من بازی king of the road رو نصب کردم ولی موقع اجرا یه دفعه قطع میشه و از بازی میاد بیرون به نظر شما اشکال از چیه؟![]()
من بازی king of the road رو نصب کردم ولی موقع اجرا یه دفعه قطع میشه و از بازی میاد بیرون به نظر شما اشکال از چیه؟![]()
من یه مشکلی دارم ولی نمیدونم از کجاست.بازی هایی مثل brothers in arms و gta iv و prince of persia موقع بازی بعد از چتد دقیقه بازی فرم میندازه و گیر میکنه و بعد دوباره درست میشه.مشکل چیه
سلام
دوستان من با بازی Brother in arms مشکل دارم.
بعد از نصب بازی و DirectX و کپی کرک بازی مدام ازم فایلهای dll میخواد که من همشونو دانلود کردم ولی حالا PhysXExtensions.dll میخواد که هیچ جا پیداش نکردم متاسفانه
اگه ممکنه کمکم کنید.
دوست عزیز مشکل میتونه از 2 جا باشه :
1. رم های شما مشکل داشته باشن .
2. Case شما داغ زیاد داغ میشه و راه خروج هوا نداره .
شما اینو دانلود کن و نصب کن ببین درست میشه ؟
البته اگه کارت گرافیک Geforce داری .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من این بازی رو تو لپتاپ نصب کردم با گرافیک ATI 3470 و ویندوز Vista business SP1
قبلا هم با بازی Far cry2 مشکل پیدا کردم که دیگه از نصبش منصرف شدم.
بازیهایی مثل NFS under cover , Medal of honor ... رو تا حالا بدون مشکل تونستم نصب کنم
اما نمیدونم چرا اینا مشکل دارن!!
سلام دوستان
من در هنگام اجراي بازي splinter cell3 با مشكل مواجه شدم
روي آيكن بازي كه كليك ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته
اگه ميشه بگيد مشكل از چيه
سيستم من هم اينه
cpu : core 2 - 2.5
ram : 2 g
vga : 1g 9500 geforce
ممنون ميشم كمكم كنيد![]()
اگه مطمئنی که بازی رو به طور کامل نصب و کرکش رو هم کپی کردی دوحالت داره:
یا بازیت کلا مشکل داره یعنی خرابه!
یا کارت گرافیک وسی پی یوتup date نسیت از اینجا دانلود کن:
سی پی یو:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط اول گرافیکت رو update کن اگه جواب نداد برو سراغ سی پی یو.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(در ضمن اگه directx داخل dvd بازس هست حتما نصب کن.)
موفق باشی...
چرا تو سایلنت هیل 5 (homecoming) تو دموی اول بازی یدفه وایمیسته-----سیو بازی رو دانلود کردم بازی رو از سیو اجرا کردم روون بود ولی از وسطای بازی بود کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممک
سلام
من چند تا بازی کرفتم که همگی دیر باز میشن م نصب نمیشن و روی کامپیوتر هم کپی نمیشن.مشکل از چیه؟
مشکل از سی دی بازیته هیچکارشم نمی شه کرد فقط باید به شرکتی که اینو بیرون داده فحش بدی
یه سی دی دیگه بگیر
اسم بازی ها رو بگو مشخصات سیستمت رو هم بگو بعدشم مطمئنی سیستمت ویروسی نیست؟ یه اسکن بکنش
درضمن ادمین سیستمت خودتی یا نه؟
اگه پیغامی هم می ده بنویس
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)