سلام دوستان اکه ممکنه یکی طریقه نصب irshell 5 رو کامل توضیح بده لطفآ
سلام دوستان اکه ممکنه یکی طریقه نصب irshell 5 رو کامل توضیح بده لطفآ
بی شک بهترین بازی در کل بازی ها است .
------------------
من امروز قیمت psp اسلیم رو 320 هزار تومان گرفتم . شما از کجا با مموری 300 هزار تومن خریدی ؟ می شه آدرسش رو بدی ؟ ممنون می شم . ( شماره تلفنم داری بده )![]()
من دارم resistance رو بازی میکنم، بازی خیلی خوبیه ولی به پای GodofWar و Starwars نمیرسه اصلا، یه بازی جدید خیلی خوب دیگه تو این هفته عرضه میشه.
یک نسخه از بازی معروفه Tenchu هست که رویه PlayStation بازی معروف و قدیمیه از ساخته های Ubi هم هست. این عکس زیر از خوده بازی نیست البته بدون شک PSP قدرت پورسس همچین گرافیکی رو به صورت RealTime نداره.
یه بازی هواپیمایی هم به اسم Air Conflicts: Aces of World War II عرضه میشه که تو PSP از این سبک بازی کمه نمیدونم چرا، ولی امیدوارم بازی خوبی باشه.
من چند روز پیش از توپخونه 2 تا 8 گیگ دونه ای 35 تومن خریدم .سلام
کسی از دوستان میدونه رم 4 گیگ و 8 گیگ برای psp تو چه قیمتهایی فروخته میشه
--------------------------
راستی من نمیتونم تا تابستون resistance بازی کنم ؟
آخه من فعلاً ADSL ندارم ولی تابستون که مدارس تموم بشه می گیرم .
وقتی رفته بودم رم بگیرم از هر جایی پرسیدم گفت هنوز به دستمون نرسیده .
جایی نیست که بفروشه ؟
خدانگهدار
سلام
مطمئنی 8 گیگی که خریدی اصله بود
اگر 35 تومن گرفتی که خیلی ارزون شده و منم سریع باید برم بگیرم
موفق باشی
اتفاقا این عکس دقیقا ماله همین بازی هست . این بازی دمو های فوق العاده ایی داره ولی کلا گرافیکه خفنی نداره .
اما کلا یک بازی خیلی خوبی در سبک شمشیر زنی هست .
با سلام به دوستان عزیز یکی از دوستان میخواد یه پی اس پی دست دو بگیر با این شرایط (دکمه آر اون گم شده و افتاده و جویستیکش هم کار نمیکنه به قیمت هفتاد هزار میخواد خودش تعمیر کنه ..البته پی اس پی ((فت))هستش...حالا سوالمک این بود میارزه بخره با این اوصاف اصلا"جویستیک تعمیر بشو هستش ؟؟؟وحدودا" تعمیرش چقدر خرج برمیداره؟؟؟؟
من خودم باشم هیچ وقت طرف جنس دست دوم نمیرم حتی اگه نو نو باشه.
جویستیک هم آقا مجید توی bc گفت دارم به قیمت 15 تومن.
سلام
نه اصل نیست چون هر چی گشتم پیدا نکردم .
ولی گارانتی داشت .
حالا اون یارو انقدر حرف زد یادم رفت گارانتیش چه مدّته ولی رو جعبش نوشته Warranty - 5 Years ans Garantie که یعنی 5 سال گارانتی داره .
جاهای دیگه 32 تومن بود که گارانتی نداشت .
ولی من پرش کردم سرعتش خوب بود ولی بعداً از چند تا بازی خوشم نیومد پاک کردم الآن 2300 مگ خالی دارم + یه رم 8 گیگ خالی .
شما هم با 70 تومن می تونی خودتو راحت کنی باور کن خیلی حال می ده .
ولی تو توپخونه هیچ مغازه ای رمی با قابلیّت Magic Gate نداشت با اینکه رو جعبش نوشته ولی نداره psp خودمو برده بودم امتحان کردم .
به هر حال ضرر نمی کنی بگیری .
خدانگهدار
با این اوصاف 50 بده میارزه البته شرط کن به اینکه اول ببری و تعمیر کنی وقتی درست شد
تعمیر بشو که هست باید یه سری جوی استیک نو بخری قیمتها هم متفاوته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)