تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 781 از 1635 اولاول ... 2816817317717777787797807817827837847857918318811281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,801 به 7,810 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من بین سه دوربین دیجیتال tz10 sx210 ixus210 واقعا گیر کردم و نمیدونم کیفیت عکس کدوم یکیشون بهتره .دوست دارم دوربینم لرزش توی عکس نداشته باشه و تنظیمات auto به خوبی جواب بده .در هر صورت هر چقدر توی سایتها تحقیق کردم به جای خاصی نرسیدم حالا اگه دوستان توی این ضمینه وارد هستند خواهشا بدون تعصب راهنمایی کنن .راستش خودم بیتر از لحاظ ظاهری از sx210 خوشم اومده ولی هر جا توی سایتهای ایرانی گشتم اکثرا ناراضب بودن .به هر حال من بهترین رو میخوام .این موارد هم چیزهایی هستش که من از دوربین میخوام:
    1:حداقل با رزولشون 14 mp خواهشا نگین مگاپیکسل تاثیر نداره .اینو میدونم ولی باید حداقل 14 باشه
    2:حداقل صفحه 3 اینچ (هر چقدر بزرگتر بهتر)
    3:با کیفیتر بودن صفحه نمایش
    4:فیلمبرداری اچ دی با 30 فریم
    5:داشتن خروجی اچ دی ام آی
    6:ندشاتن لرزش توی عکسها و حساس نبدودن به لرزش دست
    7 : برد فلش قوی
    8:زوم اپتیکل نسباتا بالا
    ممنون و منتظرم
    TZ10 پاناسونیک دوربین خوبیه ولی قیمتش خیلی بالاست بنظر من اصلآ مقرون بصرفه نیست و 14 مگا پیکسل هم نیست
    بهترین انتخاب کانن SX210 با 14 مگاپیکسل و 14 X زوم اپتیک که موقع فیلمبرداری هم زوم اپتیک داره
    لرزشگیر داینامیک که کوچکترین لرزش دست رو میگیره صفحه نمایش با کیفییت و ...

2. این کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز میشه لطف کنی و چند عکس با دوربین توی خونه و با فلش بگیری و اینجا بگذاری .
    در ضمن ببین عکسای با قلاشش چقدر به لرزش حساسه ؟
    و در کل آیا عکسا نویز داره یا نه ؟
    دوست عزیز اگه اینقدر به نویز حساس هستی به پیشنهاد فروشنده میگفت دوربین لومیکس بگیر مدل اف ایکس 65 که میگفت حتی اگه تند تند دستتو تکون بدی حتی و عکس بگیری بازهم 1 عکس باکیفیت و بدون لرزش بهت میده و علاوه بیرقابلیت های فوق از محاسنش اینه که بدنش جنسش ضد خشه و ازهمه مهمتر ساخت ژاپن وپاناسونیکه که خیلی ازش تعریف کرد ....دوربین من هم البته الان زیادروش کار نکردم ولی گزینه اسان رو که انتخاب کنی هر مقدار هم که مهارت داشته باشی عکسهای خوبیی میتونی بگیری وعلاوه بر اون مزیت دیگش اینه که خودت میتونی برنامه ریزیش کنی وتنظینات بهش بدی که اگه ازش سر دربیاری بهتر از دوربینهای اوتو هستش ..عکسم چشم سر فرصت با همه گزینه هاش عکس میگیرم ومیزارم توسایت موفق باشید و بهترین انتخابو داشته باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه deluge28's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با تشكر از دوستاني كه به سئوال من پاسخ دادن، يه مطلب ديگه هست كه ممنون ميشم..

1- جي 12 و SX30 تنظيمات auto شون به چه صورته؟؟ يعني براي گرفتن عكس، اين گزينه كه كاملا دوربين رو بذاري روي auto و نيازي به فوكوس دستي و يا تنظيم سرعت شاتر با توجه به نور و...رو نداشته باشي دارن يا نه ؟؟؟ و كيفيتش چه جوريه؟؟

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

1- جي 12 و SX30 تنظيمات auto شون به چه صورته؟؟ يعني براي گرفتن عكس، اين گزينه كه كاملا دوربين رو بذاري روي auto و نيازي به فوكوس دستي و يا تنظيم سرعت شاتر با توجه به نور و...رو نداشته باشي دارن يا نه ؟؟؟ و كيفيتش چه جوريه؟؟
    حالت اوتومات دوربین یعنی فقط دکمه شاتر رو فشار بدید وعکس بگیرید و هیچ تنظیمی لازم نداره
    این موضوع هم در مورد تمام دوربینها صدق میکنه

6. این کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

سلام
    به نظر من اگر همیشه میخواهید از تنظیمات autoاستفاده کنید دوربینهای خوب با قیمت مناسب وجود دارند و این هزینه لازم نیست

8. 3 کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه deluge28's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    به نظر من اگر همیشه میخواهید از تنظیمات autoاستفاده کنید دوربینهای خوب با قیمت مناسب وجود دارند و این هزینه لازم نیست
    هميشه نه ولي احتمالا 90 درصد از تنظيمات auto استفاده بشه، حالا با اين تفاسير پيشنهاد شما چيه؟؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.
    دوستان بنده یه مشاوره و راهنمایی می خواستم برای خرید یه دوربین عکاسی و فیلمبرداری.با توجه به اینکه من دوربین رو برای یکی از آشنایان می خوام که سنی حدود 50 سال داره پس دوربین پیچیده ای نباشه.
    1-سقف 200 هزار تومن.( حتی هزار تومن هم بیشتر از 200 نشه.)
    2-کارکرد آسان.
    3-نیازی به تنظیمات نباشه و روحالت auto بهترین کارایی رو داشته باشه.
    4-گارانتی مطمئن.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.
    دوستان بنده یه مشاوره و راهنمایی می خواستم برای خرید یه دوربین عکاسی و فیلمبرداری.با توجه به اینکه من دوربین رو برای یکی از آشنایان می خوام که سنی حدود 50 سال داره پس دوربین پیچیده ای نباشه.
    1-سقف 200 هزار تومن.( حتی هزار تومن هم بیشتر از 200 نشه.)
    2-کارکرد آسان.
    3-نیازی به تنظیمات نباشه و روحالت auto بهترین کارایی رو داشته باشه.
    4-گارانتی مطمئن.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    Panasonic DMC-F3

اگه از نمايندگي پاناسونيك بخريد همراه با كارت حافظه 2 گيگ تقريبا 180 تومن ميشه كه ميتوني براش كيف و كابل HDMI هم بخري يا كارت حافظه با ظرفيت بيشتر...

12. این کاربر از toolhelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Fowad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض بازه ی قیمت حداکثر تا 900 تومان

ممنون از کمکتون:
    چند تا سوالم بی پاسخ مونده,بزرگواری می کنید اگه کمکم کنید:(ببخشید این سوالو تو یک تاپیک دیگه هم پرسیدم!گفتم این جا هم بپرسم سریعتر به جواب برسم!)

1-در این بازه ی قیمت بهترین برند همین کنن هست؟من فعلا گیج بین کنن و نیکون هستم!

2-آیا 500D در عکاسی نجومی هم بعدا مفید هست؟

3-فیلم برداری 500D به صورت HD چند فریم بر ثانیه است؟

4-کیف هم روی دوربین می دهند؟!یا جدا باید خرید؟

5-میشود توضیح مختصری در مورد تفاوت CCD , CMOS بدهید؟!

6-آیا تفاوت بین 500 و 550دی برای عکاس مبتدی محسوس هست(به جز مورد فیلم برداری) چون یک جایی خوندم عزیزی گفته بودن تفاوتاشون بیشتر در زمینه های تخصصی است؟! و می ارزه به 200 تومان گرانتر بودن؟!

7-و مهمترین سوالم(تو رو خدا کمک کنید!) حالا به جز این گزینه ی G12 دوربین دیگری در بازه ی بودجه ی من هست (خواه اصلا فیلم برداری نکند) که استحکام بدنه اش خوب باشد، بعدا که حرفه ای تر شدیم دور ریختنی نباشد، برای عکاسی نجومی هم مناسب باشد؟(و دوربینی که پیشنهاد می فرمایید اگر فیلم هم دارد،هم ارزی برایش هست که فیلم نگیرد و در عوض قیمتش بیاید پایین البته به طور محسوس نه مثل تفاوت 450 و 500دی!)

8-شما Nikon D5000 را در برابر Canon 500D چگونه می بینید؟ و ممنون می شوم اگر قیمت های روز این دو دوربین را هم حدودا بفرمایید؟

خدا خیرتون بده که کمک می کنید...ما اینجا دست تنهاییم!!
    بازم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    GB

13

سلام دوربين فيلمبرداري تا 600-700 هزار تومن ميخوام با اين مشخصات:

كيفيت hd ولي اين دوربينايي كه ميگن 1080 هستند آيا 1080p هستند يا 1080i?

گنجايشش و زومش و ماركش فرقي نميكنه؟

---------- Post added at 05:22 AM ---------- Previous post was at 05:20 AM ----------

---------- Post added at 05:23 AM ---------- Previous post was at 05:22 AM ----------

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •