ايوب را گفتند: صبر از که آموختي؟ گفت: ز اينترنت ايران
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان
بنظر میرسه همون طور که قبلا گفته بودم کم کم اون تغییراتی که من 2 ماه پیش گفته بودم و بعضی ها میگفتن شایعه ست، داره اتفاق میفته! احتمالا بزودی باید منتظر استاندارد سازی سرعت ها و همچنین کاهش قیمت سرویس های نامحدود و کنسل شدن سرویس های محدود باشیم! مطمئن باشید حتما تا قبل از عید کلکش رو میکنن!
من از خودشون شنیدم که قراره همه سرویسها نامحدود شه! حالا دقیقا کی اینجوری میشه خدا عالمه! امیدوارم که اوضاع بدتر نشه!
نگران نباش
فکر نمیکنم اینجوری بشه. سرویس نامحدود میشه ولی سرعت چون رقابتی میشه بالا میمونه
شاتل دیگهخوش بحالت . من که به همینم رازیم . فقط بد تر نشه و قطعو وصلی زیاد نشه . ما سرعت بالاتر نخواستیم
اون ماهه اول اشکم در اومد از بس قطعو وصل داشتم
یکم دیگه ادامه داشت دکمه ی مودمم خراب میشد از بس خاموش روشن کرده بودم مودمو
![]()
سلام دوستان،
من امروز بعد از 11 روز انتظار تصمیم گرفتم خودم زنگ بزنم مخابرات مرکز 5 و ببینم واسه یه رانژه کردنه 10 دقیقه ای چرا این همه طول دادن، زنگ زدم و شماره تلفن و اسم ISP که اندیشه بود رو گفتم، بعد 1 ساعت تست کردم دیدم چراغ adsl روشن شده،
تو دلم گفتم کاش زودتر از اینا زنگ میزدم!
بعدش زنگ زدم اندیشه و بعد نیم ساعت سرویسم فعال شد،
اینم یه تست از اینترنت 128 محدود 3گیگ - مرکز 5: (ساعت 6 ب.ظ)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر که اصلا جالب نمیاد! دوستانی که 128 محدود تو مرکز 5 دارن، یه مقایسه کنن ببین اوضاع چطوره؟
بقیه دوستان هم تو مراکز دیگه اگه نظر خاصی دارن خوشحال میشم بشنوم.
با سپاس،
یاسر
دوستان یعنی کسی تا حالا از quick task تمدید اعتبار نکرده که جواب بده؟!دوستان 256و 128 محدود اندیشه باهم از نظر سرعت شبانه چقدر فرق دارن چون 128و256 6تومن باهم اختلاف دارن!
مورد بعدی اینکه این قسمت quick task اندیشه سالمه؟یعنی بغیر از تمدید موقت بقیه قسمتاش کار میده؟من 10روز پیش خواستم 2گیگ حخم بخرم ولی نتونست به بانک وصل بشه! چندروز قبل هم خواستم حسابمو تمدید کنم به قول خودم گفتم سریعتر تمدید میشه و نیاز به تایید نداره خیر سرم با quick task زدم تمدید ،به بانک وصل شد و پول از حسابم کم شد و پیغام تکمیل فرآیند خرید اومد و پیغام بدون خطا داد و حتی دوباره به سایت اندیشه برگشت ولی این صفحه رو نشون داد!
و نه حسابم تمدید شد و نه پول تو سایت نمایش داده میشد ولی از حساب بانکیم پول کم شده !انگار پول واریز نشده!مجبور شدم دوباره واریز و تمیددکنم البته اینبار از تو crm شارژ کردم! !حسابداری هم گفت هیچ پولی واریز نشده !ولی فکر کنم خوصله نداشت حساب بانکی شرکت رو چک کنه رفت فقط حساب منو نگاه کرد و گفت نه پول نیومده(خسته نباشید)!!کافی بود تو ساعتی که من پول واریز کردم واریزی ها رو نگاه کنه که نکرد و هنوز وقت پیگیری نداشتم حالا باید بدوم دنبال پولم
دوستان میخواستم بدونم quick task میشه تمدید کرد یا نه خلاصه؟
و 128و 256 هم کسی فرقشو نمیدونه تو محدودها؟!
من همین دیروز از quick task شارژ کردم (صبح توو دانشگاه انجام دادم) غروب هم که رسیدم خونه ok شده بود.به نظره من که خیلی عالیه این روش.هم راحته و هم سریعدوستان یعنی کسی تا حالا از quick task تمدید اعتبار نکرده که جواب بده؟!
در مورد سرعت و پینگ و dc هم که باید بگم اندیشه خیلی خوبه...رویه لینک مستقیم ها بینه 80 - 100 میچرخه واسه من تویه بازی هم 300-400 latency م هست (از همه مهمتر اینه که بعده ساعت 1 دیگه مثه قبل بالا نمیره که نشه بازی کرد) dc هم که خدارو شکر هر وقت پای سیستم بودم اتفاق نیفتاده
همین رضایتت از سرویس کافیه چون اگه بخوای هی سرعتتو با بقیه مقایسه کنی بهم می ریزی
رفیق دوباره تست کن فایل مستقیم با idm روشهای مختلف امتحان کن من خبر مرکز 5 ندارم خودم تو مرکز 2 هستم ولی من سرعتم معمولا روزا رو 100 شبا رو 40 البته 2 روز پیش کمی مشکل داشتم ولی الانم که تست گرفتم اوضاع خوبه اون سایته رو بچه ها قبلا توضیح دادن دقیق نیست من شده اونجا سرعتم رو 1 مگ بوده اما تو دانلود فایل بیشتر از 30 کیلو سرعتم بالا نمی رفت و بالعکس واسه نتیجه گیری با اون سایت باید کلی تست بگیری![]()
دوستان در مورد سرعت می خواستم یه چیزی بگم هر شرکتی اگه downstreem رو روی هر چیزی بسته باشه اگه بستر خوبی داشته باشه باید به همون اندازه یعنی عدد مورد نظر تقسیم بر 8 به شما سرعت دانلود بده اگه کمتر ازین سرعت به شما بده و در صورتی که سیستم شما مشکلی نداشته باشه 2 حالت اتفاق می افته
1- یا اون شرکت تو اون مرکز مخابراتی پهنای باند ارتباط بین مراکزش با مرکز اصلی پر شده و هر چی تعداد کاربرا بیشتر می شن سرعت بین اونا تقسیم میشه و هی کمتر میشه
2- حالت دوم اینه که شرکت مشکل اول رو نداره ولی پهنای باند اینترنتی اون کمه و به اندازه تعداد کاربرا نیست به همین خاطر باز هم سرعت بین کاربرا تقسیم میشه و با افزایش تعداد کاربر سرعتش کمتر می شه
حالا چون شبا free هستش همه هجوم می یارن و به همین خاطر سرعت تو شب کمتر از روزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)