یه خبر جدید همراه اول هم هزینه ی جابجایی را 95 درصد کاهش داد و هم پول پیامک هایی رو که به مقصد نمیرسه نمیگیره
این همراه اولم فقط بلده تقلید کنه
فکر کنم تا چند روزه دیگ طرحم میزاره
یه خبر جدید همراه اول هم هزینه ی جابجایی را 95 درصد کاهش داد و هم پول پیامک هایی رو که به مقصد نمیرسه نمیگیره
این همراه اولم فقط بلده تقلید کنه
فکر کنم تا چند روزه دیگ طرحم میزاره
معلومه که ایرانسل اس ام اس رایگانش رو باید برداره چون روزی هر مشترک بیکارش یه چیزی حدوده 3 هزار شایدم بیشتر اس ام اس میفرستاد معلومه دهنه ایرانسل به ... میره
( یه آدم بیکاری مثله خود من )
سلام دوستان
من اس ام اس زياد ميدم روزي 100 تا ميخواستم ببينم شما چه سيم كارتي رو از ايرانسل پيشنهاد ميكنيد؟
اعتباري بگيرم بعد طرح قرمزشو فعال كنم اس ام اس هام به خطوط ايرانسل مجاني ميشه؟ يا فقط مربوط به پاييز بود
يا پيام رسان بگيرم؟
بعد سيم كارت رو الان بگيرم يا بزارم زمستون بگيرم فرقي نميكنه؟ الان هم بگيرم ميتونم از طرح هاي زمستون استفاده كنم؟
Last edited by Talabkar; 16-12-2007 at 23:57.
ایشالله همیشه خوش خبر باشی..
ولی من اینو که میزنم فقط منو رو بهم میده جزئیاتش رو چطوری باید دید؟ یکی از شماره ها رو هم انتخاب کردم ولی چیزی نشد میشه بیشتر در مورد طرح ها توضیح بدین اگه میشه؟ ممنون میشم
بستگی داره که مقدار تماسهات چقدره.....چون در طرحها هیچ فرقی نمیکنه هزینههای اس ام اس....اگه تماسهات زیاده برو دائمی بخر اما اگه کمه اعتباری هم جواب میده
در ضمن صفحه قبلی را هم به دقت بخون که به طور کامل طرحها توضیح داده شده
سلام
شما نیز صفحهی قبلی را مطالعه کنید....به صورت تصویری طرحها توضیح داده شده است![]()
اصلا منظور آدمو درست درک نمیکنی....
من منظورم اینه که ایرانسل نباید sms مجانی بده ، نباید مکالمه مجانی بده، نباید GPRS مجانی بده...
چون ما ایرانیا اصلا جنبهی این کارو نداریم و میزنیم دهن ایرانسل را.....؟؟
ولی الان خیلی خوب شد دیگه خبری از sms مجانی نیست برا همینم شبکه خلوت تره و راحتتر میشه از سیمکارت استفادهی بهنیه کرد
سلام
ميدونم اين بحث اينجا جاش نيست ولي اگه كسي جواب بده ممنون ميشم
مي خواستم ببينم ميشه sms هم رو يه خط ديگه دايورت بشه همون جور كه تماسها را مي توني رو خط ديگه دايورت كني؟ اگه هست كدشو براي سيم كارته ايرانسل بزارين
سلام
عكس هاي صفحه قبل فقط قسمت جوايز نشون داده ميشه
روی عکسهایی که نیومدن کلیک راست بکن بعد گزینه ی show picture رو بزن
کسانی هم که عکس ها براشون نمیاد میتونن از این روش استفاده کنن
واقعاً اين ايرانسل بعضي وقتها كارهاي مي كنه
يه زمان تا وقتي كه پول تلفن(دائمي) به 50000 تومان نرسيده بود قطع نمي كردن .اما الان انقدر گدا شدند كه فرت وفرت sms ميدن بيا پولتو بده.
بابا مگه بدهي ادم 20000 نرسيده بايد مارو بكشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)