تماس با شماره 130 با سيمكارت مجانيه؟ كد كنترل حساب اينترنتي معمولا چند روز پس از درخواست ارسال ميشه و كنترل حساب اينترنتي هزينه ماهيانه داره؟
تماس با شماره 130 با سيمكارت مجانيه؟ كد كنترل حساب اينترنتي معمولا چند روز پس از درخواست ارسال ميشه و كنترل حساب اينترنتي هزينه ماهيانه داره؟
بله هزینه ای داره هر چقدر حرف بزنی پول 1دقیقه رو محاسبه میکنه.
واسه کنترل حساب اینترنتی بهتره زنگ بزنی 130 همونجا درخواست کنی تا برات درجا بفرستن.
کنترل حساب اینترنتی هزینه ای نداره![]()
تالیا با Turkcell ترکیه رومینگ ایجاد کرده![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by TempesT; 17-05-2007 at 17:26.
این تالیا هم انگار داره همش زیر آبی میره ها !
يعني من زنگ مي زنم 130 براي ريزمكالمات بهدش اونو ميگه سيستم اشكال داره 49 تومن كم ميكنه؟
يعني من زنگ مي زنم 130 براي ريزمكالمات بعدش اونم ميگه سيستم اشكال داره 49 تومن كم ميكنه؟
دقیقا، به خاطر همین هم با یک تماس باید نهایت استفاده را ببرید !
اگه قراره خز بشیم بذار با ام ام اس و GPRS خز بشیم. آخه یکی نیست بگه 0919 خزه یا 0935 ؟؟؟؟؟؟؟![]()
شماها بريد اس ام اس بازي تون بکنيد و فعلا تو کف GPRS و MMS باشيد ما کارهاي مهمتري مثل اينکه کي ايرانسل 3G رو راه ميندازه داريم پس حرفمو تکرار ميکنم تي سي آي داره نفس هاي آخرش رو ميکشه بذار اپراطور سوم بيادبه نظر من تالیا با این قیمت باید درشو تخته کنه و من هم ایرانسل دارم و هم اعتباری ارتباط سیار و وقتی اعتباری های 0919 امد دیگه خیلی کم تر کسی دنبال ایرانسل بره مگه ایرانسل به فکر هدیه های بسیار خوب باشه و تو همه جا تبلیغات کنه تا دو زار کاسب بشه مثل هدیه های عید و تابستان ولی من 0919 دو با دو تا ایرانسل عوض نمی کنم چون هم یه قیمتن و 0919 ها مکالمه ارزان تر و در 1016 شهر انتن میده و هم کلاس داره چون مینویسه Irtci و ایرانسل خز شد و در مورد انتن دهی هم که ایرانسل و تالیا پوشش شبکه خود را از ارتباطات سیار اجاره کرده اند ولی من سگش به این ایرانسل نممممممممممممممیدم.
با این وضع سرویس دهی ایرانسل , تی سی آی روز به روز وضعش بهتر میشه.
من یک سیمکارت ایرانسل دارم ولی وضع آنتن دهیش و اوضاع اس ام اسش جالب نیست. gprs هم خیلی گرونه. mms هم فقط به ایرانسل میشه فرستاد و تا وقتی اپراتور اول این سرویسو راه اندازی نکنه , چندان استفاده ای نمیشه ازش کرد.
خیلیها مثل من به فکر خرید سیمکارت اپراتور اول هستند. ظاهرا بخش خصوصی تو این زمینه مدیریت ضعیفتری داره.
امیدوارم اپراتور سوم , تماما یا اروپایی باشه یا آسیای جنوب شرقی ! ( آمریکاییهاش که ممنوعیت دارند )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)