درود
آره فقط بازی که آپدیت نخواد
اینطوری میشه مسیر رو هارد
مثال
games:\BLES-00937
این BLES-00937 میشه همون آیدی که گفتم
هر بازی هم آیدی خودشو داره
اگه بازم بد توضیح دادم بگو![]()
درود
آره فقط بازی که آپدیت نخواد
اینطوری میشه مسیر رو هارد
مثال
games:\BLES-00937
این BLES-00937 میشه همون آیدی که گفتم
هر بازی هم آیدی خودشو داره
اگه بازم بد توضیح دادم بگو![]()
خیلی ممنون.خوب توضیح دادی .فردا خودم عملی تجربه میکنم بعدش اگه مشکلی بود میام میپرسم.بازم ممنون.
اون آیدی نشانگر چیه؟
uncharted 2 آپدیت میخواد یا نه؟
طبیعتا دیگه الان تولید مدل Fat متوقف شده ...
PS3 Slim به صرفه تره به خاطره اینکه سخت افزارش یکسری تغییرات جزئی کرده و ابعادشم کوچیکتر شده. از همه مهمتر، حجم بالای هارد در انواع مختلف این مدله!
به کپی خور شدن کنسول و بازی از طریق هارد، اصطلاحا میگن JailBreak ...
حجم بازیها متفاوته! اکثرا دور و بر 3 تا 10 گیگ هستن، ولی ماکسیممش حدودا 60 گیگه ...
در کل من پیشنهاد میکنم برای خرید PS3 خیلی به مدلهای قدیمی (Fat) فکر نکنین. هارد 160GB یا نهایتا 250GB هم کاملا مناسبه ...
ديدمت در حال LA Noire ، بالاخره ول كردي MW 2 رو ( براي لحظاتي ) ، كسايي كه BD بازي LBP رو دارن ميرن دانلود ميكنن كه رو هارد داشته باشن ولي تو جز اونا نيستي ظاهرا![]()
البته تو كه دانلودو كردي ديگه . درمورد روش هم من كه كارم شد ! تا حالا 15 گيگ اينجوري كار كردم ، به نظر من E3 هم بگير اگه نديديش ، چيزاي جالبي داشت . PSVita كه بياد دنياي آنلاين PS بزرگتر هم ميشه ! با Vita آنلاين بزني با اهالي PS3 !![]()
ببین این که شاهکاره رو قبول دارم ولی راستشو بخوای فقط با دونفریش حال کردم چون با یه نفر دیگه ای میگی میخندی!
ولی من چون تک بازی میکنم خیلی بهم حال نداد راستیتش! الان من فقط برا Platformer منتظر Rayman Origins هستم!!آخرت بازی یه بی پدر!!
آره! من عشقم مدرنه آخه!! تو هم اکثرا GranTurismo میزنی. درست میگم؟منم Plus رو گرفتم!! چون فقط تا 5 تیر وسایلم وسله!! بعدش باید بریم برا خرخونی کنکور!!بد نبود یه چند تا بازیش رو گذاشتم برا دانلود. دیشب هم اون DEad Nation رو گرفتم. پسر دیشب 3.5 گیگ دانلود داشتم!!
سرعتم با روز مو نمیزد!!
این روشه هم عجب چیزیه!! کفم برید!!خیلی حال میده! الان یه دونه DLC برا LA Noir و چند تا بازی پلاس و WipeOut و دموهای آنچارتد 3 تو E3 تو IDM ـم جا خوش کرده تا شب!!
من چون E3 رو از بازیرایانه سفارش دادم فقط همون آنچارتد رو گرفتم!
یه چیزی یادم رفت!!من بازی های PSP رو هم گذاشتم برا دانلود !!
دستگاه رو ندارما!!
دیدم 20 روز دیگه این Offer تموم میشه گفتم نکنه از دستم بره!!! LOL!! اینا میرن کجا؟ بعدن میشه ریختشون تو PSP??
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهش میکنم
اسمای بازی
نه نمیخواد
من هم فقط 2 نفره بازي ميكنم ، خيلي ميخنديم ، خداس ! اول بازي L2 و R2 رو ميگيريم ورزش ميكنيمو ...
من تو يه هفته گذشته 24 گيگ دانلود كردم چون نميزاشت بازي كنم ديگه به اين روش روي آوردم . در مورد GT5 هم ميخام پلاتش كنم ، الانم %98 تروفي هارو گرفتم ، و فقط يه دونه مونده ، همونطور كه ميدوني +600 ساعت وقت نيازه تا بشه اين بازي رو پلات كرد ! تا فردا تمومه و ميرم تو كار MK , KZ 2 ,3 . حسي كه نسبت به مدرن داري من به KZ 2 دارم ، ميفتيم 32 نفري تو Radec Academy چه جوي داره. قدر اين دانلود شبانه رو بدون چون از شاتل بعيده كه شب و روزش يكي باشه .
۲بازی دیگه به لیست اجرانشدنها اضافه شد
alice madness returns
White Knight Chronicles 2
سلام .دستگاه اومد.اگه میدونستم اینقدر کنسول خوبه این همه سال pc رو ارتقاع نمیدادم همون اول کنسول میخریدم.
چطوری میتونم بدون اینکه کنسول روشن باشه دسته هامو شارژ کنم؟یا روشن بودن کنسول مشکلی نداره؟چون وقتی دسته ها رو میزارم شارژ فن کنسول کار نمیکنه فک نکنم مشکلی داشته باشه.
ولی خداییش این uncharted 2 عجب بازیه .الان میخوام کپی خورش کنم حیفم میاد ولی چه میشه کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)