تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 78 از 391 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

داره خودمونی میشه Chap-Dast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ir-esf

پيش فرض

کاملا حق با سینا هست. کجایه gla به افغانستان میخوره؟

البته فکر میکنم که gla demolation توی قسمت جنوبی ایران تقریبا مرز ایرانو عراق هست. البته بیشتر فکر میکنم که ایرانی باشه.!
    صد در صد مخالفم
    اولا" كار گراي gla كه تابلو افغاني هستند
    دوما" چرا glaنيروي هوايي نداره؟ اگه منظور عراق بود عراق نيروي هوايي خيلي توپي داشت
    سوما" قسمت چلنج هم هيچ ربطي نداره اگه داشت پس چرا چين تانك و چين نوكل جاشون با هم فرق ميكنه
    يا مثلا USA سوپر با ليزر جاشون فرق ميكنه؟؟؟
    قسمت چلنج همينطوري هستش و غلطه مثل خيلي چيزاي ديگه ي اين بازي
    Last edited by Chap-Dast; 03-02-2009 at 22:21.

در آغاز فعالیت fireORG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    GameNet

2 کسی هست .......

سلام ....... من فایرم ....... بچه ی مشهد ....... 1 سال هست که جنرال بازی نکردم .....
    کسی هست بیاد هاماچی بازی کنیم ......
    البته replay بازی هام هست .... اگه کسی خواست بیشتر بشناسیم هم و ......
    منتظرم ......

داره خودمونی میشه Mojtaba.Alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Azarbaycan

11

صد در صد مخالفم
    دوما" چرا glaنيروي هوايي نداره؟ اگه منظور عراق بود عراق نيروي هوايي خيلي توپي داشت
    سوما" قسمت چلنج هم هيچ ربطي نداره اگه داشت پس چرا چين تانك و چين نوكل جاشون با هم فرق ميكنه
    يا مثلا USA سوپر با ليزر جاشون فرق ميكنه؟؟؟
    قسمت چلنج همينطوري هستش و غلطه مثل خيلي چيزاي ديگه ي اين بازي
    اول سلام
    دوست عزیز تا جای با شما موافقم چون کارگرای GLA افغانی نیستن این کارگر ها در واقع یه جورایی نشون دهنده کل جهان اسلام وخاورمیانه است و .ضع افتضاح اونارو نشون میده (از نظر آمریکا) البته خودتون هم میدونین که اینا دروغه
    مثلا توی این بازی تیم GLA Demolation که قویترین تیم و خطر ناک ترین تیم GLA هستش در واقع همون ایرانه با یه کم دقت شما هم به این نتیجه میرسید مثلا همین موتوری های GLA که پدر ادم رو درمیارن یا اگه دقت کرده باشین این تیم دارای SCUD Launcher های خیلی توپه ویه جوری می شه به ایران ربط داد

4. این کاربر از Mojtaba.Alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mojtaba.Alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Azarbaycan

6

درسته بچه ها کی اینترنت سرعتی داره ؟ یه مد دارم که دقیقا تیم ایران - بحرین - کویت - لبنان و خود عراق را اضاف میکنه حجم 111.78 مگابایت . بزارم ؟
    جواد جنرال عزیز اول سلام
    اگه میشه لینک دانلودش رو بزارین من خیلی وقته دنبال این مد بودم

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ir-esf

پيش فرض

اول سلام
    دوست عزیز تا جای با شما موافقم چون کارگرای gla افغانی نیستن این کارگر ها در واقع یه جورایی نشون دهنده کل جهان اسلام وخاورمیانه است و .ضع افتضاح اونارو نشون میده (از نظر آمریکا) البته خودتون هم میدونین که اینا دروغه
    مثلا توی این بازی تیم gla demolation که قویترین تیم و خطر ناک ترین تیم gla هستش در واقع همون ایرانه با یه کم دقت شما هم به این نتیجه میرسید مثلا همین موتوری های gla که پدر ادم رو درمیارن یا اگه دقت کرده باشین این تیم دارای scud launcher های خیلی توپه ویه جوری می شه به ایران ربط داد
    يعني شما ميخواي بگي آمريكا به طور واضح ميگه كه من با كل خاور ميانه دشمنم!!؟؟

فكر نكنم توي جهان ايران را به عنوان عامل حملات انتحاري بشناسن بلكه بيشتر افغانستان و گروه طالبان را به اين نام ميشناسند(11 سبتامبر)

اگه قسمت چلنج و نگاه كني يكي از تيمهاي gla درست توي عربستان هستش - كي آمريكا با عربستان جنگ داشته؟؟
    Last edited by Chap-Dast; 04-02-2009 at 13:57.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ir-esf

پيش فرض

اول سلام
    دوست عزیز تا جای با شما موافقم چون کارگرای gla افغانی نیستن این کارگر ها در واقع یه جورایی نشون دهنده کل جهان اسلام وخاورمیانه است
    ببخشيد ولي به نظر من ربطي نداره
    Last edited by Chap-Dast; 04-02-2009 at 13:55.

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

صد در صد مخالفم
    ای بابا...

GLA ======> Global Liberian Army
    یعنی نیرو های متحد آزادی خواه جهانی.

میخای یه ایرانی نشونت بدم که کپی یه روسی باشه؟

میخواست اونا رو بدبخت نشون بده.

خوب هرکدوم از تخصص های نظامی هر کشور در نقطه ای از اون کشور متمرکزند. مثلا هسته ای آمریکا بیشتر تو صحرای نوادا هست.

این تیم دارای SCUD Launcher های خیلی توپه ویه جوری می شه به ایران ربط داد
    دقیقا درسته. SCUD مال ایرانه. و ایران به کشورای اطرافش SCUD میده.

این کارگر ها در واقع یه جورایی نشون دهنده کل جهان اسلام وخاورمیانه است و .ضع افتضاح اونارو نشون میده (از نظر آمریکا) البته خودتون هم میدونین که اینا دروغه
    میتونه درست باشه. البته من با قسمتی از حرفای مجتبی موافقم

يعني شما ميخواي بگي آمريكا به طور واضح ميگه كه من با كل خواور ميانه دشمنم!!؟؟
    والا این آمریکا هم که کاری جز ادعا بلد نیست. با حریف نیفتاده هنوز. ولی خوب تقریبا همه جای خاورمیانه رو بجز ایران گرفته. عرب ها تحت نفوذشن، پاکستانو افغان هارو هم که تسخیر کرده. مونده ایران. ولی آدمش نیست که بخواد با ایران بیفته. اگه میخواست، تا الان شروع میکرد...! نه؟

اگه قسمت چلنج و نگاه كني يكي از تيمهاي gla درست توي عربستان هستش - كي آمريكا با عربستان جنگ داشته؟
    این بازی کاملا تخیلیه.مثلا آخه چین تو کدوم جنگ شرکت داشته؟ اونم مستقیما؟؟

یه کلام ختم کلام; خود سایتش ذکر کرده Global Liberian Army. میخای برو یقه ی EA Games رو بگیر... تازه هیچ وقت این شرکت معتبر نمیاد بقول شما مستقیما اعلام کنه که با فلانی مشکل داره. اوکی. ولش کنید دیگه. اسمشو چیکار دارین؟ خود بازیو بچسبین.

بای.

9. این کاربر از metana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ir-esf

پيش فرض

ای بابا...

GLA ======> Global Liberian Army
    یعنی نیرو های متحد آزادی خواه جهانی.

میخای یه ایرانی نشونت بدم که کپی یه روسی باشه؟

میخواست اونا رو بدبخت نشون بده.

خوب هرکدوم از تخصص های نظامی هر کشور در نقطه ای از اون کشور متمرکزند. مثلا هسته ای آمریکا بیشتر تو صحرای نوادا هست.

دقیقا درسته. SCUD مال ایرانه. و ایران به کشورای اطرافش SCUD میده.

میتونه درست باشه. البته من با قسمتی از حرفای مجتبی موافقم

والا این آمریکا هم که کاری جز ادعا بلد نیست. با حریف نیفتاده هنوز. ولی خوب تقریبا همه جای خاورمیانه رو بجز ایران گرفته. عرب ها تحت نفوذشن، پاکستانو افغان هارو هم که تسخیر کرده. مونده ایران. ولی آدمش نیست که بخواد با ایران بیفته. اگه میخواست، تا الان شروع میکرد...! نه؟

این بازی کاملا تخیلیه.مثلا آخه چین تو کدوم جنگ شرکت داشته؟ اونم مستقیما؟؟

یه کلام ختم کلام; خود سایتش ذکر کرده Global Liberian Army. میخای برو یقه ی EA Games رو بگیر... تازه هیچ وقت این شرکت معتبر نمیاد بقول شما مستقیما اعلام کنه که با فلانی مشکل داره. اوکی. ولش کنید دیگه. اسمشو چیکار دارین؟ خود بازیو بچسبین.

بای.
    سلام
    شما هيچ دليل قانع كننده اي بجر Global Liberian Army نداريد
    معلومم نيست چيز كه شما ميگي درست باشه يعني GLA كوتاه شده ي Global Liberian Army باشه ممكنه اشتباه باشه

بسیاری از مردم فکر میکنند که علامت بین المللی کمک (sos) از حروف اول عبارت انگلیسی(save our souls) یا (save our ship) تشکیل شده است اما چنین نیست sos به این دلیل انتخاب شده که در کد مورس به یاد سپردن این ترکیب نقطه ها و خطها خیلی اسان است
    s: . . .
    o: - - -
    sos= . . . - - - . . .

شايد GLA هم كوتاه شده ي چيز ديگه اي باشه

چه ربطي داره ايراني شبيه روسي!!! مثلا" كشور چين ببين همه ي افرادش هم شبيه چيني ها هستن هم با لهجه شبيه چيني ها حرف ميزنند-آمريكا هم دقيقا" همين طوره
    GLA هم همين طوره هم چهره هاشون شبيه افغانياس هم با يه لهجه خاصي شبه افغانيا حرف ميزنن

ميشه بگيد توي كدوم تيم USA نيروي اتمي هست؟؟؟(صحراي نوادا)

ختم كلام : من قانع نشدم
    Last edited by Chap-Dast; 04-02-2009 at 14:25.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ir-esf

پيش فرض

سلام
    من اين همه دليل قانع كننده براي شما آوردم ولي شما فقط گير دادين بهGlobal Liberian Army

حالا گيريمم كه حرف شما درست باشه و GLA كوتاه شده يGlobal Liberian Army باشه باز اين دليل اين نميشه كه منظور سازنده ي بازي افغانستان نيست
    شما Global Liberian Armyبزاريد كنار و دوباره به بازي نگاه كنيد تابلو كه منظور از GLA افغانستانه .از كارگرش تا تك تيرانداز و سرباز و خونه هاش همه چيزش داره داد ميزنه منظور افغانستانه نه كشور هاي عربي يا ايران

داره خودمونی میشه sina 007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام

مگه هر کی امَامه داره افغانیه آقا جان این یه بازیه و فقط برای سرگرمی هست هر کسی به یه چیزی علاقه داره یه نفر دوست داره دشمناشو با لیزر بکشه یه نفر با بمب واسه همین تفاوت تیم هست و دقیقا من یک گفتگویی رو که در سایت ea دیدم فهمیدم که gla مناطق خاور میانه رو شامل می شه.
    تمام

13. این کاربر از sina 007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •