تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 780 از 4105 اولاول ... 28068073077077677777877978078178278378479083088012801780 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,791 به 7,800 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واویتا.
    مرخصی ما هم رو به اتمامه.
    بر وبچز هر کی تیپ تکاوران بندرعباس(ارتش)هست یه پیام خصوصی به من بده تا کارش رو ردیف کنم یه جای خوب بیوفته.
    فعلا.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام من ۲/۲/۹۱ اعزام می شم ، مدرکم فوق لیسانس و ساکن تهران هستم و افتادم پادگان ۰۱ ارتش اولا کسی می دونه اونجا چه جوریه ؟
    بعد هم من کسری خدمت بابت پروژه دارم کسی می دونه بعد از آموزشی احتمالش هست کجا بیوفتم ؟ تو شهر خودم تهران می یوفتم یا جای دیگه ؟

داره خودمونی میشه majids's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام من ۲/۲/۹۱ اعزام می شم ، مدرکم فوق لیسانس و ساکن تهران هستم و افتادم پادگان ۰۱ ارتش اولا کسی می دونه اونجا چه جوریه ؟
    بعد هم من کسری خدمت بابت پروژه دارم کسی می دونه بعد از آموزشی احتمالش هست کجا بیوفتم ؟ تو شهر خودم تهران می یوفتم یا جای دیگه ؟
    سلام

پیام خصوصیتو چک کن.

یکی از بچه ها اونجا بود افتاد ارومیه.

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

01 جای خیلی خوبیه و به هتل 01 معروفه.
    احتمال اینکه کجا بیوفتی معلوم نیست ولی چون فوق لیسانسی جای بدی نمی اندازنت.نگران نباش.اگر تهرانی هستی احتمال خیلی زیاد همون تهرانی.
    موفق و موید باشی.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند ماه کسری داری !؟ اگه زیاد باشه میتونی تو همون دوره آموزشی تو 01 روش کنی ! اونجوری فک کنم همونجا نگه دارنت ! بهترین مدل تقسیمم که بخوای بشی اینه که بیوفتی ستاد مشترک ! بهتر از این نداره این نیرو زمینی ارتش !

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

سلام عزیزان
    سال نو مبارک
    بنده لیسانس کامپیوترو تموم کردم و 24 ام قبل عید دفترچه فرستادم. همین امروز(8/1/91) برگه سبز امد.من قبلا تو نیرو زمینی ارتش یه 100 روز خدمت کردم(به خاطر قبولی دانشگاه معافیت تحصیلی گرفتم) و الان که برام برگ سبز اومده زده مرکز آموزش محمد رسول الله بیرجند(نیروی انتظامیه) .
    حالا سوالام:
    1-من آموزش رفتم قبلا حالا بازم لازمه ببرمون آموزشی؟
    2-یه جا تو همین برگه سبز نوشته "مشمولانی که دارای سابقه قبلی در هر یک از نیروهای مصلح می باشند می بایست برای ادامه خدمت به همان نیرو اعزام شوند.در صورت هر گونه مغایرت مراتب را به اطلاع مسئلین اعزام برسانند. " به نظرتون این مشکل واسه من پیش نیومده؟آخه قبلا تو نیرو زمینی ارتش بودم. اگه پیش اومده برم سازمان نظام وظیفه بگم بهشون؟
    رفتم نظام وظیفه درست کرد و انداختن تو نیرو زمینی ارتش 04 هموجا!!! قبلا آموزش اونجا بودمو و در جریان آبو هواش هستم.
    گفتن چو آموزشی رفتی یه 10 روز اوجایی بعدا پخشتون می کنند تو کشور یا اگه لازمشو ن باشید نگهتون می دارند!!!
    1-می گم دوستان من می خوام همین شهر خودم بیفتم.به نظرتون اونجا به کدوم قسمت برم تا یکم باهاشون بحرفم تا شاید دلشو سوخت و تو شهر خودمون مارو فرستادن؟
    2- دوستان تو ارتش لیسانس الان چیه درجش؟ من لباس دارم می گم همین جا درجه رو بزنم برم .
    Last edited by a6543210; 28-03-2012 at 05:39.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2- دوستان تو ارتش لیسانس الان چیه درجش؟ من لباس دارم می گم همین جا درجه رو بزنم برم .
    ستوان سوم !

8. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

توی اموزشی کسایی که معارف از رزم باشن ، چه کارهایی رو انجام نمیدن؟(مثلا دویدن و از این جور کارها)

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه دوستان
    من امروز رفتم دفترچه گرفتم (به قیمت 1050 تومن که البته محض اطلاع عزیزان میگم)
    یه مرور کلی کردم
    و چند تا سوال برام پیش اومد
    ار اونجایی که من کاردانی رو بعد ترم چهارم ول کردم خودشون برام انصارفی رد کردن (به تاریخ تیر 88 اگه اشتباه نکنم)
    از اون موقع هم بیخیال خدمت بودم تا اینکه پی به فواید مادی و معنوی این دوره خاص بردم و متحول شدم (البته اصل قضیه اینه که فعلا به گمونم 18 ماه خدمت هست و غیبت ها هم بخشیدن)
    حالا خواستم ببینم این بخشش غیبت که میگن تا 3 خرداد هست یعنی چی ؟
    یعنی تا قبل این تاریخ فقط صرف معرفی شخص غایب به پلیس +10 کافیه ؟
    یا باید برگ سبز و سفید رو گرفته باشه ؟
    و در ضمن یه چیزی خوندم در موردم اصل و کپی برابر اصل مدارک تحصیلی
    اینا که تو همون دانشگاه هست (که اونم شماله و انگار تعطیلش کردن)
    بعدش اصل مدرک رو که به من نمیدن
    چکار باید بکنم ؟
    ضمنا الان کلا اولین مرحله بعد از گرفتن دفترچه چیه ؟
    کدوم فرم ها رو پر کنم یا چه مدارکی رو حاضر کنم ؟
    ممنونم میشم دوستان بنده رو یه راهنمایی اجمالی کنن

داره خودمونی میشه dav00d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    اینکه میگن تو سال 91 خدمت شده 24 ماه راسته؟؟
    من تازه لیسانس گرفتم میخواستم بشینم منتظر نتایج ارشد،ولی میگم برم سربازی تا نتایج میاد
    این قضیه کسری چطوریاس؟؟؟چقد کم میکنن واسه ما؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •