caocaox
hajiahmad
hamed_lol
ما هم هستیم
caocaox
hajiahmad
hamed_lol
ما هم هستیم
1.24.2.6378مشکل شما پچتونه دقیقا شماره پچت رو بنویس با خورده اعدادش
host:Murder250
sn3war
sorena70
caocaox
hajiahmad
hamed_lol
Amir_To
این لیست بچها که موافقن بازی کنن
۳تا دیگه میخواد
این بازی دوستانه هست
هیچ گونه دعوا و رو کم کنی داخلش نیست
ممنون از همه
Last edited by nois3; 05-04-2011 at 12:13.
داریم خوب پیش میریم، فقط امیدوارم پدپینگ نداشته باشیم![]()
بچه ها من چند تا سایت و فروم ایرانی دیدم که ادعا می کنن هـ .ک . گارنا ساختن و حرفای این مدلی که البته اکثرشون فقط فیک هستن و کار نمی کنن (اگه خوش شانس باشین) اگه بد شانس باشین هم معمولا تروجان یا کی لوگر هستن، من تو این فکرم که خودمون یه هـ .ک . درست حسابی بسازیم که واقعا کار کنه. (لازیم نیست بگم که بدونه تروجان!)
من تقریبا همه چیز رو آماده کردم، فقط می مونه یه چیزه خیلی کوچیک که اگه کسی بتونه کمکم کنه همه چی تمومه.
کسی می دونه چطور می شه بیشتر از یه گارنا باز کرد؟
قبل از اینکه بخواین به این سئوالم جواب بدین بذارین چندتا نکته خدمتتون بگم:
از برنامه های هـ .ک . جانبی نمی خوام استفاده کنم، مثلا Garena Master.
دنباله یه روشی می گردم که نوعی ترفند ویندوز یا رجیستری باشه، برای مثال اگه بخوای بیشتر از یه یاهو مسنجر اجرا کنی باید بری تو رجیستری، بعد بری تو این آدرس: HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\Test
بعد یه مقدار DWORD Value بسازی اسمشو ذاری Plural مقدارشم بدی 1. بعد می تونی بی نهایت یاهو اجرا کنی و با آی دی های مختلف آن شی.
من دنباله یه همچین ترفندی می گردم، برنامه ی کلیم هم اینه که با باز کردن چندین گارنا و ست کردن مقادیر قسمت Advanced وارد چندین سرور و چندین روم بشیم و گارنامونو واسه چند ساعت باز بذاریم تا afk exp بگیریم. من خودم چند نفرو دیدم که همزمان تو چند تا روم بودن (اسماشونو درست نیست بگم)، طرف در عرض 2 روز از لول 31 شد 34. امروز صبحم چک کردن دیدم هنوز 34 هستش.
شرمنده طولانی شد، لطفا هرکی می تونه کمکم کنه تا ایشالا بعد از کامل شدنش به اسم بچه هایی که کمک کردن بذاریمش تو نت و ملت باهاش حال کنن (مارم دعا کنن!)
*** برنامه ساخته شد، لطفا دیگه در این مورد پست داده نشه ***
Last edited by Sorena70; 05-04-2011 at 18:00. دليل: *** برنامه ساخته شد، لطفا دیگه در این مورد پست داده نشه ***
بروبچز منم هستم
s0sk
فقط اگه میشه رووم کلن وار یا hlr باشه
یه چیز دیگه:
اگه میشه بعد از ظهر باشه....دیر وقت هم نباشه(11شب خیلی دیره....من خوابم میگیره
)
خوب این که پچ b نیست این ماله پچ c است! شما وارکرافتو گارنا تو دوباره بریز احتمالا حل می شه.
+ s0sk !
امیدوارم برای Host ی هم نتم مشکل نداشته باشه...
قبل عید سرعت دانلودم 70.80 بود الآن شده 30.40 نهایتا 50!!!
پینگم هم تقریبا 2 برابر شده!
ولی خوب فکر نمیکنم مشکلی ایجاد بشه...
موفق باشید!
کی بازی میکنیم؟!
از الآن میگم اسلات 10 مال منه ها![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)