تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 780 از 1298 اولاول ... 2806807307707767777787797807817827837847908308801280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,791 به 7,800 از 12976

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه tavassoli.farfani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز.
    2تا سوال داشتم.
    1- چرا برای بعضی ها روی 10 مگ میبندن و برای بعضی ها 5 مگ؟
    2- من اگه بخوام روی 10 مگ ببندن باید چکار کنم؟
    باید طرح حرفه ای بگبربد
    یک ساله
    24 گیگ
    سرعت تا ده مگ بازه
    قیمت 110000 تومان

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

طرح حرفه ای بدون مودم رایگان بگیر که دانلود شبانه رایگان داره.

آقایان!
    امروز رفتم مخابرات خرازی در خیابان فروغی واقع در دروازه تهران.اونجا رفتم که برای طرح حرفه ای بدون مودم رایگان درخواست فعال سازی کنم.منشی خانم به من گفت رانژه نشده و باهاتون تماس میگیرن و بعد اگه خواستید برای یوزر و پسورد بیائید اینجا.

یکی تکلیف من را روشن کند ، رانژه چه صیغه ای است ؟؟؟ من در زمینه اتوماسیون اداری 5 سال کار می کنم ( شیبرپوینت میگویم ).برای فعال سازی اصلا نیازی به تنظیم های سخت افزاری هست ؟ بنده فکر میکنم برای فعال سازی نیازی به چند تا کلیک بیشتر نیست پس چرا منشی این حرف زد ؟؟؟

اینو بگویم من طرح زرین برای چند سال استفاده میکردم یعنی مشتری قدیمی که برای اولین بار ای دی اس ال گرفتیم.حالا یک طرح جدید به اسم طرح حرفه ای بدون مودم رایگان گرفتم برای دانلود شبانه رایگان اونم که در کنار طرح زرین داشته باشم ولی بتونم از پنل کاربری خودم سرویس قطع و وصل کنم.الان دو تا طرح در پنل کاربری (فقط یک اکانت بیشتر نیست) دارم که یکی غیر فعال است.
    عزیزم همه چی که اتوماسیون نیست.برای رانژه باید از سمت DSLAM روی بوق تو مخابرات سیم کشی کنند ،با کلیک که نمیشه سیم کشی کرد!!!
    اما شما چون طرح حرفه ای گرفتید پهنای باندتون روی 3 مگ بوده قبلا در حالی که طرح حرفه ای پهنای باندش ده مگه پس شما رانژه دارید فقط واحد OMC باید ریت خط شما را بالا ببره که باید پهنای باند را تو اون منطقه تست کنند اگه جا داشته باشه همون موقع زیاد میشه وگرنه یه چند روزی زمان میبره پهنا را زیادترش کنند.
    مشکل غیر فعال کردنم احتمالا مال اینه که شما با دو تا کد ملی مختلف ثبت نام کردید ولی بازم غیر ممکنه دارید اشتباه میکنید .مطمئن بشید

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقا شما چرا اینقدر طرفداری مخابراتو میکنید؟؟؟؟ درست شما اونجا کار میکنید ولی میبینید اکثرا ناراضین.
    جدا ما هنوز علت نارضایتیا متوجه نشدیم شما بگبد شاید ما فهمیدیم

الان ایشون راضی اند ، پس بقیه هم باید راضی باشن! من گوگل و حتی سایتهای دولتی خودمون رو هم با فیل کش باز میکنم! مخابرات اصفهان بسیار شرکت عقب افتاده ای هست! مخابرات یزد بهتره! اگه خطم DLC نبود عمرا از مخابرات نمیگرفتم
    متاسفانه برا DLCها حرفی ندارم خودم میدونم وضعش خیلی خرابه.از مخابرات یزد هم اطلاعی ندارم

نه دوستان عزیز مشکل چیه !!! همه چی عالی است من و شما هم خوشحالیم !!!
    این شخص محترم باید هم طرفداری کنه چون برای مخابرات کار میکند...

اصلا برام مهم نیست کجا کار میکنم من حقیقت را میگم.منم خیلی بخوام مخابرات بمونم 5-6 ماهه دیگه.فک کردید اینجا خوبه یه ماه حقوق اینجا رو بهتون بدن کلا از مخابرات راضی میشید.منم از بس حقوقش زیاده دارم فرار میکنم ،
    امر دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی رو ترافیکش رو برگردوندن (البته یکی از کاربرا اعلام کرد) واینکه دقیقا همه حجمش رو برگردوندن؟
    من دو تا خط داشتم 5 شنبه هم زنگ زدم اعلام کردم و طرف جفت شماره ها رو نوشت یکیش رو حدود 2 گیگ برگردوندن یکیش رو هیچی
    چیزی که من برداشت کردم ای نبود که ترافیکی که منفی شده برگردوندن ولی اگه منفی نشده باشه بر نگردوندن برا شما هم اینجوری بوده؟
    این عکس خط اول من هست:

این عکس خط دوم که ترافیکش رو بر نگردوندن:

از شما هم اینجوری هست؟
    ممنون میشم یه نگاه بکنید و خبر بدید
    با تشکر

ویرایش:
    ضمنا الان چک کردم تو اون اولی که ترافیک رو برگردوندن طبق اون جدول 2215 مگی که برگردوندن جزو ترافیک اعتباری من هست والان باید ترافیک اعتباری من 3810+2215 باشه ولی الان ترافیک اعتباری رو توی پنلم زده 3807 !!!(اون سه مگ اختلاف رو توی این چند ساعت مصرف کردم) ترافیک دائمی رو زده 2866 که البته یادم نیست ترافیک دائمیم چقدر بوده حالا نمیدونم این 2215 جزو همون 2866 دائمی اومده که اگه اومده پس چرا تو جدول تاریخ انقضا براش زده واگر جزو اون دائمی نیست پس کجا رفته؟ چون توی ترافیک اعتباری هم اضافه نشده
    خلاصه سر این جریان خوب کلاهی سرمون گذاشتن
    من اگه اصفهان بودم میرفتم سرو صدا میکردم ولی حیف که تو شهرستان هستم و فایده نداره چون اصلا هیچ کدوم مسولین اینجا در جریان امورات اینترنت نیستن و بیخودی هست برم ولی تو اصفهان حداقل میشه مسئولش رو گیر اورد و یه چند چیزی بارش کرد!!!
    اقا این پست جا موند کسی خبر نداره چی به چی شده؟

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

جدا ما هنوز علت نارضایتیا متوجه نشدیم شما بگبد شاید ما فهمیدیم

متاسفانه برا DLCها حرفی ندارم خودم میدونم وضعش خیلی خرابه.از مخابرات یزد هم اطلاعی ندارم

اصلا برام مهم نیست کجا کار میکنم من حقیقت را میگم.منم خیلی بخوام مخابرات بمونم 5-6 ماهه دیگه.فک کردید اینجا خوبه یه ماه حقوق اینجا رو بهتون بدن کلا از مخابرات راضی میشید.منم از بس حقوقش زیاده دارم فرار میکنم ،
    امر دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    رفیق من کاری به شما ندارم میفهمم شما هر چقدرم طرقداری کنید هیچی نصیبتون نمیشه.همون طور که میبینید واقعا سرویس مخابرات اکثرا ناراضین البته سرویساش بد نیستن ولی خوب ثبات ندارن مثلا این تستی که الان گرفتم و خیلی هم خوبه

ولی مثلا صبح پینگ میشه 600 سرعتم میشه 0/5مگ

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقا شما چرا اینقدر طرفداری مخابراتو میکنید؟؟؟؟ درست شما اونجا کار میکنید ولی میبینید اکثرا ناراضین.
    الان ایشون راضی اند ، پس بقیه هم باید راضی باشن! من گوگل و حتی سایتهای دولتی خودمون رو هم با فیل کش باز میکنم! مخابرات اصفهان بسیار شرکت عقب افتاده ای هست! مخابرات یزد بهتره! اگه خطم DLC نبود عمرا از مخابرات نمیگرفتم
    نه دوستان عزیز مشکل چیه !!! همه چی عالی است من و شما هم خوشحالیم !!!
    این شخص محترم باید هم طرفداری کنه چون برای مخابرات کار میکند...

اقا این پست جا موند کسی خبر نداره چی به چی شده؟
    با 2020 باید تماس بگیرید شمارتون را اعلام کنید

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

رفیق دارم میگم ثبات نداره اون تستی که بالا میبینی گذاشتم خیلی برا سرویس دو مگ خوبه ولی اگه همیشه همین طوری بود من چاکر مخابراتم بودم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

وضعیت الان:

تنها خوبیش همین پینگشه

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

همون فرداش زنگ زدم گفتم یکیش رو هیچی برنگردوندن
    یکیش هم که ناقص عودت کردن تازه معلوم هم نیست به کجا اضافه شده!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رفیق دارم میگم ثبات نداره اون تستی که بالا میبینی گذاشتم خیلی برا سرویس دو مگ خوبه ولی اگه همیشه همین طوری بود من چاکر مخابراتم بودم.
    عزیز من خودم تا حالا مشکل اینجوری نداشتم وگرنه تا حالا راه چاره براش پیدا کرده بودم
    شرمنده

همون فرداش زنگ زدم گفتم یکیش رو هیچی برنگردوندن
    یکیش هم که ناقص عودت کردن تازه معلوم هم نیست به کجا اضافه شده!!!!
    حضوری مراجعه کنید به یکی از مراکز چهارگانه و بهشون بگید متاسفانه اینجا هم کاری از دستم بر نمیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •