کم سعادتیم عماد جان ولی به خدا گرفتارم این چند وقت هم افکارم به خاطر دربی و این اتفاقاتی که داره در کنار استقلال میفته به هم ریخته ولی بازم میگم قسمت هرچی باشه همون میشه![]()
کم سعادتیم عماد جان ولی به خدا گرفتارم این چند وقت هم افکارم به خاطر دربی و این اتفاقاتی که داره در کنار استقلال میفته به هم ریخته ولی بازم میگم قسمت هرچی باشه همون میشه![]()
در گفتوگو با فارس
مظلومي: دربي حساس ترين مسابقه سال است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال مس كرمان گفت: دربي بيش از سه امتياز دارد و مسابقه حساسي است كه يك سال روي آن كري خوانده ميشود.
پرويز مظلومي در گفتوگو با خبرگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در ديدار با ابومسلم سعي ميكنيم سه امتياز بازي خانگي را كسب كنيم. حريف تيم خوب، دونده و استخوانداري است كه من هم افتخار حضور در آن را داشتهام. در اين ديدار محكوم به پيروزي هستيم تا نشان دهيم شكست برابر برق شيراز حادثه بوده است.
وي افزود: بازيكنان ما به دنبال ارايه يك بازي جوانمردانه هستند تا تماشاگراني كه قيد ديدن ديدار پرسپوليس و استقلال را ميزنند و به ورزشگاه ميآيند، راضي ورزشگاه را ترك كند. من هم از حريف شناخت كامل دارم. هم فيلم ديدارهاي اخيرش را ديدهام و هم فصل قبل هدايت آن را برعهده داشتم.
مربي اسبق استقلال در خصوص دربي 65 گفت: اين مسابقه ميتواند بهتر از بازيهاي ديگر باشد زيرا هر دو تيم بازيكنان خوبي دارند و پر ستاره هستند. اميدوارم اين ديدار بدون حاشيه انجام شود. اين گفته كليشهاي هم كه دربي فقط سه امتياز دارد، بيمعني است زيرا حساسيت فراواني دارد و مسابقهاي است كه يك سال روي آن كُري خوانده ميشود.
وي افزود: زماني كه در استقلال بوديم، به دنبال آرامش دادن به بازيكنان بوديم و سعي ميكرديم استرس را از آنها دور كنيم زيرا عامل كاهش توانايي است و باعث ميشود بازيكنان تمركز خود را از دست بدهند.
مظلومي درباره پيشبيني خود از دربي عنوان كرد: دوست دارم استقلال برنده شود؛ اما پيشبيني اين مسابقه روي كاغذ هم دشوار است زيرا هر تيمي كه از نظر روحي بهتر باشد، نتيجه مي گيرد. در برخي پستها بازيكنان پرسپوليس برتر شد و در برخي ديگر استقلاليها بهترند. اما در ميدان مشخص خواهد شد كه آيا بهترينها واقعا بهتر عمل خواهند كرد يا نه؟
در گفت و گو با فارس
انصاري: اين استقلال برنده دربي است
خبرگزاري فارس: عضو هيئت مديره باشگاه استقلال گفت: اين تيمي كه مي بينم، برنده بازي روز جمعه خواهد بود.
علي انصاري در گفت و گو با خبرنگار فارس در مورد شرايط فعلي استقلال اظهار داشت: من با آمادگي كه در اين بازيكنان مي بينم تا حدودي اطمينان دارم آنها فقط براي برد به ميدان مي روند. البته براي ما موضوعي كه مهم است مردانگي و رعايت بازي جوانمردانه است.
وي ادامه داد: در دو هفته گذشته اين تيم با بازي هاي مناسبي كه انجام داد توانست امتيازات خوبي را كسب كند و از هفته هاي آينده نيز به جايگاه شايسته تري خواهند رسيد.
انصاري در پاسخ به اين سوال كه چه برنامه هاييي در آينده براي اين تيم دارد، ابراز داشت: امروز ورزش به خصوص فوتبال پديده اي سياسي، اجتماعي و فرهنگي شده است.در مجموعه اي كه بيشتر از سيصد ميليارد تومان هزينه مي شود تنها به خاطر علاقه مردم به فوتبال است.
وي خاطرنشان كرد: دوست داريم خودكفا باشيم. در جلسه هيئت مديره هم به سايرين گفتم كه بايد به فكر ايجاد يك شركت سرمايه گذاري باشيم تا مشكلات مالي اين باشگاه را برطرف كرده و هزينه ها را تامين كنيم.
اين عضو هيئت مديره استقلال در پايان درباره هواداران اين تيم كه در روزهاي گذشته عليه مديران جديد شعارهايي را سرداده بودند، گفت: من از آنها خواهش ميكنم حرفه اي فكر كنند.از مديريت جديد حمايت كنند و با همدلي يكديگر بتوانيم در آينده حرف هايي براي گفتن داشته باشيم.
سلام.. بلاخره پستت رو دیدیم..
میای به تاپیک سر بزنی، یه سلامی، چیزی بده که بچه ها بفهمن اومدی..
من که میبینمت اون پایین..
واسه بچه ها میگم.. آخه دلشون واست تنگ میشه..
درگيري هواداران استقلال با بازيكنان اين تيم
خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال استقلال تهران با بازيكنان اين تيم درگيري فيزيكي پيدا كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، برخي هواداران در تمرين امروز عليه سرپرست تيم شعار دادند كه با واكنش محمود فكري و برخي بازيكنان همراه شد.
همين باعث شد تا با هواداران درگيري فيزيكي پيدا كنند كه با مداخله ماموران انتظامي حاضر در محل تمرين به پايان رسيد.
امير قلعه نويي، سرمربي استقلال در ادامه دستور خروج هواداران و خبرنگاران را از محل تمرين داد.
تمرين امروز استقلال در ورزشگاه شهيد دستگردي اكباتان برگزار مي شود.
قطبي: استقلال از شيرها و ببرهاي پرسپوليس ميترسد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: باتوجه به انگيزه بالاي بازيكنان ما، استقلاليها از شيرها و ببرهاي پرسپوليس ميترسند.
افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از صميم قلب بايد عيد سعيد فطر را به تمام مسلمانان جهان تبريك بگويم و اعلام كنم براي بازي روز جمعه مقابل استقلال شيرهاي پرسپوليس گرسنه و تشنه هستند و ميخواهند با گرفتن سه امتياز به هدف خود برسند.
وي افزود: باتوجه به انگيزه بالا و تمرينات بسيار خوب، استقلال از شيرها و ببرهاي پرسپوليس براي بازي روز جمعه ميترسند چون اين ديدار تاريخي است. مهمترين نكته در اين مسابقه آرامش و فوتبال منطقه اي است چون تا امروز كمي نتايج در دربيها دور از توقع بوده و بايد جواب محبتهاي هواداران را بدهيم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره تيم استقلال گفت: هواداران استقلال ميدانند كه نتايج اين تيم با وجود بازي زيبا، دور از دسترس بوده است. اين تيم نيز مقابل ما دست و پا بسته نخواهد بود چون استقلال و پرسپوليس قطبهاي بزرگي فوتبال هستند كه هميشه دوست دارند ببرند.
قطبي درباره بازيگران پرسپوليس عنوان كرد: همه ميدانند بازيگران بزرگ و تاثيرگذار در تاريخ فوتبال ايران ميتوانند نتايج را عوض كنند. افتخار ميكنم بازيگراني مثل كريم باقري، علي نيكبخت واحدي و 22 شير ديگر در اختيار دارم. مطمئنم با تجربه آنها بسيار راحتتر ميتوانم موفق شوم چون خيليها آرزو دارند تا آنها را در اختيار داشته باشند.
قطبي در خصوص غيبت محسن خليلي گفت: وقتي يك بازيكن بزرگ در دربي نباشد، بايد ناراحت باشم. او به خوبي از تجربه، احساسات و چهارچوب شناسي استفاده ميكند. در هفت بازي گذشته، گلهاي بسيار زيبايي زدهايم كه بايد ياد بگيريم در كنار آن، گلهاي زشت هم بزنيم چون نتايج فوتبال به گل زيبا و بازي زيبا نيست. مطمئن هستم كريمي، توره و نيكبخت گلزني خواهند كرد چون بسيار آماده هستند.
قلعه نويي: دربي با تفكرات من و قطبي زيبا خواهد شد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: با شناختي كه از قطبي دارم و تفكرات خودم، اين دربي زيبا و فني خواهد شد.
امير قلعه نويي در گفت و گو با خبرنگار فارس، در مورد تقابل با افشين قطبي اظهار داشت: پيش از اين هم يك بار زماني كه در مس بودم، مقابل هم قرار گرفته ايم. در جام ملت هاي آسيا هم مقابل هم قرار گرفته ايم؛ اما تقابل در دربي متفاوت است.
وي افزود: در اين بازي كار سخت را مربيان ندارند و بازيكنان هستند كه بايد انگيزه زيادي داشته باشند. با تفكراتي كه دارم و شناختي كه از افشين قطبي دارم، مي دانم اين دربي زيبا و فني خواهد شد. در واقع، بايد بگويم اين دربي از قشنگ ترين دربي هاي اخير مي شود.
سرمربي آبي پوشان در مورد اينكه پيش بيني مي شود اين بازي هم با توجه به حساسيت هاي آن مساوي شود، عنوان كرد: شك نكنيد به مساوي فكر نمي كنيم و از دقيقه يك به پيروزي فكر مي كنيم. براي ما كسب سه امتياز مهم است.
قلعه نويي در باره شرايط استقلال ادامه داد: در دو بازي است كه روز دور برد قرار گرفته ايم. در ديدارهاي گذشته هم كه امتياز از دست داديم يا واگذار كرديم، حقمان اين نبوده است.
اين مربي با حساس خواندن بازي مقابل پرسپوليس، عنوان كرد: براي اين مسابقه ترفندهايي داريم كه بايد آنها را در زمين انجام دهيم تا به هدفمان برسيم. قبل از اينكه به نتيجه فكر كنم، به قشنگي آن فكر مي كنم.
قلعه نويي افزود: اميدوارم روز جمعه تماشاگران سالم بيايند و سالم هم بروند. روي صحيتم با هواداران استقلال است. در بازي مقابل استقلال اهواز در رده 17 جدول بوديم؛ اما ما را به سمت پيروزي سوق دادند. در حدي نيستم كه بخواهم به آنها توصيه اي كنم چون مي دانم كارشان را بلدند.
قلعه نويي در جواب به اينكه براي مهار علي كريمي و كريم باقري چه برنامه اي دارد، عنوان كرد: در اين رقابت تغيير سيستم نخواهيم داد. اين را هم بگويم كه در پرسپوليس همه بازيكنان خوب هستند و مانند بازيكنان استقلال، براي موفقيت مي جنگند. براي خط هافبك اين تيم برنامه داريم. روي ساختار دفاعي و حمله خود كار كرده ايم. دربي قابل پيش بيني نيست. در دربي ميلان هم ديديد كه اينتر مستحق باخت نبود.
وي در پاسخ به اينكه به نظر مي رسد بين جباري و ساير بازيكنان فرق مي گذارد، گفت: اينطور نيست. بين جباري و باقي فرقي نيست. باشگاه مقداري پول را به سياوش اكبرپور داده بود كه معرفت به خرج داد و اين پول را در اختيار بازيكني قرار داد كه به آن نياز داشت. اين را هم اضافه كنم كه در تيم ما از اين اتفاق ها زياد رخ مي دهد.
قلعه نويي در اين ارتباط كه مطرح شده بين او و اكبرپور مشكلي پيش آمده، اظهار داشت: سالم كار خود را مي كنيم. مسائل حاشيه اي در استقلال و پرسپوليس هست؛ حتي اگر هم نداشته باشي، مي سازند. وقتي مي بري، مي گويند تباني كردي و ببازي هم طور ديگري حاشيه درست مي كنند. پس اين شايعه هم صحت ندارد
عليرضا عباسفرد:
گل زدن به پرسپوليس لذت بخش است
مهاجم تيم استقلال تهران گفت: گل زدن به پرسپوليس براي من لذت خاصي خواهد داشت.
عليرضا عباسفرد در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: بازي داربي حساسيت خاصي است. به خصوص براي من كه نخستين بار است آن را تجربه ميكنم در هر صورت اميدوارم بتوانم در اين بازي به ميدان بروم البته اين موضوع به نظر كادر فني بستگي دارد اما اينكه بتوانم در اين بازي حضور داشته باشم و به خصوص گلزني كنم جذابيت خاصي خواهد داشت.
وي افزود: در ابتداي فصل به دليل آنكه شرايط استقلال را براي پيشرفت بهتر از پرسپوليس ميديدم به اين تيم آمدهام و اكنون بسيار علاقه دارم تا در بازي مقابل پرسپوليس حضور داشته باشم و تواناييهايم را نشان دهم.
عباسفرد ادامه داد: خوشبختانه استقلال از بازي مقابل استقلال اهواز روند رو به جلويي را آغاز كرده است و براي آنكه اين پيشرفت را ادامه دهيم به سه امتياز بازي مقابل پرسپوليس نياز داريم.
وي در پايان گفت: اين بازي همواره با ديدارهاي ديگر ليگ متفاوت است در اين بازي هوشياري و انگيزه نقش بالايي دارد و اميدواريم كه استقلال بتواند برندهي اين بازي باشد.
واعظي آشتياني:
استقلال توانايي شكست پرسپوليس را دارد
هواداران با مسائل غيرفوتبالي به استقلال ضربه نزنند
مدير عامل باشگاه استقلال تهران گفت: هواداران استقلال بهتر است پيش از بازي داربي به مسايل غير فوتبالي نپردازند، چرا كه ممكن است در آستانه اين ديدار به تيم استقلال ضربه وارد شود.
اميررضا واعظي آشتياني در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در آستانه بازي داربي بين تيم هاي استقلال و پرسپوليس تهران اظهار كرد: از هواداران فهيم استقلال تهران مي خواهم كه در آستانه اين بازي حساس و مهم به مسايل حاشيه اي و غير فوتبالي نپردازند، چرا كه ممكن است به تيم استقلال ضربه وارد شود. هم چنين از آنها مي خواهم كه در زمان حضور در ورزشگاه آزادي ضمن احترام به تيم پرسپوليس و هوادارانش فقط به تشويق استقلال بپردازند.
وي هم چنين درباره تاثير حضورش در روند بازي استقلال مقابل پرسپوليس گفت: من از زماني كه وارد باشگاه استقلال شدم، سعي كردم كارهاي نيمه تمام را به اتمام برسانم و برخي مسايل انجام نشده را بررسي كنم. هنوز مشغول ارزيابي اوضاع باشگاه و تيم استقلال هستيم اما، مطمئنا روند رو به رشدي را براي اين تيم ارزيابي مي كنم.
واعظي آشتياني گفت: در ديداري كه با بازيكنان و مربيان استقلال پيش از بازي داربي داشتم ازآنها خواستم كه با تمام وجود مقابل حريف ديرينه خود يعني پرسپوليس بجنگند چرا كه كسب سه امتياز و پيروزي در اين بازي براي ما از اهميت زيادي برخوردار است و فكر مي كنم تساوي هم به نوعي يك شكست خفيف محسوب مي شود. البته كادر فني ما به اين شناخت از تيم رسيده است كه ما مي توانيم پيروز داربي باشيم و توانايي شكست تيم پرسپوليس را در شرايط فعلي داريم.
وي در پايان ابراز اميدواري كرد كه با تلاش هيات مديره و مديريت باشگاه تيم استقلال اوضاع بهتري پيدا كند و در اين رابطه تاكيد كرد: با برنامه هايي كه داريم و هم چنين شناخت كافي كه از مجموعه استقلال پيدا كردم آينده بسيار خوبي براي اين باشگاه پيش بيني مي كنم لذا از تمامي هواداران محترم استقلال مي خواهم كه ما رادر رسيدن به اهداف عالي براي تيم استقلال ياري دهند.
قلعهنويي: قطبي مربي باهوشي است
استقلال توانايي كسب هر سه امتياز را دارد
خط هافبك پرسپوليس را از بازي خارج خواهيم كرد
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: راهكارهاي ويژهاي را به منظور شكست دادن پرسپوليس اتخاذ كردهايم.
امير قلعهنويي در گفت وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در آستانهي داربي شصت و پنجم اظهار كرد: بازي استقلال و پرسپوليس همواره حساسيت خودش را دارد، هرچند كه اين بازي تنها 3 امتياز دارد و نميخواهيم آن را بيش از اندازه حساس كنيم. هر دو تيم آمادگي بسيار خوبي دارند اما استقلال پس از آنكه در دو بازي قبلي خود شش امتياز كسب كرده و از آن حالتي كه شما خبرنگاران آن را بحران نام گذاشته بوديد خارج شده است. اكنون در تلاش است تا در ادامهي پيروزيهايش پرسپوليس را نيز شكست دهد.
وي افزود: افشين قطبي مربي باهوشي است و بازيكنان خوبي در اختيار دارد هر دو تيم به دنبال اجراي بازي زيبا و مترصد كسب سه امتياز هستند. ما نيز در تيم استقلال بر روي نقاط قوت پرسپوليس كار كرده و براي آنها برنامه داريم. به خصوص آنكه قصد داريم تا با تدابيري ويژه خط هافبك پرسپوليس را از جريان بازي خارج كنيم و با توجه به نقاط ضعفي كه از پرسپوليس شناسايي كردهايم اين تيم را شكست دهيم.
قلعهنويي ادامه داد: داربي همواره داربي است. نميتوان بين اين بازي با ساير ديدارهاي ليگ برتر تفاوت قائل نشد همين كه هزاران طرفدار استقلال از شهرستانها براي اين بازي به تهران ميآيند و خبرنگاران بيشتري حواشي اين بازي و تمرينات دو تيم را پوشش ميدهند، نشان ميدهد كه داربي چه جذابيتهايي دارد.
سرمربي تيم استقلال در توضيح پيشبينياش مبني بر زيبا شدن داربي شصت و پنجم نيز گفت: تفكرات من و قطبي همواره بازي زيبا و هجومي بوده است و من اميدوارم تماشاگراني كه به ورزشگاه ميآيند و همچنين كساني كه اين بازي را از گيرندههاي تلويزيوني نظاره ميكنند، شاهد يك بازي زيبا باشند ضمن آنكه از طرفداران هر دو تيم به خصوص طرفداران آبي ميخواهم تا تنها تيم خود را تشويق كنند.
قلعه نويي ادامه داد: نتيجه بازي را پيشبيني نميكنم اما نتيجه دست خداست. معتقدم استقلال پتانسيل و توانايي كسب سه امتياز را دارد اما، نبايد فراموش كرد كه داربي بازي لحظههاست و هر تيمي بهتر از فرصتهايش استفاده كند پيروز ميشود.
سرمربي تيم استقلال در بارهي حضور علي كريمي در تيم رقيب نيز گفت: كريمي از بازيكنان بزرگ فوتبال ايران است و قابل احترام اما در تيم استقلال نيز بازيكنان جوان و باانگيزهاي حضور دارند كه در كنار نفرات مطرح و با تجربه استقلال ميتوانند رمز پيروزي تيم ما باشند.
قلعه نويي همچنين با ابراز رضايت از عملكرد بازيكنان تيم استقلال گفت: تمامي بازيكنان زحمات خود را در تمرين ميكشند اما مهم اين است كه درون زمين نيز همين اندازه موفق باشند. ما طرح هاي ويژهاي براي بازي داريم. خوشبختانه تفاوت داربي با ساير بازيهاي ليگ برتر اين است كه شايد بازيكنان حتي بيشتر از عوامل تيم ميل به پيروزي و موفقيت دارند و بيترديد در اين بازي انگيزههاي بالاي بازيكنان استقلال سبب ميشود تا نسبت به ساير ديدارهاي ليگ برتر موفقتر باشند.
سرمربي استقلال تهران گفت: در اين مدت تلاش بسياري كردهايم تا ذهنيت بازيكنان استقلال را متوجه اين موضوع كنيم كه آنها در پرافتخارترين باشگاه آسيا و در تيمي كه 20 ميليون هوادار دارد، بازي مي كنند. پس از بازي مقابل راهآهن نيز گفتم كه تيم ما تنها 10 دقيقه استقلال واقعي بود و بيترديد اگر در بازي مقابل پرسپوليس نيز مانند همان 10 دقيقه باشيم سه امتياز دور از دسترس نخواهد بود.
قلعه نويي در پايان پيرامون برخي حاشيههاي پيش آمده در تمرينات اين تيم نيز گفت: در آستانهي داربي و در حالي كه تيم ما به لطف خدا امسال حاشيهي چنداني نداشته است، عدهاي به دنبال حاشيهسازي هستند كه اميدوارم بازيكنان به اين موضوعات توجه نكرده و با آرامش به بازي روز جمعه فكر كنند.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)