ممنون عزیز

بیشتر میخوام بدونم که این کتاب زیست جامع کنکور گاج آبی دارای درسنامه هستش دیگه؟ و همه ی دروس را پوشش داده است؟ یعنی کمی از ساختار و محتویات کتاب را برایم بگی ممنون میشوم.
از بابت این نظرت در مورد کتاب های زیست معرفی شده توسط دکتر عمارلو هم ممنون ولی در این مورد هم بیشتر این نگاه جامع به همه کتاب ها مد نظرم می باشد که تا چه حد با آنها موافق هستید که البته من از همین صحبت شما متوجه ذهنیت شما هستم ولی دوست دارم که نظر سایر دوستان را هم بدونم.
یعنی واقعا فکر می کنید که دکتر حقیقتا متوجه این بوده است که این حجم کتاب های معرفی شده چقدر میتواند سنگین باشد و از روی چه حسابی این کتاب ها را معرفی کرده است؟ یعنی میشه گفت با این لیستی که دکتر معرفی کرده است یک نفر باید بیش از 3300 صفحه

هم از برای زیست مطالعه نماید !!!!!!!
بله زیست کنکور هستش.
ارائه تمامي مطالب كتاب درسي بصورت طبقهبندي
ارائه تستهاي تركيبي، سراسري، آزاد، آزمايشي سنجش با پاسخ كليدي در انتهاي كتاب
بررسي تمامي تصاوير كتاب درسي
رو دارد
نظر من برای خرید کتاب این هسشت که شما قبل از خرید یک نگاه به کتاب بیندازید چون نظرات افراد برای خرید کتاب متفاوت هستش....و همچنین به سطحشون هم بستگی داره شاید از یک کتاب خیلی تغریف بشود ولی برای شما مناسب نباشد.
اینی که بیشتر کتابهای زیست پر حجم هستش خب برای فروش خودشون هست ....
شما اگر از هر مبحث یکسری تستش رو بزنید کافی هست.
البته برای کتابهای پر حجم نظر من اینه که شما برید توی پاسخنامه و سوالاتی رو که توضیح دارند یا نکته ای و یا نسبت به بقیه بیشتر توضیح دارن رو بمشخص کنید وبعد فقط همون ها رو بزنید.
البته برخی کتابها هم درجه سختی سوال رو هم دارند.
موفق باشید