تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 376 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

HD-Bits.ro

This Tracker Is dedictaed to HD Material Only.

altough its a romanian tracker its got 95% english stuff

Stats :
    --------

Users 8,153
    Baned users 29
    Warned users 52
    VIP's 16
    Unconfirmed users 28
    Torrents 974
    Seeders 2543
    Leechers 304
    Peers 2847
    Total downloaded 47.65 TB
    Total uploaded 207.35 TB

Pre-Time : NA

سلام پیمان جان یه قضیه خیلی جالب من تونستم تو این سایت hd-bits.ro ثبت نام کنم و کد دعوت هم از من نخواست بعد از تکمیل ثبت نام و لاگین تو سایت دیدم 102 مگ دانلود داشتم و 1.1 گیگ آپلود و shar ratio من 11 هستش خیلی خندم گرفت ولی مثل اینکه شانس آوردم و یکی قبلا با آیپی من از این سایت دانلود و آپلود داشته .

دوستان عزیز shar ratio منو نگاه کنید با adsl 128 میخوام تمام این فایلها رو دانلود کنم ضمنا" اینم بگم تو این صفحه که عکسشو گذاشتم 100 تا لینک تورنت بود که کمترینشون 7.95 گیگ ظرقیتش بود خوش به حال اونهایی که اصلا اینترنت ندارن تا غصه این جور چیزا رو بخورن .

Last edited by xdvbxkaomx; 22-09-2007 at 16:46.

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام پیمان جان یه قضیه خیلی جالب من تونستم تو این سایت hd-bits.ro ثبت نام کنم و کد دعوت هم از من نخواست بعد از تکمیل ثبت نام و لاگین تو سایت دیدم 102 مگ دانلود داشتم و 1.1 گیگ آپلود و shar ratio من 11 هستش خیلی خندم گرفت ولی مثل اینکه شانس آوردم و یکی قبلا با آیپی من از این سایت دانلود و آپلود داشته .
    سلام.
    من از شما هم بهترم نمی دونی چرا نگاه کن.
    Ratio:11
    1.1 گیگ آپلود؟؟؟ محاله
    102 مگابایت دانلود

نمی دونم کجاش از تو بهتره

حالا شما از اونجا دانلود کردی ببینید که سرعتش چطوره؟؟؟
    زود خبر بده!منتظرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه نیگا به اینجا بنداز شاید مشکلت حل بشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام،
    دستت درد نکنه من دوتاه برنامه هم دانلود کردم که تو فایل خود فیلم گفته بود به نام 3wPlayer و اون یکیش یادم نیست، الان این تروجانه؟

بعد این فیلم اسمش Resident.Evil.Extinction(2007)DvDrip بود و با GOM player این اررور رو میده:
    کد:
    و با اون کانورتوره هم این اررور رو میده:
    کد:
    کاره دیگه ای میشه کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام.
    من از شما هم بهترم نمی دونی چرا نگاه کن.
    Ratio:11
    1.1 گیگ آپلود؟؟؟ محاله
    102 مگابایت دانلود

نمی دونم کجاش از تو بهتره

حالا شما از اونجا دانلود کردی ببینید که سرعتش چطوره؟؟؟
    زود خبر بده!منتظرم.

من منظور شما رو از این جملات متوجه نشدم بالا عکس گذاشتم میتونید ببینید .
    اگه فایل زیر 1 گیگ پیدا کردم میزارم برا دانلود و خبر سرعتشو هم به شما میدم

سلام،
    دستت درد نکنه من دوتاه برنامه هم دانلود کردم که تو فایل خود فیلم گفته بود به نام 3wPlayer و اون یکیش یادم نیست، الان این تروجانه؟

بعد این فیلم اسمش Resident.Evil.Extinction(2007)DvDrip بود و با GOM player این اررور رو میده:
    کد:
    کد:
    کاره دیگه ای میشه کرد؟
    با اجازه بزرگترها ؛ معمولا بازیابی این فایلها خیلی کم به نتیجه میرسه بنظر من بهتره از این به بعد بیشتر تو انتخاب فابلهای تورنت دقت کنی کامنت افراد رو حتما بخون اگه کامنتی نداشت عجله نکن یا یه مدت صبر کن تا دیگران نظرشونو بدن یا تو سایتهای دیگه دنبال تورنت بگرد ( البته این توصیه دوستان و اساتیدی مثل آقا پیمان و امین خان هستش ) امیر آقا خیلی زحمت کشیده و اون کانورتر رو گذاشته من خودم شاید بیشتر از یکماه دنبال اون بودم ولی نتونستم پیداش کنم البته این مربوط به 2 تا 3 ماه پیش هست که فکر کنم هنوز این کانورتر تو نت پخش نشده بود اگه باهاش به نتیجه نرسیدی فکر کنم فایلها رو پاک کنی بهتره چون هرچقدر بیشتر رو هاردت بمونه بیشتر رو اعصابت راه میره .

ضمنا" 125 عزیز پیغامهای خصوصیتو چک کن . یاحق
    Last edited by xdvbxkaomx; 22-09-2007 at 17:22. دليل: شرمندح قلط املاعی داشطم

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

دوستان عزیز shar ratio منو نگاه کنید با adsl 128 میخوام تمام این فایلها رو دانلود کنم ضمنا" اینم بگم تو این صفحه که عکسشو گذاشتم 100 تا لینک تورنت بود که کمترینشون 7.95 گیگ ظرقیتش بود خوش به حال اونهایی که اصلا اینترنت ندارن تا غصه این جور چیزا رو بخورن .

یه توضیحی در مورد این عکس که برای خیلی از سایت های دیګه هم صدق می کنه بدم و اون اینکه اګه جلوی تورنت ها نوشته free این یعنی اینکه این تورنت ها رو فقط دانلود کنین و نیازی نیست اپلود کنین بعنی دانلود این جور تورنت ها (free) share ratio شما رو کم نمیکنه ولی سید کردن شون باعث افزایش share ratio شما میشه
    خیلی از سایت های قوی تر که سیدر بیشتری دارن تقریبا همیشه یه تعداد تورنت به صورنت free میزارن

توضیح دیګه در مورد share ratio اینکه خیلی از سایت های تورنتی که تازه راه افتادن واسه اینکه افراد رو جذب کنن چند ګیګ بهشون از همون اول اپلود میدن شاید قضیه ی این سایت هم این باشه راستش من چون از فایل های این سایت نمیتونم استفاده کنم توش عضو نیستم و نمیدونم قضیش چه جوریاست
    Last edited by j0l6; 22-09-2007 at 18:17.

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام،

کد:
    کد:
    کاره دیگه ای میشه کرد؟
    بله تروجانه!شرحشم که اونجا دادم.
    این کانورتور فقط اون ویدئوهایی رو کانورت میکنه که مشکل 3w داشته باشن به همین خاطر ارور میده Gom Player هم که میگه کدک رو نداره شما یه امتحانی بکن بذار از تو اینترنت بگرده شاید پیدا کرد یا هم K-Lite رو نصب کنین همین چند ساعت پیش لینک آخرین ورژن رو تو یکی از تایپیکها گذاشتم.
    اگر هم نشد حالا یه امتحانی بکن با یه کانورتور دیگه ببین به یه فرمت دیگه می تونی تبدیل کنی شاید درست شد!
    برا راحتی من AVS Video Convertor رو پیشنهاد میدم آخرین نسخش 5.6 هست اما فعلا مثل اینکه کرک درست نداره یا من پیدا نکردم 5.1 رو نصب کن

داره خودمونی میشه دنیروو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به همه دوستان به خصوص پیمان عزیز

خدمتتون عرض شود که من همه این 74 صفحه رو با دقت مطالعه کردم و دقیقا مشکل دوست خوبمXdvbxkomax رو دارم به این نحو که از روتر Asus M602 استفاده میکنم
    ( البته 1 هفته اس و قبلا وایرلس داشتم و چنین مشکلی نبود و حدود 40 گیگ در ماه با تورنت دانلود داشتم )

ولی الان سرعتم نوسان داره و مرتب تغییر میکنه و اون چراغ قرمز هم همیشه روشن میشه ( البته در دانلود با Http هیچ مشکلی نداره و 30kb رو ثابت دانلود میکنه )

حالا کارهایی که انجام دادند اینهاست
    از دستور العمل سایت Portforward استفاده کردم( روتر و برنامه مورد استفاده رو انتخاب کردم و رفتم جلو )
    و پورت خودم رو در Nat به مودم دادم ولی تغییری نکرد...

برنامه رو در فایروال ویندوز Add کردم ( utorrent ) و در setting اونجا هم پورت رو وارد کردم ولی باز هم نشد ...

آنتی ویروسم Symantec Client Security هست که البته در مورد پورت و فایروال چیزی توش پیدا نکردم که بخوام فعال یا غیرفعالش کنم ...

و در آخر با Isp تماس گرفتم ولی اونها هم گفتم ما پورتی رو نبستیم و فایروالی هم فعال نیست و مشکل شما نرم افزاریه ؟!؟

خلاصه شدیدا به کمک و راه حلهای دوستان نیاز دارم چون میدونید کسی که اعتیاد پیدا کنه به دانلود با تورنت نمیتونه این مشکلو به راحتی تحمل کنه به خصوص من که تو کار فیلم هستم
    منتظر جواب و راهکارهای دوستان عزیز هستم
    متشکرم
    دوباره سلام به همگی دوستان
    دوستان معذرت میخوام که وسط بحث میپرم
    ولی باور کنید با دیدن این سایتها و برنامه های قابل دانلودش حسابی دلم سوخت ...
    آخه منم یه زمانی میتونستم اینجوری دانلود کنم و از حداکثر سرعتم استفاده کنم ولی از وقتی ADSL+2 استفاده میکنم باروتر سرعتم که خراب شده به کنار اصلا فایلهای با Seed و Peers بالا رو هم با سرعت کم دانلود میکنم
    که حسابی داغونم کرده
    یعنی یه جورایی افسرده شدم
    باور کنید هیچ راه حله دیگه ایی هم به ذهنم نمیرسه جز اینکه مشکلمو اینجا با دوستان مطرح کنم ...
    امیدورام در صورت امکان کمکم کنید ...

تصویری از دانلود که چراغ قرمز همیشه روشن میشه و هیچ پورتی رو باز نمیکنه ....
    این فیلم 1408 رو 2 روزه داره دانلود میکنه در صورتی که قبلا 12-14 ساعته تموم میشد ....

متشکرم
    Last edited by دنیروو; 22-09-2007 at 20:15.

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

دوباره سلام به همگی دوستان
    دوستان معذرت میخوام که وسط بحث میپرم
    ولی باور کنید با دیدن این سایتها و برنامه های قابل دانلودش حسابی دلم سوخت ...
    آخه منم یه زمانی میتونستم اینجوری دانلود کنم و از حداکثر سرعتم استفاده کنم ولی از وقتی ADSL+2 استفاده میکنم باروتر سرعتم که خراب شده به کنار اصلا فایلهای با Seed و Peers بالا رو هم با سرعت کم دانلود میکنم
    که حسابی داغونم کرده
    یعنی یه جورایی افسرده شدم
    باور کنید هیچ راه حله دیگه ایی هم به ذهنم نمیرسه جز اینکه مشکلمو اینجا با دوستان مطرح کنم ...
    امیدورام در صورت امکان کمکم کنید ...

تصویری از دانلود که چراغ قرمز همیشه روشن میشه و هیچ پورتی رو باز نمیکنه ....
    این فیلم 1408 رو 2 روزه داره دانلود میکنه در صورتی که قبلا 12-14 ساعته تموم میشد ....
    متشکرم
    سلام.
    اول اینکه نسخه جدید uTorrent اومده اونو نصب کن.
    دوم هم اینکه تقریبا 90% مواقع اون چراغ قرمز به خاطر Add نشدن پورت تو فایروال ویندوز و آنتی ویروستونه دقت کنید گفتم پورت هااااا اونو یه چکی بکنید تا ببینیم چی میشه

داره خودمونی میشه دنیروو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون که داری بهم کمک میکنی
    نسخه جدیدو آپگرید کردم ولی تغییری حاصل نشد

دوباره پورت جدید دادم و هم به فایروال ویندوز اضافه کردم و هم در Router
    اینهم تصاویرش
    اولی اضافه کردن پورت به NAT در Router

و اینم اضافه کردنش به فایروال ویندوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض یه سوال

سلام،

آقا S_A_M ممنون از پاسخهاتون،
    یه عکس گزاشتم تو لینک زیر و دور قسمتهایی رو خط کشیدم،اگه میشه یه توضیح بدین

میخام اینو بدونم که وقتی:
    1. جلوی seed یا peer زده مثلا 15 of 20 connected و یا ائنی که زده in swarm 17 چیه؟
    2. اون عبارت wasted چیه و آیا تو کیفیت فیلم تاثیر هم میزاره؟ و اون hashfails چیه؟
    3. اون پایین هم یه نوشته به نام DHT داره، او چیه؟
    4. آخریش هم این که اون سرعت دانلود/آپلود و حجم دانلود/آپلود پایین چه فرقی با اون یکی سرعت و حجم داره؟

پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون

راستی آقا من یه فیلم 350 مگی از رپید دانلود کردم که 4 تیکه هست ولی الان که هر 4 تیکه رو کامل دان کردم موقع پخش فقط میشه تا تیکه ی اول رو دید
    برنامه ای هست که بشه این 4 تیکه رو چسبوند به هم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •