تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 780 از 2605 اولاول ... 28068073077077677777877978078178278378479083088012801780 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,791 به 7,800 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من این سوال رو توی تاپیک مرورگرها پرسیدم ولی کسی اونجا مثل این که زیاد حال نمی کرد !!
    من وقتی میخوام به گوگل ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) کانکت بشم اتومات بصورت رمزنگاری میشه (https://www.google.com).من با فایرفاکس کار میکنم ولی اگه برای هر مرورگر دیگری هم بلدید بفرمایید ممنون میشم.
    در ضمن با ip هم بنا به دلایلی نمیخوام کانکت بشم.

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

امکان داره آی پی دو نفر عینا مثل هم باشه ؟ از رقم اول تا آخر ؟
    یا مثلا یه ایپی یه مدت مال یه نفر باشه بعد تخصیص بدن به یه نفر دیگه؟
    آی پی ولید نیست و هربار کانکت بشی یه آی پی میگیری
    آی پی هیچ دو نفری همزمان مثل هم نمی تونه باشه

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بچه ها من این سوال رو توی تاپیک مرورگرها پرسیدم ولی کسی اونجا مثل این که زیاد حال نمی کرد !!
    من وقتی میخوام به گوگل ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) کانکت بشم اتومات بصورت رمزنگاری میشه (https://www.google.com).من با فایرفاکس کار میکنم ولی اگه برای هر مرورگر دیگری هم بلدید بفرمایید ممنون میشم.
    مطمعنی اکانت جیملیت تو فایرفاکس ذخیره نیست؟

4. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته تو chrome web store و ... هم قابل دریافته!
    با این هر سایتی که قابلیت ارتباط امن داشته باشه استفاده میشه به صورت اجباری!اگه هم سایت(ها) رو نخواستید میشه تو لیست غیر فعالش کرد!مشابه هم زیاد داره! برای جیمیل و فیسبوک و ... هم باید تنظیم کنی که از https استفاده بشه (در این ایام حماسی هر سرویسی که امکانش رو داره رمز دو مرحله ای و ارتباط امن رو حتما فعال کنید!)+ منم سرچ و جیمیلم تداخل پیدا کرده که واقعا حرکت خیلی خفنی بود!!

پ.ن: شما تو فایرفاکست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین میتونی بی مشکل باز کنی؟سرعت خوبه؟!

6. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

امکان داره آی پی دو نفر عینا مثل هم باشه ؟ از رقم اول تا آخر ؟
    یا مثلا یه ایپی یه مدت مال یه نفر باشه بعد تخصیص بدن به یه نفر دیگه؟
    هم آره ، هم نه!
    در یک شبکه همزمان نمیتونند دو تا دستگاه یک ip داشته باشند. ولی کار NAT و broxy server همینه که چند نفر از یک ip استفاده کنند.
    فرض کن الآن من و شما داریم در یک شرکت کار میکنیم. هر دو کامپیوترمون یک ip در رنج ip های private داریم ولی این ip قابل استفاده در اینترنت نیست. به خاطر همین وصل میشیم به NAT و هر دو از یک ip ی public که قابل استفاده در اینترنت هست استفاده میکنیم.
    خب حالا مثلا من یک سایت زدم که بیاد بالا. اون سایت از کجا باید بفهمه من اون سایت رو زدم یا شما؟ اون سایت نمیفهمه! اطلاعات رو به NAT میفرسته و اون خودش اطلاعات رو مسرسونه به دست من.
    در آخر اینو میخواستم بگم که من و شما وقتی به یک سایت کانکت شیم. اون سایت ip هر دوی ما رو یکی میبینه که همون ip ی NAT هست.ولی در عمل کارت شبکه من و تو هر کدوم ipی جدا داره.

خداروشکر شما گفتی وگرنه من اصلا نمی دونستم !
    پینگ 100 به بالا اینطوری میشه رو 100 باشه عالیه !
    با پینگ 100 هم تک کانکشن تست زدم باز پایینه ولی صفحه خوبه !
    کلا کاری کردن که همه موندن توش !

خوبه که باز اینو میفهمی!، ولی اشتبات اینجاست که پینگ و سرعت به هم ربط دارند ولی نه با اون غلظت که گفتی!
    اینطوری هم نیست که پینگ 100 باشه صفحه در یک چشم بهم زدن باز شه ولی با پینگ 200 یک ربع طول بکشه! اطلاع داری که واحد ها میلی ثانیه است!!!
    کلا کیفیت اینترنت به عوامل متعددی بستگی داره که دو تاش پینگ و سرعت تک کانکشنه.
    مشکل این مخابرات هم همین سرعت تک کانکشنشه که 12 ظهر به بعد افتضاح میشه. مبین نت که پینگ زیر 300 اصلا نداره صفحات رو از مخابرات سریعتر باز میکنه!!!

8. 2 کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمعنی اکانت جیملیت تو فایرفاکس ذخیره نیست؟
    چه جوری باید مطمئن بشم ؟ منظورت اینه کوکی جیمیل رو پاک کنم یا هنگام لاگین توی جیمیل تیک رو بردارم ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته تو chrome web store و ... هم قابل دریافته!
    با این هر سایتی که قابلیت ارتباط امن داشته باشه استفاده میشه به صورت اجباری!اگه هم سایت(ها) رو نخواستید میشه تو لیست غیر فعالش کرد!مشابه هم زیاد داره! برای جیمیل و فیسبوک و ... هم باید تنظیم کنی که از https استفاده بشه (در این ایام حماسی هر سرویسی که امکانش رو داره رمز دو مرحله ای و ارتباط امن رو حتما فعال کنید!)+ منم سرچ و جیمیلم تداخل پیدا کرده که واقعا حرکت خیلی خفنی بود!!

پ.ن: شما تو فایرفاکست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین میتونی بی مشکل باز کنی؟سرعت خوبه؟!
    من نمیخوام از https استفاده بشه چون این پروتکل سرعتش پایینه. گزینه دوم رو هم دیدم اون هم https بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

هم آره ، هم نه!
    در یک شبکه همزمان نمیتونند دو تا دستگاه یک ip داشته باشند. ولی کار NAT و broxy server همینه که چند نفر از یک ip استفاده کنند.
    فرض کن الآن من و شما داریم در یک شرکت کار میکنیم. هر دو کامپیوترمون یک ip در رنج ip های private داریم ولی این ip قابل استفاده در اینترنت نیست. به خاطر همین وصل میشیم به NAT و هر دو از یک ip ی public که قابل استفاده در اینترنت هست استفاده میکنیم.
    خب حالا مثلا من یک سایت زدم که بیاد بالا. اون سایت از کجا باید بفهمه من اون سایت رو زدم یا شما؟ اون سایت نمیفهمه! اطلاعات رو به NAT میفرسته و اون خودش اطلاعات رو مسرسونه به دست من.
    در آخر اینو میخواستم بگم که من و شما وقتی به یک سایت کانکت شیم. اون سایت ip هر دوی ما رو یکی میبینه که همون ip ی NAT هست.ولی در عمل کارت شبکه من و تو هر کدوم ipی جدا داره.

خوبه که باز اینو میفهمی!، ولی اشتبات اینجاست که پینگ و سرعت به هم ربط دارند ولی نه با اون غلظت که گفتی!
    اینطوری هم نیست که پینگ 100 باشه صفحه در یک چشم بهم زدن باز شه ولی با پینگ 200 یک ربع طول بکشه! اطلاع داری که واحد ها میلی ثانیه است!!!
    کلا کیفیت اینترنت به عوامل متعددی بستگی داره که دو تاش پینگ و سرعت تک کانکشنه.
    مشکل این مخابرات هم همین سرعت تک کانکشنشه که 12 ظهر به بعد افتضاح میشه. مبین نت که پینگ زیر 300 اصلا نداره صفحات رو از مخابرات سریعتر باز میکنه!!!
    خوبه بهت امیدوارم شدم فکر میکردم فقط بلدی از پستای اون دوستت تشکر کنی علیه دیگران !
    ربطش خیلی بالاس نکنه فک کردی میلی ثانیه واسه Packet خیلی کمه و اصلا متوجه نمیشی ؟
    اختلاف بین پینگ 100 و 200 خیلی زیاده تو Page باز کردن شما فقط یادگرفتی میگی تک کانکشن ...
    12 ظهر به بعد خراب میشه ؟
    شما که کویتی واسه ما همه 24 ساعت خرابه البته شاید شما 128 داری برات فرق نداشته باشه .
    Last edited by Persian-swag; 12-06-2013 at 17:24.

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

من هم تو خونه هم محل کار با نویز مواجه شدم
    در صورتی که تا 1 ماه پیش اینهمه جنگولک بازی نبود
    از شما کسی مشکل نویز داره ؟
    نمیدونم چرا وقتی دانلود میکنم با نهایت سرعت دانلود میکنه و هیچ نویزی نیست
    تا میرم تو بازی و یا به چیز پی ان وصل میشم نویز پیدا میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خوبه بهت امیدوارم شدم فکر میکردم فقط بلدی از پستای اون دوستت تشکر کنی علیه دیگران !
    ربطش خیلی بالاس نکنه فک کردی میلی ثانیه واسه Packet خیلی زیاده و اصلا متوجه نمیشی ؟
    اختلاف بین پینگ 100 و 200 خیلی زیاده تو Page باز کردن شما فقط یادگرفتی میگی تک کانکشن ...
    12 ظهر به بعد خراب میشه ؟
    شما که کویتی واسه ما همه 24 ساعت خرابه البته شاید شما 128 داری برات فرق نداشته باشه .
    از پست های کدوم دوستم استفاده میکنم؟ بر علیه کدوم دیگران؟
    من هر کی نظرش شبییه نظر من باشه یا پست مفیدی باشه تشکر میکنم. از پست های خودت هم کم تشکر نکردم.
    100 میلی ثانیه برای پکت زیاده ولی نه برای انسان!
    برای اینکه تفاوت رو بفهمی:
    بنر بالای همین صفحه، اینو میگم:

همین یه ذره عکس حجمش 18 کیلوبایته. شما هم اینترنت 1 مگابیت داری که باید سرعتت 128 کیلوبایت باشه
    در حالت بد: با سرعت 16 کیلوبایت در ثانیه بالای 1 ثانیه طول میکشه تا لود شه. (البته در ساعات بد سرعتم از 10 KB هم کمتر میشه!)+( اطلاع داری که این با یک کانکشن دانلود میشه نه مثل IDM با 16 تا!)
    در حالت خوب: با سرعت 128 کیلوبایت درثانیه 140 میلی ثانیه طول میکشه.
    تفاوت: بالای 800 میلی ثانیه

حالا پینگ رو در نظر میگیریم:
    در حالت خوب: 100 میلی ثانیه طول میکشه تا فراخوانی بشه.
    در حالت بد: 250 میلی ثانیه طول میکشه تا فراخوانی بشه.
    تفاوت: 150 میلی ثانیه.

حالا اینو تعمیم بده به کل این صفحه! میبینی که بیشترین تاثیر رو سرعت لود شدن داره نه پینگ

امیدوارم الآن فهمیده باشی چرا هی میگم تک کانکشن! این تک کانشن کلا چیز خیلی مهمیه! تازه خیلی هم کم میگم تک کانکشن! از این به بعد بیشتر میگم تک کانکشن تا قدرت این تک کانکشن پی ببری.

در ضمن 1مگابیت دارم. صبحا تو کویتم. ظهر به بعد جهنم!
    Last edited by old_snake1370; 12-06-2013 at 17:48.

13. 2 کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

تو پست قبلی رو نقل قول کردی من ویرایش کردمش همون موقع منظورم این بود 100 میلی ثانیه واسه پکت خیلی زیاده و کم نیست ! واسه اینه پینگ 100 با 200 تفاوت جدی داره تو باز کردن !
    به قدری تفاوت داره که من با پینگ 200 کلافه میشم و فقط با زیر 100 می تونم کار کنم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •