تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 780 از 1137 اولاول ... 280680730770776777778779780781782783784790830880 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,791 به 7,800 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

برای آرایه من هم خلاصه جزوه دکتر هامون سبطی و این بخش آرایه ادبیات جامع را خوندم ولی برای تسلط میخوام که این کتاب آرایه رمزینه را بخونم.

نکنه این ارایه هامون سبطی که میگی همون باشه که در جلد اول کتاب همایش نشر دریافت زده؟

من که خیلی از کتابای دکتر سبطی خوشم میاد ولی از این کتابش نه!ارایه ها رو مثل کتابای دیگه اش توضیح نداده یود.

در ضمن ارایه رمزینه خیلی خوب توضیح داده ولی برای تسلط کافی نیست.کتاب ارایه نشر الگو رو هم باید بخونیم.

دوستان به نظر شما ضروریه که برای ادبیات پیش دانشگاهی کتاب خیلی سبز رو بگیریم؟اخه گاج سبز و سفید رو دارم ولی نمیدونم از خیلی سبز بهترند یا نه؟

یه سوال دیگه نظرتون راجع به این کتاب چیه؟

برای توضیح بیشتر:(به نقل از مبتکران)

نام مؤلف: جواد ترکمن

در ارائه ی سؤال های چهارگزینه ای این کتاب سعی شده است، تمام سؤال های کنکورهای سراسری و دانشگاه آزاد با ذکر سال و گروه آزمایشی مربوطه در حیطه ی مطالب کتاب های درسی آورده شود.

Last edited by POUYOL; 15-09-2011 at 21:17.

2. 4 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام.
    به نظرتون یه کتاب برنامه ریزی بخرم خوبه؟ به درد بخوره؟
    کتاب خودم میتوانم چطوره؟

سلام
    از لحاظ خوب بودن که بله میتونمه کمک کنید ولی به طور مستمر استفاده کنید بهتر نتیجه میدهد.
    البته خودتون هم میتونید درست کنید یامثلا از روش کپی کنید
    چون باعث میشه نظم در درس خوندن و اینکه چقدر درس میخونید توی هفته چقدر عمومی میخونید بهتون کمک بکنه ....
    Last edited by alavi71; 15-09-2011 at 15:00.

4. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

نکنه این ارایه هامون سبطی که میگی همون باشه که در جلد اول کتاب همایش نشر دزیافت زده؟

من که خیلی از کتابای دکتر سبطی خوشم میاد ولی از این کتابش نه!ارایه ها رو مثل کتابای دیگه اش توضیح نداده یود.

در ضمن ارایه رمزینه خیلی خوب توضیح داده ولی برای تسلط کافی نیست.کتاب ارایه نشر الگو رو هم باید بخونیم.

دوستان به نظر شما ضروریه که برای ادبیات پیش دانشگاهی کتاب خیلی سبز رو بگیریم؟اخه گاج سبز و سفید رو دارم ولی نمیدونم از خیلی سبز بهترند یا نه؟

یه سوال دیگه نظرتون راجع به این کتاب چیه؟

برای توضیح بیشتر:(به نقل از مبتکران)

نام مؤلف: جواد ترکمن

در ارائه ی سؤال های چهارگزینه ای این کتاب سعی شده است، تمام سؤال های کنکورهای سراسری و دانشگاه آزاد با ذکر سال و گروه آزمایشی مربوطه در حیطه ی مطالب کتاب های درسی آورده شود.

آره فقط همونجا آرايه هارو داره
    ولي اگه تو خيلي سبزو بخوني حتي فقط پيششو مطمئن باش آرايه هارو فول ميشي داداشي
    ولي اگه ميخواي جدا بخوني هم كافيه رمزينه رو بگيري واسه تمرين بيشترم بيت هاي كتاب درسيو خودت آرايه هاشونو در بياري بعد با گاج سبز چك كني!
    اين روش خداس
    گاج سبز سمه! درس به درس با گاج سبز جلو رفتنو حفظ كردن معني لغات و جمله ها = ادبيات كنكورت به f رفتن!
    نه فايده اي داره نه نتيجه اي!
    يا كلان مبحثي بخون ؛ يا درس به درس مبحثي! كه همين صفحه پيش توضيح دادم
    بازم صلاح مملكت خويش خسروان دانند
    Last edited by eminem never dies; 15-09-2011 at 21:04.

6. 2 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

از بین شما دوستان تجربی کسی هستش که این کتاب زیست جامع کنکور گاج آبی را خونده باشه و بگید که چه حوریا هستش؟

داخل سایت دریافت یک مطلبی را از دکتر عمارلو (مولف کتاب همایش زیست دریافت و یکی از مولفین زیست گربه) خوندم که گفته که :
    برای سال دوم زیست خیلی سبز! + گربه
    برای سال سوم زیست 8000 تست گاج + گربه
    برای سال چهارم زیست خیلی سبز! + اندیشه فائق
    همراه با این کتاب ژنتیک دکتر آرام فر تخته سیاه را بخونید.

حال خوشحال میشم که نظر شما دوستان تجربی را در مورد این نظر دکتر بدونم که تا چه حد و به چه شکل و کجاهاش را قبول دارید و کجاش را نه؟!

سلام کتابش رو دیدم کتاب بدی نیست البته خیلی سبز درسنامه های قوی تری دارد این بستگی داره که شما بخواهید بیشتر تست کار کنید یا بخونید.البته اگر 8000 گاج رو دارید به نظر من بهتر هست ....
    در حال حاضر اغلب کتابهای زیست پر حجم هستند.که البته لازم نیست همش رو بزنید از هر بخش چندتاش رو انتخاب کنید.
    کتاب ژنتیک تختخ سیاه هم کتاب خوبی هستد ولی بعضی تستعهاش رو خیلی سخت کرده و وارد بحث ریاضیش کرده است
    البته در حال حاضر کتاب ژنیتیک خوبی هست....سعی کنید تستهاش رو به صورت گلچین بزنید واونهایی که خیلی ریاضی هستند رو کنار بزارید.....

---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------

از بین شما دوستان تجربی کسی هستش که این کتاب زیست جامع کنکور گاج آبی را خونده باشه و بگید که چه حوریا هستش؟

داخل سایت دریافت یک مطلبی را از دکتر عمارلو (مولف کتاب همایش زیست دریافت و یکی از مولفین زیست گربه) خوندم که گفته که :
    برای سال دوم زیست خیلی سبز! + گربه
    برای سال سوم زیست 8000 تست گاج + گربه
    برای سال چهارم زیست خیلی سبز! + اندیشه فائق
    همراه با این کتاب ژنتیک دکتر آرام فر تخته سیاه را بخونید.

حال خوشحال میشم که نظر شما دوستان تجربی را در مورد این نظر دکتر بدونم که تا چه حد و به چه شکل و کجاهاش را قبول دارید و کجاش را نه؟!

سلام کتابش رو دیدم کتاب بدی نیست البته خیلی سبز درسنامه های قوی تری دارد این بستگی داره که شما بخواهید بیشتر تست کار کنید یا بخونید.البته اگر 8000 گاج رو دارید به نظر من بهتر هست ....
    در حال حاضر اغلب کتابهای زیست پر حجم هستند.که البته لازم نیست همش رو بزنید از هر بخش چندتاش رو انتخاب کنید.
    کتاب ژنتیک تختخ سیاه هم کتاب خوبی هستد ولی بعضی تستعهاش رو خیلی سخت کرده و وارد بحث ریاضیش کرده است
    البته در حال حاضر کتاب ژنیتیک خوبی هست....سعی کنید تستهاش رو به صورت گلچین بزنید واونهایی که خیلی ریاضی هستند رو کنار بزارید.....

8. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

ممنون عزیز
    بیشتر میخوام بدونم که این کتاب زیست جامع کنکور گاج آبی دارای درسنامه هستش دیگه؟ و همه ی دروس را پوشش داده است؟ یعنی کمی از ساختار و محتویات کتاب را برایم بگی ممنون میشوم.

از بابت این نظرت در مورد کتاب های زیست معرفی شده توسط دکتر عمارلو هم ممنون ولی در این مورد هم بیشتر این نگاه جامع به همه کتاب ها مد نظرم می باشد که تا چه حد با آنها موافق هستید که البته من از همین صحبت شما متوجه ذهنیت شما هستم ولی دوست دارم که نظر سایر دوستان را هم بدونم.
    یعنی واقعا فکر می کنید که دکتر حقیقتا متوجه این بوده است که این حجم کتاب های معرفی شده چقدر میتواند سنگین باشد و از روی چه حسابی این کتاب ها را معرفی کرده است؟ یعنی میشه گفت با این لیستی که دکتر معرفی کرده است یک نفر باید بیش از 3300 صفحه هم از برای زیست مطالعه نماید !!!!!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ممنون عزیز
    بیشتر میخوام بدونم که این کتاب زیست جامع کنکور گاج آبی دارای درسنامه هستش دیگه؟ و همه ی دروس را پوشش داده است؟ یعنی کمی از ساختار و محتویات کتاب را برایم بگی ممنون میشوم.

از بابت این نظرت در مورد کتاب های زیست معرفی شده توسط دکتر عمارلو هم ممنون ولی در این مورد هم بیشتر این نگاه جامع به همه کتاب ها مد نظرم می باشد که تا چه حد با آنها موافق هستید که البته من از همین صحبت شما متوجه ذهنیت شما هستم ولی دوست دارم که نظر سایر دوستان را هم بدونم.
    یعنی واقعا فکر می کنید که دکتر حقیقتا متوجه این بوده است که این حجم کتاب های معرفی شده چقدر میتواند سنگین باشد و از روی چه حسابی این کتاب ها را معرفی کرده است؟ یعنی میشه گفت با این لیستی که دکتر معرفی کرده است یک نفر باید بیش از 3300 صفحه هم از برای زیست مطالعه نماید !!!!!!!
    بله زیست کنکور هستش.
    ارائه تمامي مطالب كتاب درسي بصورت طبقه‌بندي
    ارائه تست‌‌هاي تركيبي، سراسري، آزاد، آزمايشي سنجش با پاسخ كليدي در انتهاي كتاب
    بررسي تمامي تصاوير كتاب درسي
    رو دارد
    نظر من برای خرید کتاب این هسشت که شما قبل از خرید یک نگاه به کتاب بیندازید چون نظرات افراد برای خرید کتاب متفاوت هستش....و همچنین به سطحشون هم بستگی داره شاید از یک کتاب خیلی تغریف بشود ولی برای شما مناسب نباشد.
    اینی که بیشتر کتابهای زیست پر حجم هستش خب برای فروش خودشون هست ....
    شما اگر از هر مبحث یکسری تستش رو بزنید کافی هست.
    البته برای کتابهای پر حجم نظر من اینه که شما برید توی پاسخنامه و سوالاتی رو که توضیح دارند یا نکته ای و یا نسبت به بقیه بیشتر توضیح دارن رو بمشخص کنید وبعد فقط همون ها رو بزنید.
    البته برخی کتابها هم درجه سختی سوال رو هم دارند.

موفق باشید

11. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

نکنه این ارایه هامون سبطی که میگی همون باشه که در جلد اول کتاب همایش نشر دزیافت زده؟

نه عزیز من
    من این خلاصه جزوه آرایه های دکتر هامون سبطی را در انتهای یک کتاب ادبیات 1 پیش قدیمی اندیشه سازان خوندمش که حدود 26 صفحه میشود و تا به حال هم این کتاب همایش نشر دریافت را هم ندیدم.

فکر می کنم که عزیز همین خوندن آرایه رمزینه کافی باشد و من هم با این نظر دوستمون eminem never dies موافق هستم و هم با زدن تست های خیلی سبز! به خوبی میشود به تسلط همه جانبه ای بر روی آرایه ها هم دست یافت و به شکل کلی بعد از خوندن این سه کتاب دکتر هامون سبطی و این یک کتاب آرایه رمزینه بعدش با زدن تست های ادبیات خیلی سبز! حقیقتا میشود به سطح تسلط خوبی در تمامی زمینه زبان و ادبیات فارسی رسید و دیگه جایی برای این کتاب گاج سبز و سفید ادبیات نیست!!

13. 3 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

دوستان من فقط نميدونم برای خريد کتاب گسسته و تحليل و ديفرانسيل چکار کنم؟
    دبير گسسته و تحليلی سر کلاس کتاب رو کامل کار ميکنه+تست کنکور به تعداد کم و سخت و مفهومی هم کار نميکنند
    کلا" هم در رياضی قوی هستم و از نقاط قوتم هست
    حالا برای اين سه درس ليست کتاب های خوب بازار ميخوام
    پست های معروف صفحه 41 رو هم خوندم
    خواستم راهنمايی و تجربتون رو بفرمايين تا هنگامی که به کتاب فروشی رفتم يه دورنمايی داشتم و مجددا" ليست کتاب های برتر رو بررسی کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

آره فقط همونجا آرايه هارو داره
    ولي اگه تو خيلي سبزو بخوني حتي فقط پيششو مطمئن باش آرايه هارو فول ميشي داداشي
    ولي اگه ميخواي جدا بخوني هم كافيه رمزينه رو بگيري واسه تمرين بيشترم بيت هاي كتاب درسيو خودت آرايه هاشونو در بياري بعد با گاج سبز چك كني!
    اين روش خداس
    گاج سبز سمه! درس به درس با گاج سبز جلو رفتنو حفظ كردن معني لغات و جمله ها = ادبيات كنكورت به f رفتن!
    نه فايده اي داره نه نتيجه اي!
    يا كلان مبحثي بخون ؛ يا درس به درس مبحثي! كه همين صفحه پيش توضيح دادم
    بازم صلاح مملكت خويش خسروان دانند
    سلام

ببین !من قرابت هامون سبطی ،دو جلدی نشر دریافت برای زبان فارسی ،کتاب گاج سبز برای دوم و سوم ،املا و لغت سبطی و ارایه رمزینه رو تموم کردم. و به این نتیجه رسیدم که برای تسلط بر ارایه های کنکور باید ارایه نشر الگو رو هم خوند.پس ببین من برای ادبیات خیلی کار کرده ام.همینجوری نمیگم ارایه الگو.خودمم میدونم که درس به درس خوندن ادبیات فایده ای نداره.ولی ادبیات پیش دانشگاهی مهمه.از گاج سبز راضی بودم برای دوم و سوم.ولی میخوام بدونم خیلی سبز بهتره یا نه؟

میخوام کتاب املا سبز ،لغت و معنی سبز ،تاریخ ادبیات رمزینه ،گاج سفید زبان فارسی (فقط برای افزایش تسلط و سرعت)رو هم بزودی تهیه کنم و اونا رو هم شخم بزنم.

---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------

دوستان
    زبان انگلیسی کتاب دکتر کیاسالار انتشارات شبقره عالیه الآن فکر کن به چاپ 80 رسیده باشه در ضمن پرفروش ترین کتاب زبان کنکوره

کتاب زبان کنکور (چاپ هفتاد و یکم، انتشارات شبقره)
    پرفروش‌ترین کتاب زبان کنکور در کشور
    تشریح کامل مباحث گرامر پیش‌دانشگاهی و پایه
    بیش از 2000 تست تالیفی گرامر و واژگان + پاسخ تشریحی
    تست‌های سراسری و آزاد سال‌های اخیر + پاسخ تشریحی
    بیش از 100 متن درک‌مطلب متناسب با کتاب درسی
    آزمون‌های جامع به سبک کنکور
    ترجمه پیشنهادی برای متن دروس پیش‌دانشگاهی

کتابهای شهاب اناری رو من بیشتر میپسندم.البته این کتاب هم جامع و مفید به نظر میرسه ولی کتابهای زبان مبتکران ،خیلی طرفدار دارند.
    Last edited by POUYOL; 15-09-2011 at 21:40.

16. 3 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

سلام

ببین !من قرابت هامون سبطی ،دو جلدی نشر دریافت برای زبان فارسی ،کتاب گاج سبز برای دوم و سوم ،املا و لغت سبطی و ارایه رمزینه رو تموم کردم. و به این نتیجه رسیدم که برای تسلط بر ارایه های کنکور باید ارایه نشر الگو رو هم خوند.پس ببین من برای ادبیات خیلی کار کرده ام.همینجوری نمیگم ارایه الگو.خودمم میدونم که درس به درس خوندن ادبیات فایده ای نداره.ولی ادبیات پیش دانشگاهی مهمه.از گاج سبز راضی بودم برای دوم و سوم.ولی میخوام بدونم خیلی سبز بهتره یا نه؟

میخوام کتاب املا سبز ،لغت و معنی سبز ،تاریخ ادبیات رمزینه ،گاج سفید زبان فارسی (فقط برای افزایش تسلط و سرعت)رو هم بزودی تهیه کنم و اونا رو هم شخم بزنم.
    اوه
    من تسليم بابا
    من فقط منظورم اينه كه وقتي تو واسه 3تا سوال ضريب 4 ميخواي 2تا كتاب بخوني ،‌اونوقت واسه 55 تا سوال ضريب 12 چندتا كتابو بايد تموم كني عزيز من؟ آخه ميارزه؟
    حالا شايد شما مايه داري هي وقت ميخري ، مردم همه با يارانه هاشون زندن قربونت برم

18. 2 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •