تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 781 از 2403 اولاول ... 28168173177177777877978078178278378478579183188112811781 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,801 به 7,810 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان در مورد سرعت می خواستم یه چیزی بگم هر شرکتی اگه downstreem رو روی هر چیزی بسته باشه اگه بستر خوبی داشته باشه باید به همون اندازه یعنی عدد مورد نظر تقسیم بر 8 به شما سرعت دانلود بده اگه کمتر ازین سرعت به شما بده و در صورتی که سیستم شما مشکلی نداشته باشه 2 حالت اتفاق می افته
    1- یا اون شرکت تو اون مرکز مخابراتی پهنای باند ارتباط بین مراکزش با مرکز اصلی پر شده و هر چی تعداد کاربرا بیشتر می شن سرعت بین اونا تقسیم میشه و هی کمتر میشه
    2- حالت دوم اینه که شرکت مشکل اول رو نداره ولی پهنای باند اینترنتی اون کمه و به اندازه تعداد کاربرا نیست به همین خاطر باز هم سرعت بین کاربرا تقسیم میشه و با افزایش تعداد کاربر سرعتش کمتر می شه

حالا چون شبا free هستش همه هجوم می یارن و به همین خاطر سرعت تو شب کمتر از روزه
    عزیزم تصورات غلط خودتونو لطفا قبل از اینکه مطمئن بشید منتشر نکنید
    کی گفته اگه سرعت کانکت مودمتون مثلا 1024kbps بود سرعت خطتون هم باید همین باشه؟!!!!!!!! و اگر نبود سرویس دهنده مشکل داره.

توضیح درستش اینه:
    فرض کنید یک سرویس دهنده ای میخواهد به مشترکینش سرویس بده. 2 راه داره :
    1- میتونه مودم همه کاربرای مثلا یک مرکز رو یک سرعت ثابتی تنظیم کنه
    2- مینوته مودم هر مشترکی رو با توجه به قراردادش جداگانه ست کنه
    مثال میزنم
    ممکنه بگه کل مودمهای مرکز مثلا 7 با سرعت 1024 وصل شن
    یا بگه
    مثلا پورت 1 چون قراردادش 128 هست با سرعت 128
    پورت 2 512
    پورت 3 256
    پورت 4 256
    ....

اگه سرویس دهنده از روش دوم استفاده کنه معمولا دوباره از یک سیستم کنترل سرعت مضاعف استفاده نمیکنه.در اینصورت سقف سرعت میشه سرعت مودم و اگه پهنای باندترانزیت و یا gateway کم بیاد سرعت کم میشه و نوسان میکنه
    اما اگه سرویس دهنده از روش اول استفاده کنه توسط سیستم های bandwidth manager میاد سرعت کاربرا رو تو یک سطحی بعد از مودم کنترل میکنه. یعنی ممکنه سرعت مودم 1024kbps باشه ولی مثلا تو سرویسهای نامحدود بیاد 128 رو روی KB/s 30-40 ببنده. شما اگه همین خط رو به سرویس محدود تغییر سرویس بدین میبینید که سرعت میره بالا. پس مشخصه که یک سیستم ثانویه داره سرعت رو کنترل میکنه

اندیشه قطعا از روش دوم استفاده میکنه
    یعنی مودمها همه مثل هم هستن و با یک سرعت مشابه (بدون توجه به نویز) به سرویس دهنده وصل میشن . اما سیستم bandwidth manager بعد از pppoe server ها سرعت کاربرا رو کنترل میکنن. اینم برای فنیا مثل روز روشنه و اصلا نیاز به حدس و گمان هم نداره

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من همین دیروز از quick task شارژ کردم (صبح توو دانشگاه انجام دادم) غروب هم که رسیدم خونه ok شده بود.به نظره من که خیلی عالیه این روش.هم راحته و هم سریع

در مورد سرعت و پینگ و dc هم که باید بگم اندیشه خیلی خوبه...رویه لینک مستقیم ها بینه 80 - 100 میچرخه واسه من تویه بازی هم 300-400 latency م هست (از همه مهمتر اینه که بعده ساعت 1 دیگه مثه قبل بالا نمیره که نشه بازی کرد) dc هم که خدارو شکر هر وقت پای سیستم بودم اتفاق نیفتاده
    quicktask همون لحظه اکتیو میشه. مثل wizard طول نمیکشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

رکورد بدترین سرعت اندیشه دست من هستش و بس
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام شما تو کدوم مرکز هستین ؟سرویستون محدوده یا نا محدود؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

عزیزم تصورات غلط خودتونو لطفا قبل از اینکه مطمئن بشید منتشر نکنید
    کی گفته اگه سرعت کانکت مودمتون مثلا 1024kbps بود سرعت خطتون هم باید همین باشه؟!!!!!!!! و اگر نبود سرویس دهنده مشکل داره.

توضیح درستش اینه:
    فرض کنید یک سرویس دهنده ای میخواهد به مشترکینش سرویس بده. 2 راه داره :
    1- میتونه مودم همه کاربرای مثلا یک مرکز رو یک سرعت ثابتی تنظیم کنه
    2- مینوته مودم هر مشترکی رو با توجه به قراردادش جداگانه ست کنه
    مثال میزنم
    ممکنه بگه کل مودمهای مرکز مثلا 7 با سرعت 1024 وصل شن
    یا بگه
    مثلا پورت 1 چون قراردادش 128 هست با سرعت 128
    پورت 2 512
    پورت 3 256
    پورت 4 256
    ....

اگه سرویس دهنده از روش دوم استفاده کنه معمولا دوباره از یک سیستم کنترل سرعت مضاعف استفاده نمیکنه.در اینصورت سقف سرعت میشه سرعت مودم و اگه پهنای باندترانزیت و یا gateway کم بیاد سرعت کم میشه و نوسان میکنه
    اما اگه سرویس دهنده از روش اول استفاده کنه توسط سیستم های bandwidth manager میاد سرعت کاربرا رو تو یک سطحی بعد از مودم کنترل میکنه. یعنی ممکنه سرعت مودم 1024kbps باشه ولی مثلا تو سرویسهای نامحدود بیاد 128 رو روی KB/s 30-40 ببنده. شما اگه همین خط رو به سرویس محدود تغییر سرویس بدین میبینید که سرعت میره بالا. پس مشخصه که یک سیستم ثانویه داره سرعت رو کنترل میکنه

اندیشه قطعا از روش دوم استفاده میکنه
    یعنی مودمها همه مثل هم هستن و با یک سرعت مشابه (بدون توجه به نویز) به سرویس دهنده وصل میشن . اما سیستم bandwidth manager بعد از pppoe server ها سرعت کاربرا رو کنترل میکنن. اینم برای فنیا مثل روز روشنه و اصلا نیاز به حدس و گمان هم نداره
    جناب mailer عزیز
    فکر می کنم نتونستم منظورم رو درست به شما انتقال بدم
    منم منظورم همون چیزی بود که شما فرمودین ، البته قصدم اصلا این نبود که بگم یه سرویس دهنده از چه راه هایی برای سرویسش استفاده می کنه منظورم کاهش سرعت به نسبت استفاده کننده ها بود که می خواستم به دوستان توضیح بدم به لحاظ فنی چظور اتفاق می افته
    البته این روشی که شما گفتین فقط برای سرویس های نامحدود اتفاق می افته و سرویس های محدود تو بیشتر شرکت ها الان از یک روال استفاده می شه که اونم اینه بیشتر سرویس ها رو روی یه سرعتی ست می کنن و فقط برای هم کدوم Policy می ذارن که موقع پیک استفاده کدوم بتونه بهتر استفاده کنه بسته به سرویس
    در ضمن من در مورد شرکتی صحبت نکردم که شما فکر می کنین تصورات غلط دارم به دوستان انتقال می دم

داره خودمونی میشه zikzax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    شهر بارانهای نقره ای

پيش فرض اینترنت

ايوب را گفتند: صبر از که آموختي؟ گفت: ز اينترنت ايران

اینترنت زغالی میگفتی بهتر بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مودم من بعضی وقتا هر 30 ثانیه واسه خودش قطع میشه...بعد باید خاموش و روشنش کنم تا وصل شه بعد 30-40 ثانیه بعد بازم قطع میشه...البته همیشه اینجوری نیست مثلا از هر 10 بار 9بار اینجوری میشه(!) ممکنه به خاطر استفاده از ------ باشه؟ چیکار باید کنم...؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستن من توصفحه ای که تمدید انلاین میکنن رفتم نام کاربری سرویسو زدم رمزشم زدم شماره تلفن خودمو هم زدم اما وارد نمیشه میگه شما دسترسی ندارید اینم بکم این ارور همون معنی اشتباه بودن اطلاه هست جون یه بار الکی اطلاعات وارد کردم باز همین ارورو داد دلیلش جیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کابل های پهنای باند اینترنت ایران در دریای خلیج فارس

11. 7 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •