بعد از عبور از مصرف منصفانه ۳۲ کیلوبایت میشه بدرد نمیخوره کلا وقتی نامحدود واقعی نیست پول دادن برای این نوع سرویس ها دور ریختن پول است و بس
بعد از عبور از مصرف منصفانه ۳۲ کیلوبایت میشه بدرد نمیخوره کلا وقتی نامحدود واقعی نیست پول دادن برای این نوع سرویس ها دور ریختن پول است و بس
بله واقعا نامحدود من تقريبا يك هفته هست كه رانژش كردم هزينش با تمامي محاسبات شد 446 هزار تومان
برام ميصرفه چون توي خونه وسيله ارتباطي زياد دارم در ضمن شبي اگر درست دانلود كنه و سرور مورد نظر مشغولي نداشته باشه حداقل 40 گيگ و تا 65 گيگ هم گرفتم دقيق دقيق
خيلي خدايي توپه - اشتباه بزرگي كه اين 3 سال مشتري پارس بودم و بعدش 2 سال هم فن آوا و الان دوباره برگشتم توي پارس آنلاين
فعلا كه عاليه قراره يك ماه خوب كار كنه اگر اكي باشه يك خط ديگم رو هم 1 مگ نامحدودش ميكنم
چون اون هم تقريبا 6 سال روي پارس آنلاين بودش و الكي قطعش كردم
فن آوا واقعا تركيده حتي بقيه پول منو كه نزديك 400 تومن طلبكارم بهم گفتند حداقل 2 هفته توي حسابداري ميمونه تا روش كار كنن
ببينيد اوضاعشون چقدر خرابه - البته تا اونجا كه من فهميدم فن آوا همش زير سر مخابرات يعني زير مجموعه مخابرات چون همش دروغه ميگن بچه هامون هيچكسي رو توي سالن MDF شهيدان غياثي نداشتند و همش دروغ بود خود بچه هاي مخابرات گفتند فن آوا كلا الكيه
آسياتك اصلا نريد سمتش
شايد شاتل مثل قبل ديگه آشغال نباشه و پرديس و شباويز و غيره و غيره واقعا مزخرفن فقط پول ميچاپن
فقط بدي پارس آنلاين اينه كه شديدا -------- رو جدي گرفته يعني با كريو و OPENVPN و NEXTVPN خيلي خيلي به سختي ميشه وصل شد ولي بعضي وقتها هم وصل ميشه و باور كنيد با همون سرعت 800 كي دانلود ميكنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
شما ببین بعد چند روز محدود میشه ممکنه 20 روز هم طول بکشه ولی مطمئن باش محدود میشی مگر هنوز توی سرویس های با قیمت بالا محدود نمی کنن نامحدودارو
خوش بگذره هر هر صورت
اما با این اعدادی که شما نوشتی برای من نمیصرفه 65 گیگ هم دانلود کنی هر شب رایگان میشه فوقش 2 ترا بایت در هر ماه
446000/ 2000 =223 تومن میشه گیگی که گرونه به نظرم البته برای من
من وقتي قرارداد رو امضا كردم پيش خانم مصلحي عزيز نماينده فروش پارس آنلاين كرج
توي قرارداد تبصره گذاشتم و نوشتم كه طبق اين قرارداد به هيچ وجه شركت حق محاسبه مقدار حجم و ترافيك مصرفي و همچنين كاهش حجم و سرعت از قرارداد خريداري شده رو نداره و امضاش كردم و به مديرشون هم گفتم
ايميلش رو هم فرستادم پشتيباني و فروش مركز و اعلام كردند شما به هيچ وجهي نگران كاهش سرعت و حجم نباشيد نهايتش بعد از 700 گيگ ترافيك سرعت شما ميشه همون 2 مگ يعني الان از 9 مگ ميشه 2 مگ
در هر صورت فكر نكنم نامحدودش رو بردارند
باور كنيد دوستان اين كشور همه چيزش عاليه ولي دزديهاش خيلي زياد شده الان همين شركت پارس آنلاين
مبلغي رو ساليانه بابت ترافيك مصرفي از شركت ارتباطات زير ساخت كه قبلا كارهاشو وزارت ارتباطات ميكرد، پرداخت ميكنه
ولي پهناي كاملا هدر ميره چون مديريت درستي نداره چرا فرض مثال به بعضي از ارگانها و سازمانها و وزارتخانه ها ترافيك فيبر نوري ميدن ولي به كاربران عادي نميدن
چرا شما ميخواي از رايتل سرعت و ترافيك بالاتر بگيري ميگن نميشه فقط به اساتيد دانشگاهها و دانشجويان و كسبه ميديم - چرا مگه بقيه كاربران عادي آدم نيستند حتما بايد يك صندلي دولتي داشته باشند - استاد بنده آقاي كورنگي بودند كه واقعا نمونه هستند
براي يك سازمان (ايكنا) فيبر نوري از خود مخابرات كشيدند با سرعت 16 مگ و قرارداد اول 6 ماهه بسته شد (البته اين يكي از سازمانهاي معدودي كه من هم توش كار كردم هم نماينده سازمان ديگه اي بودم هم كارشناسي ميكردم) (توي وزارت ارتباطات هم بودم و براي اتاق معاون وزير لينك شبكه درست كردم)
در هر صورت فرض مثال همين مخابرات فقط و فقط ترافيك مصرفي ماهيانه اين سازمان رو نگاه ميكرد و وقتي به مدير شبكش گفتم احمق جان شما تا ميتوني نرم افزارهاي مهم و كار درست و حتي فيلم و موسيقي رو يك سره دانلود كنيد تا 6 ماهه اول پر بشه فرمودند خير
اين بنده خدا كارآموز شبكه بودند و حتي نميتونستند يك كانكتور RJ-45 رو بصورت استاندارد IEEE و ورژن A پرچ كنن در اين حد - باورتون ميشه سر يك ماه سرعت اين مجموعه به 6 مگ كاهش يافت و زماني رسيد كه حجم ترافيكشون بالاتر رفته بودش و همه دانلود ميكردند كه قضيه محدوديت حجم مصرفي رو كار گذاشتند
منظورم اينه كلا توي ايران پهناي باند كاملا هدر ميره و شركتها و سازمانهاي مجري فقط و فقط براي خودشون اين پهناي باند رو درست ميدونن و براي من فرد عادي ميگن مگه تو چقدر مصرف داري مگه چيكار داري آقا به تو چه ربط داره من ميخوام از صبح تا شب توي يوتيوب فيلم آموزشي ببينم ميخوام يك سره از DEEZER موسيقي گوش كنم به همين خاطر
در كل ايران هم خيلي شبيه بعضي كشورهاي اروپايي مثل فرانسه و انگليس و يونان و دانمارك و بلژيك اونها هم ترافيك رو شديدا كنترل ميكنن و قضيه -------- هم دارند - چرا ميگن خودمون بايد محدود كنيم نه كاربر يا والدين كاربر
منظورم اينه كه اين سيستم ما ساختار خودمون نيست واگذاريه به ما
حتي توي آمريكا از دوست و فاميل و آشنا بپرسين تمامي افراد فقط با موبايل به اينترنت وصلن و بسته ميخرن مثل ايران دقيقا خيلي كم كاربر خانگي هستش كه بخواد ADSL2+ بگيره و اونهم نامحدود
ايران پل ارتباطي اينترنت شرق به غرب و يك حجم سنگيني از ترافيك رو عبور ميده ولي مسئولين سختشونه كه اين ترافيكي رو براي خود ما ميخرن بهمون بدن
اون دوستان عزيزي هم كه واقعا برحسب نيازشون ميخرن بي تقصيرن
در كل بايد به همه كاربرها ترافيك نامحدود بدن ولي با سرعتهاي مختلف چون شما هميشه به اينترنت بايد دسترسي داشته باشي
هميشه بايد ايميل بخوني و اخبار و موسيقي و فيلم و غيره همراهت داشته باشي
ترافيك رايگان و نامحدود شما رو به من ميفروشن - فكر كردي چيكار ميكنن اين قانونشه
در كل اين مملكت هزار و يك مشكل نا حل شده داره اين هم روش خدا عاقبت ما رو بخير كنه
تكراري شدش
Last edited by amir3852; 25-06-2015 at 17:46. دليل: تكراري
من در جواب اين دوستمون عرض كنم قضيه نامحدودها كمي فرق داره
اين جور كه من متوجه شدم چون با قديمها خيلي فرق كرده و كيلوبايتي حساب نميشه
قديمها صفحات ساده و بي ريا بودند الان رنگي و عكسي و موزيكي و فيلمي شدند يك صفحه ساده HTML جاشو به يك صفحه SCRIPT .NET سنگين داده كه كمترين حجم روي بعضي از سايتها به 10 مگ هم ميرسه
خوب اين فرض رو كه اگر يك كاربر بطور منظم و هر چند دقيقه يكبار بخواد به ايميل خودش توي ياهو يا گوگل سر بزنه مصرف چجوري حساب ميشه
1- صفحه شما كامل باز ميشه شما مقداري سند يا ارسال و مقداري هم رسيو يا دريافت داري
كلش محاسبه ميشه و همين لحظه كش سرور براي اين قضيه شروع به كشينگ ميكنه كش روي هارد و تا حجم چند صد گيگ هم هيچ مشكلي نداره چون سرور خودش مديريت ميكنه هاردهاي هات پلاگ روي سرور دارن
خوب اين از اينجا حالا شما تك تك ايميلهاتو ميخوني كل صفحه ديگه مرور نميشه و فقط مطالب و عكسهاي داخل صفحه حساب ميشه و اونهم دوباره كش ميشه - نمونش سايت ياهو يكي از ايرادهاي برنامه نويسيش همين كشينگ و مديريت بدي كه روي كش داره اگر سرعتت پايين باشه و فرض مثال يك نامه رو بخواي بحالت اسپم تغييرش بدي و بعد سريع مرورگر رو ببندي دوباره بازش كني ميبيني يا سر جاش يا اصلا توي پوشه اسپم نرفته و حذف شده توي ترش رفته
ولي گوگل نه تا زماني كه كش سرور درست كار كنه ايميل شما به هر نحوي كه شما بخواهيد ميتونيد باهاش رفتار كنيد
نمونه ديگش قبلنها يوتيوب فيلمهاشو با آي پي شما كش ميكرد الان نه تا شما فيلم رو ميبيند و تموم ميشه و تا شروع فيلم بعدي كش كاملا پاك ميشه و همين باعث ميشه دوباره از شما ترافيك بخواد و محاسبه هم ميشه
متأسفانه سياستهاي كاري همه سايتها يكي نيستش و بعضي ها خوب و بعضي ها بد عمل ميكنن
سايتهاي موسيقي Spotify و DEEZER , RDio و SoundCloud نمونه عالي كش سرور هستند
ميتونيد تست كنيد
ميرسيم به مسئله محاسبه شما شركت پارس آنلاين در نظر ميگيره كه من 2 مگ نامحدود خريدم براي يك ماه 31 روزه و هر روز رو معادل 20 گيگ ترافيك مناسب يعني عادي و رو محاسبه ميكنه ميشه 620 گيگ درسته
خوب به اين وضعيت 100 تا 200 گيگ هم اضافه بر سازمان محاسبه ميكنه و طبق تعرفه وزارتخونه محاسبه ميكنه ميشه 395 هزار تومن و ماليات و ارزش افزوده و شهرداري و غيره و غيره ميشه 4460 هزار تومن
البته اين رو بگم توي تمامي محاسبات من 100 درصد مطمئنم مبلغ آخر محاسبه ميشه
نه مبلغ اوليه اين روال رو توي بيشتر وزارتخونه ها ديدم و بيشتر سازمانها هم همينو طبعيت ميكنن
من نهايتش ته اين ماه خيلي ترافيك مصرف كنم (دو تا اسمارت فون اندرويدي و دو تا تبلت يك ايكس باكس دو تا تلويزيون و دو تا رسيور) احتمالا به 700 گيگ هم نرسه پس 2 ترابايت شما كاملا منقضي
همين الان كه دارم براي شما اين مطلب رو مينويسم خوب سرعت دانلودم رو محدود كردم كه مشكلي توي آپ برنامه هاي ديگم پيش نياد همين خودش باعث ميشه شما كمتر ترافيك مصرف كنيد
موفق باشيد امروز خيلي از دوستان رو با مطالب زياد و سرگيجه آور اذيت كردم شرمنده
پاكش كردم ديگه گير نده
در ضمن من اصلا خوشم نمياد منو مثل اون دسته فرض كنين كه فقط كامنت ميذارن تا تيك تشكر بخوره و تشكرهاشون بشه هوارتا ما اينجائيم براي اينكه بهم ديگه كمك كنيم تا مشكلاتمون بهتر رفع بشه
باور كنيد هركسي هم اطلاعات بهتر و دقيقتري بده ما هم خوشحال ميشيم
Last edited by amir3852; 25-06-2015 at 18:16. دليل: تكراري
من نمیخوام بحث س.... کنم ولی اگر این کشور اینجوری که شما می فرمایید می بود مشکلات بدتر هم داشتیم باز با مدیریت صحیح و منصفانه (منظورم رعایت عدالت و حقوق مشتری و مردم عادی به قول خودتون)، همه چی قابل حل بود. آلمانیها تو جنگ جهانی دوم واقعاً داشتن خفن غرب رو درهم میشکوندن اونم با مدیریت فوق العادشون که زبانزد خاص و عام دنیاس. حتی با کشوری تو دنیا متحد شدن که عین خودشون خرکار بودن و نظم و دیسیپلین داشتند (ژاپن) فقط حیف که نتونسن زودتر از آمریکا به سلاح اتمی دست پیدا کنن. از این لحاظ میگم حیف چون در کشور ما اون موقع رضاشاه پهلوی حکومت می کرد و از آلمانها و متحدین طرفداری می کرد و اگر آلمان پیروز جنگ میشد برا اولین و تنها بار در تاریخ میشد که ایران می تونس گام در مسیر جهان اول شدن بذاره! فقط حیف که ....
جناب امیر آقا لطفا بعد از گذشتن مقدار 160 گیگ و 240 گیگ اطلاع دهید
منتطرم ایا به وعده خودشون به شما عمل مببکنند یا خیر
با تشکر
باور كني اصلا بحث سياسي نيستش
فقط توي قضيه رفاه و راحتي بالاخص اينترنت براي مردم عادي يك كوچولو سختگيرن
بابا ملت اينقدر توي خودشون غرقن كه حال و حوصله آپلود فيلم سياسي اديت شده و نميدونم ععكس و مسائل ديگه كه براي بعضي از شبكه ها ميفرستن، نيستند
اتفاقا بحث مديريتي خوبه ولي من هم در حدش نيستم من فقط شاهد حي و زنده بودم كه هم ديدم و هم انجامش دادم رو گفتم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)