تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 780 از 1219 اولاول ... 280680730770776777778779780781782783784790830880 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,791 به 7,800 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس من هر وقت بازی رو بزارم فرقی نداره ه ک بشه یا نه بازی اجرا میکنه .فقط جمله ی دوم رو نفهمیدم میشه یه بیشتر توضیح بدین .من یه کم مبتدی هستم تو کار ه ک.
    خیلی ممنون پاسخ دادن به سوالات یه مبتدی.
    درود

آره فقط بازی که آپدیت نخواد

اینطوری می‌شه مسیر رو هارد
    مثال
    games:\BLES-00937
    این BLES-00937 می‌شه همون آیدی که گفتم
    هر بازی هم آیدی خودشو داره
    اگه بازم بد توضیح دادم بگو

2. 3 کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

خیلی ممنون.خوب توضیح دادی .فردا خودم عملی تجربه میکنم بعدش اگه مشکلی بود میام میپرسم.بازم ممنون.
    اون آیدی نشانگر چیه؟
    uncharted 2 آپدیت میخواد یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه X-Volt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

از جواب دادنتون ممنون
    منظورم مدل های بزرگش بود بهش میگن فت دیگه همون چاقالو خودمون
    خوب من اون موقع که اومده بود مدل بندی ها جوری بود که یکی بازی های پی اس تو و ان رو نرم افزاری و یکی سخت افزاری می آورد
    خوب چرا الان می گیر اسلیم به صرفه تره می توانم دلایتون رو داشته باشم
    خوب الان دیگه فت تولید میشه
    خوب الان روشی که روی پی استری با هارد بازی م یکنید اسمش چی بید

خوب گارانتی هم حرفتون رو قبول دارم منظورم متفرقه بود
    پس بگردم دنبال ارزون ترین جا

خوب یک سوال دیگه معمولا حجم بازی های چقدره
    چون یک هارد اکسترنال هم باید بگیرم چه قدری بگیرم خوبه
    بعد هارد خود دستگاه هم به میزان بازی کرنم باید ببنم
    حالا حجم بازی ها چقدره
    از خفن تا کم ترینش
    طبیعتا دیگه الان تولید مدل Fat متوقف شده ...
    PS3 Slim به صرفه تره به خاطره اینکه سخت افزارش یکسری تغییرات جزئی کرده و ابعادشم کوچیکتر شده. از همه مهمتر، حجم بالای هارد در انواع مختلف این مدله!
    به کپی خور شدن کنسول و بازی از طریق هارد، اصطلاحا میگن JailBreak ...
    حجم بازیها متفاوته! اکثرا دور و بر 3 تا 10 گیگ هستن، ولی ماکسیممش حدودا 60 گیگه ...
    در کل من پیشنهاد میکنم برای خرید PS3 خیلی به مدلهای قدیمی (Fat) فکر نکنین. هارد 160GB یا نهایتا 250GB هم کاملا مناسبه ...

5. این کاربر از X-Volt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

آره اینو قبلا دیده بودم. ببینم چی میشه!!
    تازه LA Noir رو گرفتم!! دارم بازی میکنم! پس تصویب شد! رفتم نقد ها رو هم خوندم! Little رو میخرم که داشته باشم!
    رو دیسک منظورمه. Wipe Out Hd و DEad Nation رو هم دانلود میکنم.
    راستی روشه جواب که میده آره؟
    ديدمت در حال LA Noire ، بالاخره ول كردي MW 2 رو ( براي لحظاتي ) ، كسايي كه BD بازي LBP رو دارن ميرن دانلود ميكنن كه رو هارد داشته باشن ولي تو جز اونا نيستي ظاهرا
    البته تو كه دانلودو كردي ديگه . درمورد روش هم من كه كارم شد ! تا حالا 15 گيگ اينجوري كار كردم ، به نظر من E3 هم بگير اگه نديديش ، چيزاي جالبي داشت . PSVita كه بياد دنياي آنلاين PS بزرگتر هم ميشه ! با Vita آنلاين بزني با اهالي PS3 !

7. این کاربر از foxyjanam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

ديدمت در حال LA Noire ، بالاخره ول كردي MW 2 رو ( براي لحظاتي ) ، كسايي كه BD بازي LBP رو دارن ميرن دانلود ميكنن كه رو هارد داشته باشن ولي تو جز اونا نيستي ظاهرا
    البته تو كه دانلودو كردي ديگه . درمورد روش هم من كه كارم شد ! تا حالا 15 گيگ اينجوري كار كردم ، به نظر من E3 هم بگير اگه نديديش ، چيزاي جالبي داشت . PSVita كه بياد دنياي آنلاين PS بزرگتر هم ميشه ! با Vita آنلاين بزني با اهالي PS3 !
    ببین این که شاهکاره رو قبول دارم ولی راستشو بخوای فقط با دونفریش حال کردم چون با یه نفر دیگه ای میگی میخندی!
    ولی من چون تک بازی میکنم خیلی بهم حال نداد راستیتش! الان من فقط برا Platformer منتظر Rayman Origins هستم!! آخرت بازی یه بی پدر!!
    آره! من عشقم مدرنه آخه!! تو هم اکثرا GranTurismo میزنی. درست میگم؟ منم Plus رو گرفتم!! چون فقط تا 5 تیر وسایلم وسله!! بعدش باید بریم برا خرخونی کنکور!!بد نبود یه چند تا بازیش رو گذاشتم برا دانلود. دیشب هم اون DEad Nation رو گرفتم. پسر دیشب 3.5 گیگ دانلود داشتم!! سرعتم با روز مو نمیزد!!
    این روشه هم عجب چیزیه!! کفم برید!! خیلی حال میده! الان یه دونه DLC برا LA Noir و چند تا بازی پلاس و WipeOut و دموهای آنچارتد 3 تو E3 تو IDM ـم جا خوش کرده تا شب!!
    من چون E3 رو از بازیرایانه سفارش دادم فقط همون آنچارتد رو گرفتم!
    یه چیزی یادم رفت!! من بازی های PSP رو هم گذاشتم برا دانلود !! دستگاه رو ندارما!! دیدم 20 روز دیگه این Offer تموم میشه گفتم نکنه از دستم بره!!! LOL!! اینا میرن کجا؟ بعدن میشه ریختشون تو PSP??

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیلی ممنون.خوب توضیح دادی .فردا خودم عملی تجربه میکنم بعدش اگه مشکلی بود میام میپرسم.بازم ممنون.
    اون آیدی نشانگر چیه؟
    uncharted 2 آپدیت میخواد یا نه؟
    خواهش می‌کنم
    اسمای بازی

نه نمیخواد

11. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

ببین این که شاهکاره رو قبول دارم ولی راستشو بخوای فقط با دونفریش حال کردم چون با یه نفر دیگه ای میگی میخندی!
    ولی من چون تک بازی میکنم خیلی بهم حال نداد راستیتش! الان من فقط برا Platformer منتظر Rayman Origins هستم!! آخرت بازی یه بی پدر!!
    آره! من عشقم مدرنه آخه!! تو هم اکثرا GranTurismo میزنی. درست میگم؟ منم Plus رو گرفتم!! چون فقط تا 5 تیر وسایلم وسله!! بعدش باید بریم برا خرخونی کنکور!!بد نبود یه چند تا بازیش رو گذاشتم برا دانلود. دیشب هم اون DEad Nation رو گرفتم. پسر دیشب 3.5 گیگ دانلود داشتم!! سرعتم با روز مو نمیزد!!
    این روشه هم عجب چیزیه!! کفم برید!! خیلی حال میده! الان یه دونه DLC برا LA Noir و چند تا بازی پلاس و WipeOut و دموهای آنچارتد 3 تو E3 تو IDM ـم جا خوش کرده تا شب!!
    من چون E3 رو از بازیرایانه سفارش دادم فقط همون آنچارتد رو گرفتم!
    یه چیزی یادم رفت!! من بازی های PSP رو هم گذاشتم برا دانلود !! دستگاه رو ندارما!! دیدم 20 روز دیگه این Offer تموم میشه گفتم نکنه از دستم بره!!! LOL!! اینا میرن کجا؟ بعدن میشه ریختشون تو PSP??
    من هم فقط 2 نفره بازي ميكنم ، خيلي ميخنديم ، خداس ! اول بازي L2 و R2 رو ميگيريم ورزش ميكنيم و ...
    من تو يه هفته گذشته 24 گيگ دانلود كردم چون نميزاشت بازي كنم ديگه به اين روش روي آوردم . در مورد GT5 هم ميخام پلاتش كنم ، الانم %98 تروفي هارو گرفتم ، و فقط يه دونه مونده ، همونطور كه ميدوني +600 ساعت وقت نيازه تا بشه اين بازي رو پلات كرد ! تا فردا تمومه و ميرم تو كار MK , KZ 2 ,3 . حسي كه نسبت به مدرن داري من به KZ 2 دارم ، ميفتيم 32 نفري تو Radec Academy چه جوي داره . قدر اين دانلود شبانه رو بدون چون از شاتل بعيده كه شب و روزش يكي باشه .

13. این کاربر از foxyjanam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

۲بازی دیگه به لیست اجرانشدنها اضافه شد
    alice madness returns
    White Knight Chronicles 2

15. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام .دستگاه اومد.اگه میدونستم اینقدر کنسول خوبه این همه سال pc رو ارتقاع نمیدادم همون اول کنسول میخریدم.
    چطوری میتونم بدون اینکه کنسول روشن باشه دسته هامو شارژ کنم؟یا روشن بودن کنسول مشکلی نداره؟چون وقتی دسته ها رو میزارم شارژ فن کنسول کار نمیکنه فک نکنم مشکلی داشته باشه.
    ولی خداییش این uncharted 2 عجب بازیه .الان میخوام کپی خورش کنم حیفم میاد ولی چه میشه کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •