تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 781 از 2376 اولاول ... 28168173177177777877978078178278378478579183188112811781 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,801 به 7,810 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

به گزارش خبرگزاري فارس، ‌برخي هواداران در تمرين امروز عليه سرپرست تيم شعار دادند كه با واكنش محمود فكري و برخي بازيكنان همراه شد.
    اینا استقلالی نیستن !

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: باتوجه به انگيزه بالاي بازيكنان ما، استقلالي‌ها از شيرها و ببرهاي پرسپوليس مي‌ترسند.
    !
    تو زمین مشخص میشه کی از کی میترسه ..

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

ناصـــر ابـــراهيمي:
    هافبک‌هاي سرنوشت بازي را رقم خواهند زد
    وضعيت پرسپوليس بهتر است اما، استقلال انگيزه دارد

ناصر ابراهيمي گفت: تيم پرسپوليس در فصل جاري وضعيت بهتري نسبت به استقلال داشته اما، آبي هاي پايتخت انگيزه بالايي براي بازي روز جمعه دارند.

مربي سابق تيم پرسپوليس در آستانه ديدار حساس اين تيم برابر استقلال، در گفت وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) – منطقه مرکزي، افزود: هواداران دو تيم از نتيجه هاي تساوي در اين بازي خسته شده اند و اميدواريم دو تيم با ارائه يک بازي هجومي و تماشاگرپسند، براي برد به زمين بروند.

وي ادامه داد: شرايط اين بازي هيچ‌گاه قابل پيش يني نبوده است و هرگاه پرسپوليس بهتر بوده، استقلال نتيجه را به نقع خود تمام کرده و برعکس؛ پس هر تيمي که استرس کمتري داشته باشد و بازيکنانش کمتر به حاشيه بروند، در داربي موفق تر خواهد بود.

ابراهيمي نقش هافبک هاي دو تيم را در اين ديدار کليدي دانست و گفت: تيم هاي بزرگ فوتبال جهان هم امروز با تک مهاجم بازي مي کنند و ابتکار عمل بيشتر در دست هافبک ها قرار گرفته است؛ در بازي پرسپوليس و استقلال هم خط هاقبک دو تيم تعيين کننده خواهد بود و هر تيمي که بر بازي تسلط بيشتري داشته باشد و برنامه هاي کادر فني را به خوبي در زمين پياده کند، شانس بالايي براي پيروزي خواهد داشت.

وي با اشاره به ضعف هاي دفاعي دو تيم تصريح کرد: مدافعان پرسپوليس در چند بازي اخير خيلي باز بازي کرده اند و به همين دليل حريفان اين تيم از عمق خط دفاعي خطرناک ظاهر مي شوند؛ البته به اعتقاد من استقلال در دفاع به دليل بازي با سه مدافع، ضعف بيشتري از پرسپوليس دارد.

مربي سابق پرسپوليس در پيش بيني از ترکيب احتمالي اين تيم براي ديدار با استقلال گفت: پرسپوليس امسال نفرات خوبي را جذب کرده و بر خلاف سال قبل روي نيمکت هم بازيکنان با انگيزه و خوبي در اين تيم حضور دارند؛ من فکر مي کنم با اضافه شدن سپهر حيدري و نيکبخت به ترکيب اوليه پرسپوليس در ديدار با پگاه گيلان، ايده آل ترين ترکيب اين تيم براي داربي شکل بگيرد.

ابراهيمي در مورد انتخاب داور کويتي براي اين ديدار گفت: بازي بزرگ، داور بزرگ و سرشناس مي خواهد، اگر قرار بود از "سعد کميل" دعوت کنيم، مي توانستيم قضاوت را به داوران ايراني بسپاريم و مطئن باشيد خيلي بهتر از اين داور کويتي بازي را قضاوت مي کردند؛ از طرفي کميل فکر مي کنم با زبان فارسي آشنايي داشته باشد و روز جمعه بازيکنان بايد به اين موضوع توجه کنند.

وي در ارزيابي از هفت بازي ابتدايي ليگ برتر به خبرنگار ايسنا گفت: هنوز زود است که در مورد شرايط تيم ها قضاوت کنيم اما، از تلاش تيم هاي برق و ذوب آهن اصفهان نمي توان گذشت؛ البته تجربه نشان داده تيم هايي که ادعاي قهرماني دارند، در دور برگشت خودشان را نشان مي دهند، سال گذشته ملوان در پايان نيم فصل اول در صدر جدول بود اما، همه ديدند که دور برگشت چه شرايطي براي اين تيم رقم خورد.

مربي سابق تيم پرسپوليس در پايان در پاسخ به اين سوال که "به عنوان فردي که چندين بار در داربي تهران مقابل استقلال حضور داشته ايد، بهترين خاطره شما از اين ديدار چه بوده است؟" گفت: تمام بازي هايي که مقابل استقلال داشته ام، خاطره انگيز بوده است اما، بازي سال 79 که با گل علي کريمي به تساوي انجاميد و ديداري که با وجود 9 نفره شدن بازي خوبي برابر استقلال انجام داديم، از بهترين خاطرات من در داربي تهران است.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

آرش بــــرهاني:
    به پرسپوليس گل مي‌زنم
    استقلال فاتح داربي ‌٦٥ خواهد بود

مهاجم تيم استقلال تهران گفت: احساس مي‌كنم كه به پرسپوليس گل خواهم زد.

آرش برهاني در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: احساس خاصي دارم كه در بازي مقابل پرسپوليس گلزني خواهم كرد. خداوند در بازي‌هاي اخير استقلال به من كمك كرد و توانستم براي تيم گلزني كنم. پيش ازاين انتقادها از من بسيار زياد بود اما، در همان زمان نيز گفته بودم كه نياز به زمان دارم. خوشبختانه از آن فضا خارج شده‌ام و اميدوارم گلزني‌هايم را در بازي مقابل پرسپوليس ادامه دهم.

وي افزود: در اين بازي دقت و استفاده از فرصت‌ها بسيار مهم است و من تمام تلاش‌ام را انجام مي‌دهم تا اگر فرصتي به دست آوردم گلزني كنم.

برهاني ادامه داد: البته فراتر از اين موضوع كه چه كسي گل مي‌زند بحث پيروزي استقلال است. ما در اين بازي به هر سه امتياز احتياج داريم .

وي افزود: بعيد مي‌دانم دو تيم بخواهند بازي محتاطانه انجام دهند. استقلال و پرسپوليس در اين فصل به بازي تهاجمي علاقه نشان داده‌اند و بي ترديد براي پيروزي به ميدان خواهند آمد.

برهاني تصريح كرد:‌ اميدوارم تماشاگران استقلال روز جمعه به ورزشگاه بيايند و تيم خود را حمايت كنند. بي ترديد در صورتي كه اتفاق خاصي نيفتد استقلال فاتح داربي شصت و پنجم خواهد بود.

وي افزود: من به برتري استقلال بسيار اميدوارم البته آرزو دارم روز جمعه من و ديگر مهاجمان استقلال گلزني كنيم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

واحدي نيكبخت:
    انگيزه زيادي مقابل استقلال دارم
    داربي حساس است و فقط ‌٣ امتياز ندارد

عليرضا واحدي نيكبخت گفت: اميدوارم هواداران قرمز و آبي در بازي داربي طوري برخورد كنند كه ما از آنها درس بگيريم.

عليرضا واحدي نيكبخت پيش از بازي داربي تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: اين بازي مثل تمام داربي‌هاي دنيا از حساسيت خاصي برخوردار است و نمي‌توانيم بگوييم كه تنها يك بازي است و سه امتياز دارد. حساسيت‌هاي داربي‌ها در تمام دنيا انكارناپذير است و حتي هيجانات تماشاچيان و خسارات احتمالي هم در جريان اكثر داربي‌هاي فوتبال جهان بوده است و مسايلي از اين دست تنها مختص به ايران نيست.

نيكبخت درباره شرايطش در تيم پرسپوليس پيش از بازي با استقلال تهران، تصريح كرد: خوشبختانه وضعيت خوبي دارم و با انرژي در تمرينات شركت مي‌كنم؛ نيكبخت هيچ مصدوميتي نداشته و انگيزه بالايي براي حضور در داربي و بازي مقابل استقلال دارد. من تلاش خودم را مي‌كنم حالا اين با مربي تيم است كه از من در تركيب اصلي استفاده كند يا خير. هر بازيكني شرايط خاص خود را دارد و فكر مي‌كنم من هم در مدتي كه براي پرسپوليس بازي كردم اين مساله را ثابت كرده باشم.

وي هم‌چنين در مورد وضعيت پرسپوليس پيش از داربي، خاطرنشان كرد: ما به پيروزي در اين بازي و كسب هر سه امتياز آن نياز داريم و اين به اضافه خصوصياتي كه بازي داربي دارد، باعث شده بچه‌ها با انگيزه بالايي خودشان را براي رويارويي با تيم استقلال آماده كنند. معتقدم بازيكنان هر دو تيم از يك هفته پيش از بازي در فضاي داربي قرار مي‌گيرند كه اين خود به هيجان و انگيزه مضاعف آنها براي آمادگي هرچه بيشتر كمك زيادي مي‌كند.

نيكبخت در پايان از تمامي هواداران قرمز و آبي خواست كه ضمن احترام به تيم حريف و هوادارانش فقط به تشويق بازيكنان و مربيان خودشان بپردازند و تاكيد كرد: خوشبختانه هوادران پرسپوليس در اين چند ساله نشان دادند كه اهل دادن شعارهاي منفي و توهين به حريفان نيستند؛ همچنين تيم استقلال هم در شرايطي نيست كه هوادارانش بخواهند شعارهاي منفي بدهند. معتقدم تماشاگران ما در هر دو تيم فهيم هستند و اميدوارم روز جمعه در استاديوم آزادي به گونه‌اي برخورد كنند كه ما از آنها درس بگيريم.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

قلعه‌نويي: قطبي مربي باهوشي است
    استقلال توانايي كسب هر سه امتياز را دارد
    خط هافبك پرسپوليس را از بازي خارج خواهيم كرد
    اگه اینجوری بشه که معرکست..
    باید همین کار رو بکنن..
    سیستم 1 6 3 بهترین سیستمه..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

مسعود، یه دفعه اومدی چه حاضری زدی !
    دست گلت درد نکنه..

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

یه چیزی که میشه توی حرفای قلعه نوعی و قطبی فهمید اینکه قطبی بد جوری داره کری میخونه ولی قلعه نوعی از تیم حریف تمجید میکنه و از تیمی بد نمیگه و کری نمیخونه کلا کسانی که کری میخونن بار فنی پایینی دارن

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بابا اين كري خوندنا چيزه طبيعي يه ... مي خوان جنگ رواني درست كنند

راستي هوادارا و ليدرا چرا اينجوري كردن ؟ جمعه بيشتر به حمايت تماشاگرا و ليدرا نياز داريم . الان وقته اي كاراست آخه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

زنده باد هر چي استقلاليه !!!!

چند نفر از اين تاپيك ميرن استاديوم ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

من که نتونستم برم..
    قسمت نبود..
    ولی یکی از علیرضا های تاپیک با یه اکیپ کامل از شهرستان دارن میرن..
    اون یکی علیرضا هم شاید برسه که بره..
    دو سه تا دیگه از بچه ها هم بودن که میگفتن با اکیپ هاشون میرن..

منم تو تاپیکم دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •