این کارو کردم گلم....فقط همین یه استان باز نمیشه انگار![]()
این کارو کردم گلم....فقط همین یه استان باز نمیشه انگار![]()
سلام یکی از دوستان adsl می خواد برای ویدیو چت با اقوامش خارج از کشور
تو مرکز سعادتمند هست استفاده دیگری هم نداره
چی پیشنهاد می کنین؟
سلام دوستان
شاتل یا پارس آنلاین یا مخابرات؟
در حد ماهی 25 تومن و کمتر.(اشتغال به تحصیلم اگر خواستن دارم...)
الان شاتلم.
دانلود شبانه میخوام...
شهرم قزوینه...
راجع به مخابرات اطلاعاتی ندارم...
Last edited by caca_caca888; 13-03-2011 at 21:47.
بدون شک پارس آنلاین
يك هفتس كه هر 48 ساعت يكبار چراغ لينك خاموش ميشه و بايد تا فردا صبر كنم زنگ بزنم شركت مربوطه تا درست بشه اونا ميگن مشكل از اونا نيست چيكار كنم به نظرتون؟
برای من زمان دقیقی نداره.اما وقتی خاموش میشه گوشی تلفن رو که برمیدارم درست میشه!زنگم که میزنم بگم چشه چرت و پرت میگن...
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
الان بین پارس آنلاین و مخابرات موندم.
پارس گرون تره خوب.و محدودین دانلود داره!!!
مال من هر 48 ساعت يه بار ساعت 9 اينجوري ميشه حتما بايد زنگ بزنم شركت ممكنه ويروس يا چيزي باشه؟يا مودمم مشكل پيدا كرده باشهبرای من زمان دقیقی نداره.اما وقتی خاموش میشه گوشی تلفن رو که برمیدارم درست میشه!زنگم که میزنم بگم چشه چرت و پرت میگن...
خط تلفن رو بررسی کنید. همه اتصالات رو. توصیه میکنم از یه Splitter دیگه هم کمک بگیرین شاید با تعویضش مشکل برطرف شه.
آیا هزینه برق و اصطحلاک قطعات کامپیوترتون کمتر از هزینهایه که به پارسآنلاین پرداخت میکنین؟
دانلود یک فایل 60 مگابایتی با سرعت 60 کیلوبایت توسط پارس انلاین = 17.06 دقیقه
دانلود یک فایل 60 مگابایتی با سرعت 16 کیلوبایت توسط مخابرات = 64 دقیقه (اگه توی کل این زمان همون 16 کیلوبایت بمونه)
اختلاف 46.94 دقیقهست که اگه در این مدت زمان شما کامپیوترتون روشنه چقدر برق مصرف میکنه و چقدر اصطحلاک برای قطعات کامپیوترتون ایجاد میکنه؟ آیا زمانی که صرف این دانلود میشه براتون کلافه کننده و اعصاب خورد کن نیست؟ اگه یک فایل رو فوری نیاز داشته باشین چکار میکنین؟
در نهایت هم دانلود شبانه برای شما که میخوای حجمت کم نشه!
سلام
دوستان راهی برای کاهش مصرف ترافیک هست؟
یعنی یه کاری کنیم صفحاتی که قبلا باز شده دیگه دوباره رسیو نشه؟!!!
به نظرتون چيكار كنم؟واقعا ديگه خودم خسته شدم هر شب چراغ لينك راس ساعت 9 قطع ميشه و هر روز صبح بايد زنگ بزنم شركت تا درست بشه منشي شركتم يه دختره امروز همش ميخندديد فكر ميكرد من عمدا زنگ بهش ميزنم ترو خدا كمكم كنينبرای من زمان دقیقی نداره.اما وقتی خاموش میشه گوشی تلفن رو که برمیدارم درست میشه!زنگم که میزنم بگم چشه چرت و پرت میگن...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)