ممنون، تو این دو روز من سومین باره که ویندوز نصب میکنم. واقعا میترسم نکنه باز حل نشه.
ممنون، تو این دو روز من سومین باره که ویندوز نصب میکنم. واقعا میترسم نکنه باز حل نشه.
نترس، من توی یه روز 5بار هم ویندوز عوض کردم
ویندوزت رو عوض نکن، اول یه آنتی ویروس و ضد جاسوس به روز و خوب بریز، کل هارد رو اسکن کن، و بعدش نسبت به نصب ویندوز جدید اقدام کن، نصب ویندوز تموم شد "هیچی" نصب نمیکنی، اول آنتی ویروس به روز رو میریزی بعدش به ترتیب با نصب درایورها و برنامه هات پیش برو.
میتونی از هر آنتی ویروسی یا ضد جاسوسی استفاده کنی. من ESET NOD 32 و SUPER Anti Spyware رو استفاده میکنم. (صرفا فقط استفاده ی خودم رو گفتم، لطفا بحث راه نندازید). جفت برنامه ها رو توی بخش نرم افزارها-امنیتی فروم میتونی پیدا کنی.
مرسی دوست من، دوباره ویندوز نصب کردم!! دارم یه آنتی ویروس دانلود میکنم بلکه دوباره به این بلای خانمانسوز گرفتار نشم.
اگردیدی باز ریست شد پیغام صفحه آبی اومد این فایل هیدن ازاین مسیر اینجا آپلود کن.
مسیرفایل هیدن C:\Windows\Minidump
دوستان میخوام ویندوز XP از طریق بوت نصب کنم اما بعد از انتخاب درایو مورد نظر و فرمت و لود کردن فایل های ابتدایی بعد از restart روی verifiying DMI pool data....... گیر می کنه . درایو های مختلف هم امتحان کردم همین بود . ویندوز سون هم امتحان کردم همین بود .
رو یه درایو کلی خرت و پرت دارم نمی تونم کل هاردمو فرمت کنم
نکته عجیبی که هست اینه که ویندوز 2تا 7 مگابایت جدا می کنه برای unpartitioned space . در حالی که توی حالت عادی باید یه دونه باشه .
من همیشه بدون مشکل ویندوز نصب می کردم . ایندفعه خواستم پارتیشن بندی کنم که XP دو تا تیکه 50 و 25 گیگی رو نمی چسبوند به هم (قبلا" رو اون 50 گیگی هم ویندوز داشتم) . من هم با ستاپ ویندوز سون اون پارتیشنا رو چسبوندم به هم . فکر کنم به خاطر همینه که اون 7 مگ اضافه هم بوجود اومده
کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــک![]()
بایوس رو آپدیت کنین
ممنون دوست عزیز . چه طوری ، خودم میتونم انجام بدم یا باید بدم بیرون ؟ اطلاعاتی که دارم میمونه یا پاک میشه ؟
آموزش كامل آپديت بايوس براي تمام مادربورد ها !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون . ولی مطمئن هستید که از بایوسه ؟ آخه من ویندوزی که همیشه نصب میکردم رو نصب کردم و هیچ تغییر سخت افزاری هم نسبت به قبل نداشتم . فکر می کنم به خاطر این بود که از سون پارتیشن بندی کردم ؟
مطمئنا" با این کار درست میشه ؟ اطلاعات رو هاردم چی ؟![]()
من یه مورد مثل شما رو دیدم که با آپدیت بایوس حل شد !
ضرر نداره! 5 دقیقه هم طول نمیکشه !
به اطلاعاتتون کاری نداره !
هیچی پاک نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)