منم از jayce بدم میباد گیم پلیش خیلی ت.خ.م.ی هست اما خیلی شاخه![]()
منم از jayce بدم میباد گیم پلیش خیلی ت.خ.م.ی هست اما خیلی شاخه![]()
این بازی هم پدیده ایه برای خودش
الان هیچ تایم اوتی با سرورهای دی ان اس ندارم
البته 4.2.2.4 کلا سرورش خاموشه
اما با سرور بازی یک در میان تایم اوته!
این هم سندش
ظاهرا با همون 4.2.2.4 مرتبط بود
الان که اون درست شد بازی هم اوکی شد![]()
Last edited by smohsen; 16-08-2013 at 19:14.
عاغا یه چیزه خیلی جالب انگیز کشف کردم
برین twivested treeline یا همون 3به3 بعد یه باس داره اون بالا شبیه عنکبوت ولی خیلی گندس (اسمش یادم نیس)
بعد با تیم برین جلوش دنس برین یهو اونم دنس میره
خعلی باحاله....(واسه کسانی گفتم که نمیدونستند مثه خودم)
چه باحال، نمیدونستم،
ولی خوب دنس حرامه، سعی کنید دنس نرید زیاد، یا با چمپ های مذکر دنس برید
آقا این Lucian کی میاد؟
تستش کنیم ببینیم چطوره
Last edited by msgcpp; 16-08-2013 at 21:19.
حجت الاسلام فتوا نده![]()
عزیزم حالا از کجا میدونی این IP ماله سرور بازیه؟ اگر یه سرچ کنی می بینی ping سرور های lol که مربوط به توی گیم میشه بستس و شما نمیتونی پینگ رو بگیری. ممکنه مال صفحه لاگین باشه یا lolclient ولی برای توی بازی نیست.
اگه بگی تو کدوم سرور بازی می کنی شاید بتونم ip اون رو برات در بیارم.
eune.leagueoflegends.com
پینگی که با این دارم درست همونه که تو بازی دارم عزیزم
نمیدونم میتونم منظورمو درست بت برسونم یا نه ولی دو تا چمپ هستن یکی jayce و یکی nidalee مثه پلو پز همه کاره میمونن همه چیز دارن ولی هیچ چی ندارن. یعنی مثلا اون اصالتیو که باید داشته باشنو ندارن . وقتی که از رنج به میلی تبدیل میشن تو 1-2 ثانیه هرچی dps دارن رو میکنن بعدش که اسپلاشون میره تو کولدان دیگه میشینن نگا طرف میکنن.
به این دسته میگن Assassin, ولی نه Nid نه Jayce هیچکدوم Assassin نیستن (Kha,Fizz,Zed,Veigar <- Assassin,...)
AD Nid که کلا تانکه با فوکوس روی AA و Q در حالت Cougar
AP Nid فقط قبل از Teamfight بدرد میخوره, با Q جون دشمن رو کم میکنه تا وسط Teamfight تیمش با یه سری کم جون رو برو شن
Jayce هم تقریبا ترکیبی از این دوتاست با Cannon Q+E جون دشمن رو کم میکنه و وسط Teamfight با Cannon W, Cannon QWE دمیج میزنه
اضافه کنم که CDهای Jayce خیلی کمه و کم پیش میاد شما Stanceو عوض کنی و چیزی رو CD باشه (بجز Cannon E !)![]()
روی client که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته با ادمین هم ران کردم اما نشد . کسی میدونه مشکل چیه ؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)