تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 780 از 1421 اولاول ... 2806807307707767777787797807817827837847908308801280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,791 به 7,800 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما مثل اینکه حالت خوب نیست!!
    تا چند روز پیش که سرعتا خوب بود شما هر یه ساعت عکس از نت خودت میزاشتی و به به و چه چه میکردی و
    میگفتی اینترنت مخابرات اه اه هست!
    حالا که وضعیت اینه شما نعریف میکنی از مخابرات!!
    با خودت چند چندی؟
    من 10 سال هستش دارم با اینترنت کار می کنم،چیزی که شما قبلا" باهاش کار می کردید اینترانت بود نه اینترنت که حتی سایت p30 هم به زور باز می کرد،اما از وقتی که این تغییرات اتفاق افتاده 512 نامحدمدم چه داخلی چه خارجی سرعتم یکی شده،امثال خودتان با دانلود بی رویه باعث این کار شدند چون من از اولم زیاد دانلود نداشتم،حداقل الان بین منی که پول 512 دادم با کسی که 128 داره یک فرقی هستش و دیگر یک سری اشخاص با دانلود بی رویه نمی تونن حق بقیه کاربرا رو ضایع کنن

2. 2 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

وقتی از نت استفاده نکنی پینگ خوبه ولی وقتی بخوای یه صفحه رو لود کنی زرتی میشه 1000 به بالا
    انگار مرگ گرفتتش
    معلومات شما هم با این حرف کاملا" مشخص شد

داره خودمونی میشه mrkasasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

احتمال زياد سرعت واقعي شده والا به نظرتون عجيب نيست كه اينترنت از طرف شركت زير ساخت مشكل پهناي باند پيدا كنه؟ يعني راسته اين حرف؟ سابقه داشت همچين چيزي؟! اين شركت كه پهناي باند رو بسيار گرون مي فروخت حالا مشكل پيدا كرد؟
    (لابد منظور پشتيباني مخابرات اينه كه زيرساخت به ما پهناي باند نمي ده كه سرعت غير اسمي بديم)
    Last edited by mrkasasi; 06-08-2013 at 13:58.

داره خودمونی میشه Ennio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آقایون من تو همین تاپیک گفتم اینا سرعت ها رو نصف میزان واقعی کردن من الان دو مگ محدود دارم و سرعتم باید حداکثر 256 کیلوبایت باشه ولی سرعت دانلود من حداکثر حدود 120 هست تو اسپید تست هم سرعت دانلودم رو تو بهترین سرور میزنه یک مگابیت ... یعنی اینا الان بهم دروغ گفتن من پول سرویس دو مگ محدود رو بهشون دادم ولی سرعت اینترنتم یک مگه ... محدود که دیگه شیر نمیشه پس باید سرعت دانلودم بالای 200 باشه ولی نیست....
    Last edited by Ennio; 06-08-2013 at 13:56.

6. این کاربر از Ennio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

دوست عزیز متاسفانه مخابرات کاری خلاف قوانین سازمان تنظیم مقررات رادیویی انجام نداده چون ضریب اشتراک 1 به 8 هست سرعت سرویس 128 اگه 2 کیلوبایت هم باشه کاربر حق اعتراض نداره اینم از وضع قوانین اسف بار کشوره پس شکایت به این سازمان و اون سازمان هیچ نتیجه ای نداره چون مشابه همین کار رو قبلا چند سال پیش که شاتل دانلود شبانه رو محدود کرده بود انجام دادیم اونم با تشریفات اداری و دادگاهی ولی هیچ نتیجه ای نداشت چون بر اساس قوانین شاتل هیچ تخلفی انجام نداده بود
    تنها سازمانی که می تونه تو این شرایط به ما کمک کنه و کاری از دستش بر میاد خود مخابرات چون ریش و قیچی فعلا دست خودشه پس تنها راه باقی مونه اینه که تمام کاربرا شکایتشونو از طریق مختلف چه تلفنی و چه ایمیل و چه سامانه انتقاداتش به گوش این شرکت برسونن و تهدید به رفتن کنن تا شاید مخابرات از ترس ریزش کابر و از دست دادن مشترک هاش این محدودیت ها رو همونطور که قبلا هم برداشته برداره
    خب پس میشینیم دست رو دست میزارم سرمونو گوش تا گوش ببرن
    این طوریاای که شما میگی هم نیست مشکل اینا الان مطمئنا پهنای بانده و اگه هم سرعتها واقعی شده باشه که نشده 128 باید 16 کیلوبایت در ثانیه بده نه 8....
    و اینکه االان من و بیشتر بچه ها پینگ بالای 1000 داریم اینم نمیشه به پای واقعی شدن سرعت ها گذاشت
    حالا شما میگی شاتل این طوری کردین جواب نگرفتین شاید مخابرات قضیه اش فرق داشته باشه و شکایت از سازمان های دیگه بتونه به ما کمک کنه
    و اینکه شما میگین که فقط با زنگ زدن به 2020 شکایت کنیم که اونا کاره ای نیستنو هر کدوم یه جواب میدن
    و از طریق پنل هم بخواییم اعتراض کنیم که من تا الان دو تا پیام دادم که جواب نگرفتم
    دیگه چطوری باید اعتراض کرد؟!؟!!
    نباید دست رو دست گذاشت که خود مخابرات مشکلمونو حل کنه
    بالاخره سازمان رادیویی نفوذ داره
    خودم قبلا شکایت کردم حتی واسم زنگ زدن و پیگیر مشکلم شدن
    اگه بخواییم همین طوری این جا بیایم اینجا و اعصاب خودمونو خورد کنیم که کاری از پیش نمیره
    خواهشا دوستان نظر بدن که چیکار کنیم
    به نظر من این راهی که گفتم رو بریم شاید جواب داد
    تیری تو تاریکیه

داره خودمونی میشه [WaRhEaD]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

time-out به حدی زیاده که 5ثانیه هم نمیشه گیم آنلاین زد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

جدبدا فک کنم یه 2-3 ماهی بشه برای من که محدود دارم شبا موقع دانلود رایگان هر چند دقیقه نت قطع و وصل که idm ات هنگ کنه یا لینک مشکل پیدا کنه نتونی دانلود رایگان بکنی دیروز دیگه اعصابم خورد شد هر چی تونستم از تو پنل بهشون گفتم ولی دریغ از یک پاسخ.چند روز پیش هم یه انتقاد تند کردم ولی انگار نه انگار.

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

معلومات شما هم با این حرف کاملا" مشخص شد
    داداش من این معلومات نیست که دارم بهت گفتم
    این چیزیه که دارم میبینم وقتی که از نت استفاده نمیکنم پینگ ثابته و وقتی سایتی لود میشه پینگ به 1000 میره
    حالا چون شما وضعت خوبه همیشه پینگت ثابته نمیتونی بفهمی چی میگم
    در حال حاظر پینگ من بدون لود کردن و دانلود کردن متغییر 250 هستش

پروفشنال hossein 1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ایران-دولت 11

پيش فرض

دوستان به این آدرس نامه بدید رئیس هیت مدیره مخابرات مازندرانه شمار هتلفن هم هست اگر دوست داشتین زنگ بزنید من که پیام دادم شما هم پیام بدید تا برسی بشه

نامه بدید
    Last edited by hossein 1994; 06-08-2013 at 14:03.

12. این کاربر از hossein 1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    دوباره شاهد پست ها و بحث های بی مورد با تاپیک هستیم
    لطفا قوانین رو رعایت کنید
    با تشکر
    Last edited by Armin.Computer; 06-08-2013 at 14:29.

14. 4 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •