تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 780 از 1081 اولاول ... 280680730770776777778779780781782783784790830880 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,791 به 7,800 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    خواهش میکنم کمکم کنید
    این دوستی که یه کرک 2046 روزه معرفی کرد
    من بی خبر رفتم و کی رو دادم و فایل کرکی که توش بود رو نصب کردم
    الان کاسپرم قاطی کرده
    چطوری میتونم اونم فایل نصبی کرک رو حذف کنم؟

کمک

ویرایش:وقتی فایل کرک رو نصب کردم کاسپر اون رو بعنوان کرک شناخت و من Add To Exclusions رو زدم
    حالا چطور میتونم از اون حالت درش بیارم که بازم بعنوان کرک بشناستش؟

برای حل مشکل شما برنامه رو به طور کامل پاک کنید.

Add To Exclusions

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

باسلام خدمت شما و دستياران اين سايت پرمحتوا و عالي.يك سوال براي من پيش امد واين كه من قبلا از اينترنت سكيوريتي نسخه فاينال ور‍‍ژن 2010 استفده ميكردم كه بعد از امدن نسخه 2011 ورژن 11.0.1.400 حدود يك هفته پيش من نسخه 2010 را پاك واين نسخه 2011 را نصب كردم كه بعد از نصب , گذاشتنم سيستم را اسكن كند كه بعداز اسكن كردن چند ويروس پيدا كرد و انها را به صورت خودكار حذف كرد اما انتي ويروس همچنان قرمز بود كه با كليك بروي دكمه fix it nowباز مشكل حل نشد ومجبور شدم به ريستارت كردن سيستم كه باز مشكل پابرجا بود كه با خودم گفتم شايد اين يك باگ نرم افزاري باشه كه من را مجبور كرد به پاك كدن اين نرم افزار و نصب نسخه 2010 خودمون چون همچين مشكلي در نسخه 2010 نبود و ايا اين نسخه 2011 چه تفاوت هايي با نسخه 2010 دارد ايا ازنظر مبارزه با ويروس ها و قدرت محفظت از سيستم با نسخه 2010 يكي است يا اين كه اين ورژن 100 برابر از نسخه قبلي بهتر است و اينكه مي ارزد من نسخه cr2 2011حدود 1 ماه ديگر مي ايد نصب كنم به جاي اين ورژن 9.0.0.736 كه واقعا قدرتس عالي است وراستي سرعت سرورهاي اپديت نسخه 2011 هم مثل نسخه 2010 كه پايين نيست براي اپديت انلاين.با تشكرفراوان
    قطعا قوی تر.

البته باید بدونید دیتابیس نسخه 6 کسپرسکی با 11 یکسان هست اما کسپرسکی آنتی ویروسی هست که فقط روی دیتابیس کار نمیکنه و تمام آپشن هایی که داره در ورژن جدید بهبود داده شده.

اگر مشکلی بوجود اومد مثل قبل اعلام کنید تا راه حل ارائه بشه.

سلام دوستان. /////^^^^^|||||
    می مشکلی با کاپر دارم.امیدوارم به کمک شما مشکل من حل بشه.
    من کاسپر ورژن7.0 رو نصب میکنم.مربوط به سال 2007 مشه.حالا اینو اپدیت کردم ولی تا حالا نتونستم براش کی درستی پیداکنم.
    میخواستم بدونم برای کاسپر(انتی ویروس)2007 باید بگردم کی مخصوص 2007 رو پیدا کنم که در سال 2010 تولید شده یا اینکه کی های کاسپر 2010 بهش میخوره؟؟؟
    ممنون میشم کمکم کنید
    تست کنید اگر نخورد اعلام کنید کی قرار داده میشه.

2. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

سلام drhaniball ‎‏ عزیز و خسته نباشی یک سوال برام پیش آمد و این که نسخه فاینال 2011‎ cr2 شما نمی دونید چه وقت روانه بازار میشه آخه من دیگه نسخه 11.0.1.400‎ ‎رایکبار نصب کردم برام بس است. فعلا دارم از 2010 اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی استفاده میکنم باتشکرفراوان ازشما آقای drhaniball ‎و دیگرکاربران عزیز این سایت

4. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه f-secure's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

درود به همه.اگه کسی میدونه بطور دقیق فرق تنظیمات موجود داخل ایندو قسمت چیه لطفاً بگه.

توی نسخه های قبلی فقط یه دکمه بود و بوسیله ی تنظیمات داخلش میشد مسیر سورس آپدیت را عوض کرد ولی در نسخه ی جدید می بینیم که دو تا دکمه وجود داره که میشه از داخلشون سورس آپدیت را عوض کرد
    فرقشون چیه و اگه بخوایم سورس آپدیت را عوض کنیم درستش اینه بوسیله ی کدوم یکی اقدام کنیم؟؟
    پیشاپیش ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام drhaniball ‎‏ عزیز و خسته نباشی یک سوال برام پیش آمد و این که نسخه فاینال 2011‎ cr2 شما نمی دونید چه وقت روانه بازار میشه آخه من دیگه نسخه 11.0.1.400‎ ‎رایکبار نصب کردم برام بس است. فعلا دارم از 2010 اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی استفاده میکنم باتشکرفراوان ازشما آقای drhaniball ‎و دیگرکاربران عزیز این سایت
    ممنون

نه شما این کار رو نکنید. اومدیم و 5 ماه دیگه ورژن جدید رو بیرون داد. این یک باگی هست که حتی توی 2009 هم دیده میشد.

قطعا باز این ایراد رفع نمیشه. با چند کلیک اون ایراد حل میشه.

پس شما باز نسخه 400 رو نصب کن . وقتی قرمز شد شما روی قرنطینه کلیک کن. حالا از منوی کشویی بالا که الان روی قرنطینه هست گزینه اکتیو رو انتخاب کن. سپس هرچه در این پنجره میبینی پاک کن. حالا کسپر رو ریبوت کن. یعنی کلیک راست و گزینه exit بزن دوباره کسپرسکی رو run کن.

موفق باشی.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

درود به همه.اگه کسی میدونه بطور دقیق فرق تنظیمات موجود داخل ایندو قسمت چیه لطفاً بگه.

توی نسخه های قبلی فقط یه دکمه بود و بوسیله ی تنظیمات داخلش میشد مسیر سورس آپدیت را عوض کرد ولی در نسخه ی جدید می بینیم که دو تا دکمه وجود داره که میشه از داخلشون سورس آپدیت را عوض کرد
    فرقشون چیه و اگه بخوایم سورس آپدیت را عوض کنیم درستش اینه بوسیله ی کدوم یکی اقدام کنیم؟؟
    پیشاپیش ممنون
    شما وقتی روی هرکدوم از این ستینگ ها کلیک میکنید وارد پنجره run mod & update source میشید. که هرکدوم در یک سربرگ قرار داره.

که میتونید سربرگ هارو تعویض کنید. یعنی هر دو پنجره یکی هستند.

8. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranesabz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من از KIS 2010 و از لایسنس اصلی استفاده می کنم. البته چون جدیدا قطعات سیستمو آپگرید کردم کلا ویندوز (نسخه اصلی XP Professional) و برنامه ها رو جدید اینستال کردم. متاسفانه هر وقت یه برنامه setup یا بعضا یه application اجرا میکنم یا حتی گاهی اوقات وقتی یه وبسایتو دارم نگاه میکنم، سیستم freeze میشه و نزدیک به 1 دقیقه یا حتی بیشتر طول میکشه تا ران بشه. با سیستم قبلی اصلا این مشکلو نداشتم. وقتی هم که KIS رو disable میکنم مشکل حل میشه. بسیار ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.

با تشکر فراوان

اگه نباشه جاش خالی می مونه kazme_gheyz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نا معلوم!

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من از KIS 2010 و از لایسنس اصلی استفاده می کنم. البته چون جدیدا قطعات سیستمو آپگرید کردم کلا ویندوز (نسخه اصلی XP Professional) و برنامه ها رو جدید اینستال کردم. متاسفانه هر وقت یه برنامه setup یا بعضا یه application اجرا میکنم یا حتی گاهی اوقات وقتی یه وبسایتو دارم نگاه میکنم، سیستم freeze میشه و نزدیک به 1 دقیقه یا حتی بیشتر طول میکشه تا ران بشه. با سیستم قبلی اصلا این مشکلو نداشتم. وقتی هم که KIS رو disable میکنم مشکل حل میشه. بسیار ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.

با تشکر فراوان
    میتونی APP رو غیر فعال کنی ولی از امنیتت کم میشه! ولی سرعت بالا تر میاد مثلا وقتی یه برنامه اجرا کنی دیگه چک نمیکنه و راحت ران میشه برنامت و..

11. این کاربر از kazme_gheyz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranesabz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بسیار ممنون از جوابتون ولی آخه رو سیستم قبلی هم این فعال بود ولی این مشکلو نداشتم. نظر شما در این مورد چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kazme_gheyz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نا معلوم!

پيش فرض

بسیار ممنون از جوابتون ولی آخه رو سیستم قبلی هم این فعال بود ولی این مشکلو نداشتم. نظر شما در این مورد چیه؟
    احتمالا برنامه های زیادی نصب کردی که بیشترشون کرک شده بودن
    حالا app رو غیر فعال کن نشد بگو

14. این کاربر از kazme_gheyz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

با تشکر فراوان
    وارد ستینگ > اپ کنترل شوید. در این پنجره additional مقدار زمان تعیین شده برای تعریف رول برنامه هارو بدین.

برای اطمینان از سالم بودن سیستم این برنامه رو نصب و اپدیت سپس فقط درایو ویندوز رو چک کنید. موردی بود پاک کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کش مرورگرتون هم چندوقت یک بار کاملا خالی کنید.

موفق باشید.

16. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •