتوماتیک ورد مشکل دارم . وقتی که مثلا اینجوری باشه عنوانا

۱- مقدمه
    ۲- عنوان اصلی
    ۳- نتیجه گیری

بعد تو فهرست مثلا اینجوری میشه :

۱- مقدمه .................................................. ..........۱
    ۲- عنوان اصلی.......................................... ...............۲
    ۳- نتیجهگیری................................ ...................................۳
    دقت کنید این آخری دقیقا خودش این غلط املایی رو درست می کنه . خیلی گیج کنندس و تنها راهشم اینه که دستی درست کنم . شما راه حلی ندارین واسش؟؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

بچه ها من همیشه با فهرست اتوماتیک ورد مشکل دارم . وقتی که مثلا اینجوری باشه عنوانا

۱- مقدمه
    ۲- عنوان اصلی
    ۳- نتیجه گیری

بعد تو فهرست مثلا اینجوری میشه :

۱- مقدمه .................................................. ..........۱
    ۲- عنوان اصلی.......................................... ...............۲
    ۳- نتیجهگیری................................ ...................................۳
    دقت کنید این آخری دقیقا خودش این غلط املایی رو درست می کنه . خیلی گیج کنندس و تنها راهشم اینه که دستی درست کنم . شما راه حلی ندارین واسش؟؟
    اگر اشتباه نکنم شما از نیم فاصله استفاده میکنین.مثلا CTRL+Space یا SHIFT+Space یا از این موارد.اگر اینگونه است میتونین:
    1.نیم فاصله ها رو به فاصله(فقط Space) تبدیل کنین و خودتونو خلاص کنین.
    2.توی رفرنس بصورت دستی کلماتی که بهم وصلن را با فاصله جدا کنین (این کار را پس از پایان ویرایش کامل متنتون انجام بدین.وگرنه هربار که فهرست رو اپدیت کنین دوباره حالت چسبیده بوجود میاد)

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

از برنامه ویرایش عکس snagit استفاده کنید
    به نظر من بهتره شما نامه رو تایپ كنين.چون عکس رو نمیشه ویرایش متنی کرد و اگر متنی هم بخواین اضافه کنین کلمات دیگر جابجا نمیشن که این متن جدید بین انها قرار بگیره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •