سلام ممنونم از جوابتون ولی 8105 روی 2 اهم 500 وات میده نه روی 4 اهم .در مورد 9105 یکی از ضعفاش برقشه که اگه یکم کم وزیاد بشه پروتکت میکنه.من الان 1201 جی بی ال دارم ولی چون بزرگ هستش مشکل دارم باهاش برای همین نمی تونم ببندمش.
سلام ممنونم از جوابتون ولی 8105 روی 2 اهم 500 وات میده نه روی 4 اهم .در مورد 9105 یکی از ضعفاش برقشه که اگه یکم کم وزیاد بشه پروتکت میکنه.من الان 1201 جی بی ال دارم ولی چون بزرگ هستش مشکل دارم باهاش برای همین نمی تونم ببندمش.
اگر به ضعف باشه که 1201 هم سر پرتک و ... حرفها برا گفتن داره شما برقت ردیف نباشه ببینید چه جوری پروتک میکنه براتون
درسته میخواستم برم دانشگاه امتحان بدم دیگه حواسم نبود.شانسه ما جمعه دوتا امتحان پشت سر هم داشتم فیزیک و ریاضی کاربردیشرمنده بابت اشتباهم
سلام
همونطور که قول داده بودم رفتم از پخش عکس گرفتم
پخش اصلی پایونیر شده بود 1400 و کنوود هم از 900 به بالا داشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باب یکی جواب ما رو بده . عجیب لنگم و میخوام زود تر سیستمو ببندم .
مردم از بی آهنگی تو ماشین![]()
Last edited by m.gh.k; 30-06-2012 at 08:09.
سلام
باند کیفیتی میخوای 9633اینفینیتی هس قیمتش حدود150هس بالاترش 693.9iاینفینیتی هس قیمتش حدود210وبالاتر 1073dlsکه قیمتش 230هس امپ7541اینفینیتی خوبه قیمتشم230 هس در مورد ساب قیمت ندارم
سلام
یه پخش خوب به همراه باندهاش تا 100-120 تومن پیشنهاد بدید
CD خور و ورودی فلش داشته باشه اگه بلوتوث هم داشته باشه خیلی خوبه
واسه پژو 405 SLX
امنیت هم داشته باشه ترجیحا پنل روش برداشته شود![]()
Last edited by Amin_0913; 29-06-2012 at 22:45.
دیگه چی میخوای یه ساب هم بردار پولت که زیاده خوبه ها
دلت خوشه ها دیگه آشغالی ترین پخش که فلش و رم هم نمیخوره دور و ور 120 تومنه و آشغالی ترین باند ها دیگه دور و ور 100 تومنه
تازه تا 1-2 روز آینده گرون تر هم میشه
تو رو خدا یکی جواب سوال مارو تو صفحه قبل بده، به خدا لنگم نمیتونم بدون آهنگ دووم بیارم![]()
تو دیگه چه اعتماد به نفسی داری! من دو هفته پیش 600 تومن واسه باند و پخش هزینه کردم ولی صداش مثل سیستم فابریک خود ماشین هست حالا تو با 120 تومن میخوای سیستم ببندی!
اقا من سيستم ماشين رو 6ماه پيش بستم بعد يه سوال =وقتي پدرم ماشينو ميبره بيرون شب مياره انگار صدا جا افتاده خيلي قشنگ ميشه ولي اگه صبح زود روشن كني اصلا حال نميده؟چيكار كنيم كلا هميشه جا بيوفته
جواب ما رو که ندادید
منظورم از بیس نرم بیس کم نیستا نمیخوام صداش خشک و سر درد آور باشه در ضمن من آهنگ هایی که بیس خیلی قوی داره گوش میدم
نمیدونم به صورت تخصصی بش چی میگن ولی از این آهنگ ها که هر 4-5 ثانیه 1 بار میکوبه و خیلی فاز میده مثل آهنگ های usher و eminem و ...
میخوام جواب این آهنگ ها رو بده
راستی این r15 چیه ؟ خوبه ؟ قیمتش به ما میخوره؟
در ضمن من میخوام ساب رو روی تاقچه ببندم. ماشینم پرایده 2 گانس 2 گانه دستی 2 قلو. مشکلی که نداره؟یعنی از لحاظ کیفیت صدا و جاشدنش میگم.
لطفا جواب سوال های قبلی هم بدید
من عجله دارم میخوام زود سیستمو ببندم و میخوام سیستمی ببندم که دیگه پشیمون نشم
تنکیو وری ماچ
Last edited by m.gh.k; 30-06-2012 at 21:46.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)