در این محدوده قیمت اگر 14 اینچ میخواهید N83 از ایسوس و اگر 15 اینچ می خواهید N53 از ایسوس رو پیشنهاد می کنم
از لنوو هم سری Y560 و Y460 مورد های مناسبی هستند
در این محدوده قیمت اگر 14 اینچ میخواهید N83 از ایسوس و اگر 15 اینچ می خواهید N53 از ایسوس رو پیشنهاد می کنم
از لنوو هم سری Y560 و Y460 مورد های مناسبی هستند
13 اینچ برای چه کاری؟
سری u43JC از ایسوس میتونه برای شما مناسب باشه
اگر استفاده ی شما سبک تر هست سری u36 از ایسوس رو پیشنهاد میکنم
از سونی هم سری S در این محدوده قیمت جا داره
سلام دوستان
یک لپ تاپ تا حداکثر قیمت 1 میلیون برای کارهای معمولی میخاستم ..... پیشنهاد شما چی هست ؟!
برند HP یا sony .
ممنون
سلام خدمت دوستان
لب تاپ تو رنج قیمت 1 تا 1.3
مشخصات شم تا حالا دنبالش نرفتم قرار برج 2 برم تهران
برند بازم نمیدونم چون زیاد در مرودش تحقیق نکردم
در کل ممنون میشم اگر راهنمای کامل باشه
از HP
DV6-3140
CORE I5-2.4-460M
4GB DDR3
500 HDD
ATI 5650 1G
15.6"
DVD RW
win 7
2.7 Kg
G6-1060
CORE I5-2.66-480M
4GB DDR3
500 HDD
ATI 6470 1G
15.6"
DVD RW
WIN 7
2.7 Kg
کاری که اون بنده خدا الان باهاش میخواد بکنه با یه رم 1 یا دو گیگ و یه پردازنده core2 هم راه میفته (یعنی یه لپ تاپ زیر یک میلیون) ولی چون دانشجوییه و بین راهی عمر باتری و سبکی اهمیت دارن...در ضمن میخواد پولی که الان میده یه لپ تاپ درست و حسابی بشه که حالا حالاها بهش کار بده واسه همین نظر من بیشتر روی اینه که از corei ها بخره که جدیدترند و با کیفیت تر...اگه کار اصلیشم بخوام بگم برنامه نویسیه و از این دست...کلا از باب کارایی ، راحتی و امکانات و گارانتی بهترین تو این رنج رو میخواد
ممنون
نظرتون در مورد این مدل چیه؟
vgn-nw360f
قیمت 1.200 ( ایا این مدل قدیمی شده؟؟ )
ایا با 1.200 مدل های بهتری میتونم بخرم؟
من هر چی دنبال کانفیگ این مدل گشتم پیدا نکردم ممنون میشم برام بزارید.
کسی به سوال من تو این تاپیک جواب نداد ولی فکر کنم بد نباشه یه توضیحی در مورد لپ تاپی که گرفتم بدم چون مثل اینکه خیلی ها می خوان این مدل رو بگیرن. من asus x42jy رو گرفتم با کانفیگ corei5. از نظر سخت افزاری عالیه و اصلا کم نمیاره برای کارهای سنگین مهندسی. ولی با توجه به قیمت نسبتا پایینش ایرادایی داره. اولا بدنش خیلی با کیفیت نیست. صدای اسپیکرش ضعیفه و کلید خاموش/روشن وایرلس نداره. مشکل دیگه ای من توش نمی بینم. اصلا داغ هم نمیکنه و فنش نسبتا ساکته. در کب فکر کنم به قیمتش بیرزه
خیلی وقته که سری NW تولید نمیشه
سری EB جایگزین شده ، سری EB هم دیگه تولید نمیشه و سری CB الان جدیدترین سری هست(هنوز وارد بازار ایران نشده)
U36 بهترین انتخاب هست. البته DVDRW نداره و باید به صورت جداگانه براش خرید کنه
ضخامت این دستگاه هم حدود 19 میلیمتر هست که بسیار باریک به حساب میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)