زیر فرش رو گشتم نبود خو
آقا این رو گوشی ما ساین نمیشه،چه گلی به سر بگیرم؟![]()
زیر فرش رو گشتم نبود خو
آقا این رو گوشی ما ساین نمیشه،چه گلی به سر بگیرم؟![]()
سلام بچه های 5800 دار گل!
از اونجایی که تاپیک ovi maps رو پیدا نکردم اینجا درخواست دادم...
من نقشه کرمان رو برای ovi maps ورژن یکی مونده به آخر می خوام! (map view)
هر جا گشتم گیرم نیمد...اگه بذارین ممنون می شم...
به سایت برنامه مراجه کنیدگوشی بهتره( ه ک )شده باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
135 تا؟!البته برای منم همچین 20 تا نبود!
راستی من یادم رفت به یه نکته مهم اشاره کنم: بعد از Master Reset کد گوشی (Lock Code) عوض نشد! مگه نباید عوض شه؟
سلام , با مستـر ریسـت کد عوض نمیشـــه . اگه گوشیتو فلش کنی کد گوشی عوض میشــه
موفق باشید!
یه سؤال: من از وقتی گوشی رو Master Reset کردم یه مشکلی واسم پیش اومده. وقتی پیغام Delivery اس ام اس میاد، گوشی مثل حالتی که اس ام اس میاد گوشی یه لحظه علامت پیام نشون میده (هم بالای صفحه و هم پایین که مینویسه New message) و چراغ Event هم روشن میشه و اگه Silent باشه ویبره هم میزنه (همه ی اینا فقط تا زمانی هست که پیغام Delivery تموم محو بشه). قبلاً فقط پیغام Delivery میومد و هیچ کدوم از اینایی که گفتم همراهش نبود. چیکار کنم مثل قبل بشه؟
Last edited by mohsen_rkh; 25-09-2011 at 21:17.
راستش دو ماهی هست که به فرمویر 52 ابدیت کردم قبل این جور نبود امروز صفحه گوشیم روشنه رنگ هایش قاطی شده و چیزی نشون نمیده زنگ بخوره میتونی چه بدی ولی صفحه همین طوری شده قبل هم بیش میومد گاهی این طور بشه ولی الان خوب نمیشه خاموش کردم روشن کردم دکمه سبز و منو نگه داشتم سیف مد فکر کنم باشه بالا اومد تصویرم درست ولی عادی روشن کنم تصویر قاطیه
مشکلم فکر کنم با ریستور حل بشه کد گوشی یادم رفته چی کنم یک کدی هس که کد به 12345 بر میگردونه یادم رفته؟؟؟؟
مستر ریست نه ریست معمولی کدش چی بود ؟؟؟ و مشکلم هم کد رمزه گوشیه؟؟
سوال دیگم فکر کنم ابدیت کردم گوشی گاهی این طور میشد ولی حالا شدید شده قبل خاموش میکردم خوب میشد ممکنه از ابدیت باشه یا مشکل سخت افزاریه و فاتحه بخونم برای گوشی یا اینکه با ریست حل میشه؟؟
ضربه زیاد خورده و 18 ماهی هس دارمش
کدی که می فرماید #7370* هست و برای مستر ریست به کار میره؛ اما با مستر ریست کد گوشی به 12345 برنمیگرده و باید فلش کنی.
بچه ها من به ورژن 50 آپدیت کردم، زبان فارسیش پرید.یادم نبود آپدیت کنم فارسیش نمیمونه.
الآن چیکار کنم؟
اخرین ورزن که 52 هست شما به 50 اپدیت کردی !
پرداکت کد تونو تعقیر بدید درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)