تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 780 از 3347 اولاول ... 28068073077077677777877978078178278378479083088012801780 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,791 به 7,800 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

تنها راه تحریم.پیش به سوی همراه اول.دو و نیم گیگ 10 هزارتومان.
    مدیران همراه اول اگه باهوش باشند با گران نکردن بسته ها میتونند مشتریان از دست رفته شون را دوباره باز گردونند

2. 3 کاربر از meshkiposh2200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چکیده حرف مدیرعامل بازاریابی ایرانسل: قبلا داشتیم دزدی می کردیم از افرادی که اطلاع و سواد کافی نداشتند و بسته اینترنت نمی خریدند و بابت هر کیلوبایت 14/8 از ملت از همه جا بی خبر می دزدیدیم.
    حالا وزارت ارتباطات اومده جلوی دزدی ما رو گرفته و کمتر می تونیم دزدی کنیم بخاطر همین مستقیم از افرادی که بسته می خردند این دزدی انجام خواهد شد.

#تحریم_ایرانسل

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

تا دیروز حرف کدام دکل سرعتش بیشتره بود امروز که گرون شد هم خودشون میدونستند هم خود بچه های تاپیک و هم بارها یک سری کارکنان ایرانسل گفته بودند که اگه برگردی صفحات اول حرفاشون هست حالا هم که دارند تحریم میکنند دیگه مدیر این صفحه هم شورشو در اورده هر پستی باب میلش نباشه حذف میکنه هر خبری و داخلش دست میبره اونجوری که دوست داره میذاره فقط خواستم یک موضوع را بگم عزیزم شما که خودت تو رفتارت و تو نوع تحریم کردنت ثبات نداری پس نباید هم از یک شرکت مثل ایرانسل انتظار داشته باشی اونجوری من یا شما میخوایم عمل کنه...

5. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

برخی دوستانی که اطراف ما هستند و از ایرانسل استفاده میکردند از امروز به فکر شیفت از ایرانسل به همراه اول افتادند
    اخه وقتی همراه اول داره اینترنت نصف قیمت با کیفیت بهتر از ایرانسل میده و سیم کارتش اعتبار و وجهه بالاتری از ایرانسل داره مگه ادم دیوونست بره از ایرانسل استفاده کنه.والا به خدا

7. 4 کاربر از آسانسور بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

دوستان من با توجه به این گرونی جدید چون هنوز از بسته قبلی دارم استفاده میکنم .با خودم گفتم با این گرونی شبکه خلوت بشه و سرعت بهتر شده اما تاکنون هیچگونه تغییری در سرعت های ایرانسل پیش نیومده و همون بی کیفیت و بی ثبات قبلی است. پس معلوم میشه متاسفانه یک عده هنوزم دارن این بسته های گرون رو میخرن و استفاده می کنند

9. این کاربر از arman4459 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

قابل توجه دوستانی ک میگید شما ک ایفون داری
    چه ربطی داره برادر من یعنی چون پول داریم باید ساکت بشینیم تا بکنن تو پاچمون...زشته به خدا
    مطلب بعدی اینکه یارو میگه ما هیچ کمبودی تو پهنای باند نداریم بیاد خودش استفاده کنه ببینم اشکش در نمیاد

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

11. این کاربر از kasra2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ایرانسل احمق وقتی هزاران میلیارد در آمد دارید باید نصفش مالیات بدی مگه شهر هرته درود بر وزارتخانه دولت تدبیر این با کارخانه و تولیدی فرق داره

13. این کاربر از hooshi30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

قبلا چند تا سیم کارت کمتر از یک ماه سوزاند در حالی که باید 90 روز رد میشد در کمال تعجب شماره به مشتری دیگر فروخته شد دزد کثیف

15. این کاربر از hooshi30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

همراه اول نسل 3 اینجا نداره از مجبوری آمدم رو ایرانسل هی قطع میشه فقط برای دانلود خوبه که حجم کاربر محترم زودتر تمام شود وب گردی خرابه فعلا همراه اول وب گردیش نسل 2 شرف داره به ایرانسل دزد اعتماد به سقف عجیبی داره ایرانسل با تبلیغات مضخرفش

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

برخی دوستانی که اطراف ما هستند و از ایرانسل استفاده میکردند از امروز به فکر شیفت از ایرانسل به همراه اول افتادند
    اخه وقتی همراه اول داره اینترنت نصف قیمت با کیفیت بهتر از ایرانسل میده و سیم کارتش اعتبار و وجهه بالاتری از ایرانسل داره مگه ادم دیوونست بره از ایرانسل استفاده کنه.والا به خدا
    دوست عزیز نگران نباش همراه اول هم هیچ موقع سود پیامک و تماس های تلفنیشو فدای 3G نمیکنه و بزودی تعرفه اونم مثل رایتل و ایرانسل میشه تا بتونه ضرر هایی که با برنامه های پیام رسان میخوره جبران کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •