به نظر من هم بایکی دو بازی اونهم نصف و نیمه نمیشه در مورد یه بازیکن قضاوت کرد اما متاسفانه مثل اینکه تو تمرینات زیاد خوب کارنمیکنه...
در هر صورت امیدوارم باشگاه پرسپولیس با خرید این بازیکن پولشو دور نریخته باشه...
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
به نظر من هم بایکی دو بازی اونهم نصف و نیمه نمیشه در مورد یه بازیکن قضاوت کرد اما متاسفانه مثل اینکه تو تمرینات زیاد خوب کارنمیکنه...
در هر صورت امیدوارم باشگاه پرسپولیس با خرید این بازیکن پولشو دور نریخته باشه...
زمانی با حضورم به تیم ملی خدمت می کردم و امروز با خداحافظی
علي كريمي: تیم ملی بدون من آرامش بیشتری دارد
علی کریمی بازیکن ارزنده پرسپوليس و تیم ملی فوتبال کشورمان در نامهای به رئیس فدراسیون فوتبال دلایل کناره گیری خود را از تیم ملی تشریح کرد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، در متن نامه علی کریمی خطاب به علي کفاشیان رئيس فدراسيون فوتبال آمده است: «با آنکه بیش از صد بار افتخارپوشیدن پیراهن تیم ملی را داشتم همچنان این پیراهن برایم عزیز و مقدس است. اتفاقات چند ماه اخیر و موانعی که در راه حضور من در تیم ملی به وجود آمد دور از مهر و محبت و خلوص نیت بوده. امروز احساس می کنم تیم ملی و گردانندگان آن با نبود این حقیر آرامش و تمرکز بهتری برای رساندن تیم ملی به سرمنزل مقصود خواهند داشت».
کریمی تصریح کرد: « از این رو با تمام علاقه و عطش که در راه رسیدن به تیم ملی دارم نوعی احساس تحمیلی مرا رنج می دهد. فشار رسانه ها و مردم انتخاب واقعی را از انتخاب کننده بازیکنان سلب نموده از این رو با توجه به جو فعلی ضمن عذرخواهی از مردم خوب و فهیم و تمامی آنهایی که با محبت و مهرصادقانه مرا پذیرا شده اند به خاطر مصلحت تیم ملی و با آرزوی توفیق برای دوستان ملی پوش دعاگوی آنان در راه پرفراز و نشیب تا جام جهانی هستم. امیدوارم جنابعالی و مردم خوب شرایط مرا درک کرده باشند و بدانند که این تصمیم سخت و مشکل را صرفا به خاطرمصالح تیم ملی گرفته ام».
وی تاکید کرد: «زمانی با حضورم به تیم ملی خدمت می کردم و امروز با خداحافظی از تیم ملی خدمت بیشتری انجام داده ام. به امید صعود تیم ملی به جام جهانی و خوشحالی تمام ملت عزیز ایران».
نتایج مرحله اول مسابقات جام حذفی باشگاههای کشور
مرحله اول رقابتهای جام حذفی باشگاههای کشور (جام آزادسازي خرمشهر) از روز پنجشنبه آغاز شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، نتايج مرحله نخست اين مسابقات به شرح زير است:
پنجشنبه 18 مهر
پرسپوليس خرم آباد يك- آرمين تهران 3
شهرداري كرمان 2(5)- فولاد گستر تبريز 2 (شهرداري كرمان در ضربات پنالتي 5 بر 3 پيروز شد)
صنايع طلايي سمنان 4- سازه سراي مازندران صفر
شهرداري تبريز 3 - سيمان خاش صفر
جمعه 19 مهر
شيرين فراز كرمانشاه 3 - كاشي باستان ميبد يزد يك
نيرومحركه قزوين صفر - سپاهان نوين اصفهان 2
پالايشگاه گاز ايلام صفر - نفت تهران يك
فولاد يزد 8 - استقلال چرام 2
مهركام پارس تهران يك - شهرداري ياسوج 2
مس سرچشمه كرمان يك - تراكتورسازي تبريز يك (تراكتورسازي تبريز در ضربات پنالتي 5 بر 4 پيروز شد)
كوثر لرستان صفر - هما تهران صفر(هما تهران در ضربات پنالتي 3 بر يك برنده شد)
فولاد نوين اهواز 4 - شهرداري انزلي صفر
قنديل سقز صفر - استيل آذين 2
شاهين پارس جنوبي يك - مقاومت تهران صفر
عالي حرفه اي مشهد صفر- مس رفسنجان 5
مهارت سمنان يك - فولاد هرمزگان 3
پتروشيمي تبريز 2 - سرخپوشان (ديهيم اهواز) يك
پيام شهداي كلارآباد 2 - شهرداري شهر كرد يك
شهداي ده نو كوهرنگ يك - صنعت گاز سرخس يك (صنعت گاز سرخس در ضربات
پنالتي 5 بر 4 پيروز شد)
آزادي بندر ريگ صفر - نيروي زميني تهران 10
نفتون تهران يك - سازان راه قم 2
دانشگاه آزاد لنگرود 2 - دارو سازي سبحان رشت صفر
استقلال آبيك يك - صنايع پارچين قزوين 3
سپيد رود رشت 3 - سليم راه فارس يك
هپكو اراك يك(8) - افلاك لرستان يك(7)( هپكو اراك در ضربات پنالتي صعود كرد)
ارم سازان وحدت قم 3- پيروزي شيروان صفر
شاهين بندرگز 2 - قهرمان حذفي مركزي 2 (شاهين بندرگز در ضربات پنالتي پيروز شد)
گفتنی است؛ مرحله نخست مسابقات جامحذفي امروز با برگزاري ديدار زير به پايان مي رسد:
تربيت يزد - صنعتي كاوه تهران، ورزشگاه نصيري يزد.
آخرین اخبار کمیته ا نضباطی فدراسیون فوتبال
كميته انضباطي فدراسیون فوتبال جديدترين احكام خود را اعلام كرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، آخرین اخبار کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال بشرح ذیل اعلام شد:
جریمه نقدی برای باشگاه پیام خراسان
باشگاه فرهنگی ورزشی پیام خراسان به پرداخت 400 میلیون ریال جریمه نقدی مبنی بر ارائه وجه محمد رضا جوهری بازیکن تیم فوق از سوی کمیته انضباطی محکوم شد .
تعلیق حکم تیم پرسپولیس
طی حکمی از سوی کمیته استیناف محرومیت 6 ماهه تیم پیروزی به حالت تعلیق درآمد. به دلیل تخلفات صورت گرفته از سوی تماشاگران باشگاه پیروزی به مدت 6 ماه از حضور تماشاگران در مسابقه محروم بود و مسعود زارعی به علت تخلفات صورت گرفته به مدت 1 سال از همراهی تیم پیروزی محروم شد که پس از در خواست تعلیق به کمیته استیناف،این کمیته حکم فوق را به حالت تعلیق درآورد و اگر از بازیکن یا تیم فوق تخلفی صورت گیرد، محرومیت یکساله برای بازیکن پیروزی و محرومیت 6 ماهه برای تیم پیروزی اجرا خواهد شد.
همچنین کمیته استیناف فدراسیون حکم تعلیق احمد رضا عابدزاده مربی دروازبانان پیروزی و حسین هدایتی را صادر نمود. چنانچه نامبردگان در زمان بازی تیم پیروزی مجدداً دچار تخلفی شوند، عابدزاده به مدت 2 جلسه و هدایتی به پرداخت یکصد میلیون ریال باید جریمه شوند .
احضار مربی و مدیر عامل شیرین فراز به کمیته انضباطی
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایوان دراکسویچ مربی شیرین فراز کرمانشاه را به علت غیبت وترک تمرینات به کمیته انضباطی احضار نمود. غیبت مربی فوق در تمرینات به دلیل در خواست وجه خود می باشد که کمیته انضباطی مدیر عامل و مربی این باشگاه را در خصوص مشکلات موجود روز یکشنبه 5 آبانماه راس ساعت 16:00 به کمیته انضباطی احضار نمود .
جریمه پرداخت 150میلیونی برای باشگاه راه ساری
سرمربی سابق تیم فوتسال باشگاه راه ساری اعتراض خود را مبنی بردریافت مطالبه وجه به کمیته انضباطی ارائه نموده بود که پس از بررسی در کمیته انضباطی و استیناف،باشگاه فرهنگی ورزشی راه ساری باید مبلغ 000/000/150 ریال را به سرمربی سابق پرداخت نماید .
مدیر عامل پرسپولیس تکذیب کرد
در یکی از خبرگزاریها مصاحبه ای خیالی از سوی مدیر عامل باشگاه پرسپولیس با عناوین «قطبي مقصر است ولي از او حمايت ميكنيم» و «از خداحافظي كريمي شوكه شدم» منتشر شده است که از سوی سید داریوش مصطفوی بشدت تکذیب شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سید داریوش مصطفوی مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در خصوص مصاحبه خیالی یکی از خبرگزاریها در مورد علل شکست تیم پرسپولیس مقابل ابومسلم و ضعف خط دفاعی و سرمربی سرخپوشان گفت: هیچگونه مصاحبه ای در این مورد انجام نشده و اخبار فوق صحت ندارد و این مصاحبه های خیالی را بشدت تکذیب می کنم.
ضرابی: هیچگونه مذاکره رسمی با رحمان رضایی نشده است
مرتضی حسین زاده ضرابی مدیر روابط عمومی و بین الملل باشگاه پرسپولیس، مذاکرات نهایی باشگاه پرسپولیس با رحمان رضایی را تکذیب کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در برخی از نشریات ورزشی و خبرگزاریها اخباری تحت عناوین «مذاکرات ابتدایی پرسپولیس و رحمان آغاز شد» و «موافقت اولیه رضایی با پیشنهاد پرسپولیس» منتشر شده است که مدیر روابط عمومی و بین الملل باشگاه اعلام کرد: هیچگونه صحبتی مبنی بر مذاکرات رسمی با رحمان رضایی صورت نگرفته و اخبار منتشره در این خصوص از سوی باشگاه پرسپولیس تکذیب می شود.
نشست مطبوعاتی رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برگزار شد
نشست مطبوعاتی رئیس کمیته انضباطی فدراسیون امروز شنبه20/7/87 در محل روابط عمومی فدراسیون در حالی برگزار شد که شریفی درخصوص موارد کمیته انضباطی و ارائه حکم های صادره از سوی کمیته توضیحاتی را ارائه داد .
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، شریفی درخصوص شکست رای های کمیته انضباطی درکمیته استیناف گفت: رای های صادره در کمیته انضباطی وقتی صادر می شود بعد از 4 روز در کمیته استیناف مطرح می گردد تا تصمیم گیری نهایی درخصوص حکم صادر شود.
برهمین اساس رابطه ای بین کمیته استیناف و انضباطی در خصوص نقض رای وجود ندارد. اگر رای های کمیته انضباطی در استیناف تغییرداده می شود پیگیری نمی کنم .
نشنیدن سوت داور محرومیت ندارد
رئیس کمیته انضباطی در خصوص محرومیت های اخیر بازیکنان لیگ گفت : آرش برهانی نشنیدن سوت داور را دلیل محرومیت خود اعلام کرده در صورتی که وی به این دلیل به کمیته انضباطی احضار نشده است بلکه برهانی بعد از اینکه دروازبان تیم پرسپولیس توپ را خواست و وی تحویل نداد. این حرکت باعث تحریک هواداران شد و ما قبل ازبازی به بازیکنان اعلام کرده بودیم تا از هرگونه حرکت تحریکآمیز خود داری نمایند که به همین دلیل وی را به کمیته انضباطی دعوت کرده ایم .
وی در ادامه بیان کرد: در خصوص نیکبخت واحدی که اعلام کرده رفتار من به کمیته انضباطی باشگاه باز می گردد نه کمیته انضباطی فدراسیون، باید اعلام کنم که وی به مربی خود بی احترامی کرده و در آئین نامه کمیته انضباطی قید شده هرگونه بی احترامی بازیکن به بازیکن، سرپرست یا مربی تخلف است.
برهمین اساس وی به دلیل بی احترامی به مربی خود به کمیته انضباطی باید پاسخگو باشد .
رئیس کمیته انضباطی در ادامه در خصوص نظر محمدی ابراز کرد: با توجه به 3 فیلمی که در اختیار داریم مشخص است که وی از پشت سر اشاره توهین آمیزی به هواداران داشته و این امر مصداق تحریک می باشد و از نظر آئین نامه انضباطی این حرکت تا 6 جلسه محرومیت به دنبال دارد .
وی در خصوص بیژن کوشکی نیز که به یکی از خبرنگاران صدمه زده گفت: حرکت کوشکی کاملا تخلف بوده و فعلا محروم می باشد تا بررسی های لازم در خصوص اتفاق رخ داده صورت گیرد .
مهدی هاشمی نسب و وحید عسگری که از داور مسابقه کارت قرمز دریافت نموده اند نیز از سوی کمیته انضباطی محرومیت شامل حالشان می شود که هم اکنون بازیکنان محروم بوده و تیم خود را همراهی نمی کنند .
وی در خصوص سیاوش اکبر پور بیان کرد: وی تعهد نامه ای را امضا کرده اند که تا پایان فصل تخلفی را انجام ندهند و اگر موردی از وی دیده شود، اکبر پور طبق تعهد نامه تا پایان فصل از حضور در مسابقات لیگ برتر محروم خواهد بود .
رئیس کمیته انضباطی در مورد وحید امرائی گفت: وی با نام کیوان امرائی در مسابقات از این به بعد حضور خواهد داشت و باید شناسنامه جدید را در اختیار باشگاه بگذارد ضمن اینکه علی دایی درخصوص محرومیت وی از من توضیحاتی را خواست و من کاملا مشکل موجود را بیان کردم که سرمربی تیم ملی به دلیل محرومیت، وی را به تیم ملی دعوت نکرد .
شریفی گفت: در واقع کمیته انضباطی از 5 عضو تشکیل شده و من تصمیم گیرنده نهایی نیستم. ازخبرنگاران هم می خواهم قبل از نوشتن هر مطلبی دقت لازم را بکار گرفته تا اطلاعات دقیق در اختیار رسانه ها ومردم قرار گیرد .
85 در صد آئین نامه قدیم با جدید مطابقت دارد
رئیس کمیته انضباطی در خصوص تدوین آئین نامه جدید کمیته انضباطی گفت: تقریبا 85 درصد آئین نامه جدید با قبلی یکی بوده و تغییرات در خصوص جرائم نقدی که به مبالغ بالا در نظرداریم آئین نامه را تدوین نمائیم تا شاهد تخلفات نباشیم. چراکه وقتی جریمه سنگینی برای یک باشگاه یا ورزشکار در نظر می گیریم باعث می شود تا باشگاه هزینه سنگینی را متحمل شود.
بر همین اساس با در نظر گرفتن جریمه های فوق قصد داریم تا آمار تخلفات را کاهش دهیم .
درخصوص عفو و تعلیق و محرومیت های کمتر از 3جلسه نیز مواردی را مورد نظر داریم که با تدوین نهایی و در اختیار گذاشتن CD تمامی موارد را د راختیار رسانه ها و باشگاهها قرار می دهیم .
انتقاد ها زنده و مستقیم باشد
شریفی گفت: انتقاد ها مستقیم باشد تا با شفاف سازی موضوع، دیگر شاهد تناقضی نباشیم. به کار خود ایمان داشته و سعی بر آن دارم از هرگونه مشکل و سهل انگاری جلوگیری نمایم تا نظم و انضباط بر فوتبال شکل گیرد. برهمین اساس اگر از سوی رسانه ها ابهاماتی در خصوص رای های صادره وجود دارد حتما بیان کنید تا با خروجی صحیح شاهد موفقیت ورزش فوتبال باشیم .
لیدر های ملوان انزلی باید تغییر کنند
به دلیل مشکلات و جو سنگینی که لیدرهای ملوان انزلی ایجاد می کنند بازی بعدی این تیم در شهرستانهای مجاور باید انجام شود و هواداران می توانند تیم خود را در شهر های مجاور همراهی کنند تا تصمیم جدی بر ای لیدرهای این تیم گرفت. ضمن اینکه آقای احمدزاده سرمربی تیم ملوان انزلی نیز برای پاسخگویی در خصوص برخی موارد باید در کمیته انضباطی حاضر شده و توضیحاتی را ارائه دهد .
دوپینگ در آئین نامه انضباطی
شریفی در خصوص حکم های صادر شده برای چلنگر، فرهاد کاظمی و بازیکنان مس کرمان گفت: شورای کمیته دوپینگ دراین خصوص رای را صادر کرده و تا زمانی که دوپینگ در آئین نامه انضباطی نباشد اظهار نظری نمی کنم .
جشن بزرگ باشگاه پرسپولیس با حضور هواداران برگزار می شود
جشن بزرگ مهر ماه با حضور و حمایت کلیه بازیکنان تیم پرسپولیس به صورت خانوادگی در روز پنجشنبه 25 مهر ماه در استادیوم 4500 نفری باشگاه انقلاب تهران برگزار خواهد شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، جشن مذکور برای اولین بار و با حضور تمامی اعضاء و دست اندرکاران این تیم برگزار می گردد. از برنامه های این مراسم می توان به اجرای ویژه مجتبی کبیری، اجرای برنامه های کمیک و تأترهای کمدی، آتش بازی، قرعه کشی یک دستگاه خودرو و دهها جایزه ویژه اشاره نمود.
جشن مذکور که همراه با پذیرایی شام می باشد، جهت حضور خانواده های ایرانی و با رویکرد فرهنگ سازی صحیح شادی، به همت گروه طرح و برنامه تجما، موسسه سروش رسانه وابسته به سازمان صدا و سیما، شهرداری تهران، سازمان تربیت بدنی استان تهران و باشگاه پرسپولیس برگزار می گردد.
کلیه علاقمندان جهت حضور در جشن مهر ماه می توانند با شماره های ستاد اجرایی، جهت تهیه بلیت های جشن تماس حاصل نمایند. (88552350، 88552370، 88552644 و 88552645)
شایان ذکر است، ارسال بلیت های جشن در سراسر تهران به صورت رایگان صورت خواهد پذیرفت.
ضمناً در مراسم جشن سرخپوشان، بازیکنان و کادر فنی تیم استقلال نیز حضور می یابند.
برگزاری نشست مطبوعاتی و رادیو تلویزیونی باشگاه پرسپولیس
اولین نشست مطبوعاتی و رادیو تلویزیونی باشگاه پرسپولیس روز پنجشنبه برگزار می شود.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، اولین نشست مطبوعاتی و رادیو تلویزیونی باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) با حضور سید داریوش مصطفوی مدیر عامل و افشین قطبی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس روز پنجشنبه بیست و پنجم مهر ماه در مرکز همایشهای بین المللی رایزن برگزار می شود.
اطلاعیه روابط عمومی باشگاه پرسپولیس
مدیر روابط عمومی و بین الملل باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) از برگزاری جشن بزرگ باشگاه پرسپولیس در تهران و شهرستانها با حضور هواداران خبر داد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مرتضی ضرابی مدیر روابط عمومی و بین الملل باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) طی پیامی اعلام کرد: باشگاه قصد دارد جهت حضور هواداران در جشنهای بزرگ این تیم با حضور بازیکنان و کادر فنی تیم پرسپولیس در شهرستانها اقدامات گسترده ای را انجام دهد.
بر همین اساس، اولین جشن بزرگ سرخپوشان با حضور هواداران در تهران و در مجموعه ورزشی انقلاب برگزار می شود.
مرتضی ضرابی در ادامه افزود: مراسم فوق جهت حضور هواداران تهرانی برگزار می شود و برای هواداران شهرستانی نیز در شهرستانها و شب قبل از دیدارهایی که سرخپوشان به عنوان تیم میهمان در آن شهرها حضور می یابند برگزار خواهد شد که طی آن هواداران می توانند با بازیکنان و کادر فنی گفتگو و عکس یادگاری بگیرند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)