8
35
................
آقا دو روزه داغونه . همش تایم اوت میده در حدی که چراغ اینترنت قرمز میشه همش. پیج هم نمیشه باز کرد
دوستان خط تلفن مشکل داشت اومدن درستش کردن الان سرویس رو 1 مگ کردم ولی چراغ اینترنت خاموشه بردم نمایندگی حتی کانفیگ کرد ولی باز چراغ اینترنت خاموش و چراغ adsl روشن هست . فقط چیزی که اینجا اتفاق افتاده snr اومده روی 9 و line atten 54 شده ! . سیم رو هم مسقیم از سر خط اوردم . مشکل این کجاست به نظرشما ؟
مود داخل موذم رو بذار G.dmt اگه بهتر نشد،سیمکشی داخلیت مورد داره یا از بغل سیم برق رد شده،تازه اگه جای گرمسیر هستی،خود گرما رو سیمت نویز میندازه،بگو downstreem رو 2 اینا ببندن که snr بیاد بالا
مودم tp-link 8901 هست تون گزینه g.dmt کجاست؟ سیم کشی رو چک کردم دوباره باید چک می کنم چون مسقیم روکش اوردم .مناطق گرمسیر که خوزستان هستم . downstream کمتر از 2 هست
دوستان نحوه قطه سرویس بعد از پایان دوره چه جوریه؟ خودش قطع میشه؟
من که تا 14 روز تمدید نکردم خودشون قطع نکردند
زنگ بزنید پشتیبانی درخواست تخلیه پرت بدید
با سلام مجدد
من هفته پيش تونستم با بدبخي تخليه رانژه رو بگيرم اونهم آقاي ..... به دليل راموشي يادشون رفه بد تخليه منو به مخابرات اعم كنند من خودم پيگيري كردم و تخليشو گرفم 24 ساعته تخليه كردند بعدش 2 مگ نامحدود پارس آنلاين ررفتم چون كاربر بليشون هم بودم كارمو سريع انجام ادند وي 48 ساعت مخابرات منو اذيت كردش تا وصلنه
من توي اين ماجراهايي كه اتفا افتاد خيلي چيزها دستگيرم شد كه يادمه 2 سال پيش اين قضايا اصلا نبودش چون خود پارس آنلاين و تجهيزاتشو استاد خودم عرب توي ساهاي 70 كانفيگ كرده بود و به جرأت ميگفت تمامي تجهيزات ساخت شركت سيسكو اسرا .. ئيل هستش حالا دروغ و راستش پاي خودش ولي همون موع كه به دانشگاه ما سرويس ميداد ما وقتي به روترهاي آمريكا يا كشورهاي ديگه دسترسي ميگرفتيم كاملا مشخص بود كانفيگ توپه
در هر صورت اين پايين به شماره بندي ميگم كه اشتباه متوجه نشيد
1- در كل اينترنت ايران شديدا دزدي ميشه از خود ارتباطات زير ساخت بگير تا وزارت فناوري اطلاعات و ارتباطات و خود مخابرات بعدش شركتهاي زير مجموعه (البته اين رو هم بگم اگر اينترنت ماهواره اي رو توي ايران آزاد ميكردند خيلي خيلي عالي ميشد سال 82 شركت ايران .... صحبت شد و اون موقعها خيلي وزارت اطلاعات روي اين قضيه صحه نميذاشت الان شديدا پيگيرشن و طول موجها رو چك ميكنن چون خودم چندين ماه اينترنت ماهواره اي از W3 داشتم و ميتركوند )
2- مشكلبعدي مخارات و زير ساختهاشه كه همگي كابلي هستند و هنوز نتونستند فيبر رو جايگزين كنن يادمه كارهاي سازمان ترافيك شهري تهران رو سال 78 يكي از دوسام داشت با فيبر ميزد و بعضي از جاها رو فيبر ساپورت نميكرد اوها هم با همين مشكل مخابرات ميشدند و دوباره به سمت كابل ميومدند چون زير ساختهاي شهري همگي داغون و خرابه
3- اتصالات داخساختمون رو تا اونجا ه ميشه بالاخص اتصالات تلفن رو از بقيه اتصالات مثل برق و غيره كه القي الكترو مگنتيك داره جدا كنين و كاملا سيم كشي رو از جاي ديگه ساختمون ببريد (البته از چندين سال پيش توي بعضي شهرها ميدونم مثل تهران كرج و تبريز و اصفهان و شيراز بعضي برج سازهاي كار درست چه براي مسكوني و تجاري از اتصالات بسيار عالي لگراند استفاده ميكنند كه توي دنيا حرف نداره خودم كار كردم خيلي خفنه
4- از مودمهاي TP-LINK و مودمهاي با مارك پرت وغير معروف اصلا استفاده نكنيد چرا چون تمامي سخت افزار و فرمورهاشون آشغاله - اين پست رو اگر هم حذف كنيد مهم نيستش ولي دليل اصليشون استفاده از سخت افزار نامرغوب و بي كيفيت چرا كه شبكه و اينترنت شديدا بر پايه رياضيات و فيزيك و شيمي بنا شده - تركيبات نامرغوب در ساختار چيپها و خازنها و ديودها و غيره و غيره خودش باعث ايجاد نويز توي سيستم ميشه - پيكربندي نادرست PCB و لايه بندي نامناسب (فيزيك) در كل شماتيك نادرست اين محصولات با تمامي قوانين رياضيات و معادلات US patent و IEEE مغايرت داره
اين قضيه رو به شخصه تست كردم و مودمهاي تي پي لينكمو همرو گذاشتم كنار
صد رحمت به دي لينك و سيسكو به شدت نويز شما رو پايين مياره و در محدود مجاز نگهميداره و خودش هم توليد نويز اضافي و بار روي لينك نميكنه DSL-2770L رو تست بگيريد يا مودمهاي ديگرو كاملا متوجه ميشيد
5- همين الان 2 مگ نامحدود از پارس آنلاين گرفتم نويز در محدوده منطقي و سرعت رو روي 9 مگ بستند 9 دان 2 آپ تست سايتهاي مطرح مثل مايكروسافت و اينتل و بعضي سايتهاي مهم روي 800 كي هستش
همين نشون ميده كه چقدر پيكربندي دقيقي داره و اگر به روترهاي گوگل تلنت كنيد ميفهميد تريس روت شما چند تا نود داره و با سرعتي كار ميكنه
در هر صورت فعلا پارس آنلاين راضي كننده هستش و در جواب اون دوست عزيزمون سپنتا كرج رو اصلا ساپورت نميكنه
يك مسئله ديگه اگر توي منزل يا محل كارتون از وسايل واي فاي زياد استفاده ميكنيد حتما يك ريپيتر عالي مارك درست و حسابي و با قابليت نصب آنتن خارجي يا پرتابل استفاده كنيد
اسمارت فون و تلويزيون و بلوري و ايكس باكس و رسيور و پي سي و تبلت و نوت بوك و ايكس باكس هر چند تا كه داشته باشيد همرو جواب ميده
من كه حتي NAS Server هم دارم و مستقيم به مودم زدم و واقعا لذت بخشه
ببخشيد كه خيلي طولاني شد ولي اميدوارم سودمند باشه
آقا ایول 2 مگ نامحدود
من خودم از خیلی وقت پیش این سرویس عالی رو مد نظر داشتم ولی هر جوری حساب کردم هزینه ـش خیلی برام سنگین بود
دیگه بدون نگرانی هر چقدر دلت میخواد دانلود کن و حالش رو ببر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)