سلام
کسی این مشکل رو مثل من باهاش برخورد کرده ؟
وقتی عکس هارو با viewer ویستا می بینم یه هاله زرد مایل به نارنجی روی عکس هاست ....
ولی وقتی با برنامه های دیگه مثل paint یا photoshop باز می کنم چنین مشکلی نداره ....
ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام
کسی این مشکل رو مثل من باهاش برخورد کرده ؟
وقتی عکس هارو با viewer ویستا می بینم یه هاله زرد مایل به نارنجی روی عکس هاست ....
ولی وقتی با برنامه های دیگه مثل paint یا photoshop باز می کنم چنین مشکلی نداره ....
ممنون می شم راهنمایی کنید
فك كنم درست نصب شده باشه
بعدش هم در بفيه نرم افزارها مثل فتوشاپ و... اين مشكل وجود نداره .
مشکل من با مدیا پلیر ویستاست کار نمیکنه و ارور میده .
چطوری میتونم اون رو پاک کنم و یک مدیا پلیر دیگه روش بریزم. من از ویستا یولترا استفاده میکنم.
دوست عزيز dr-ali اگر يكم به تبليغان سايت توجه كنيد مي بينيد كه همين سايت هم در حال حاضر اقدام به فروش همين نسخه اي مد نظر شما را كرده است
اينم لينكش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد
Last edited by nt; 11-03-2007 at 12:35.
یک نکته ی مهم رو هیچ وقت نباید فراموش کنید!!
اگه ویندوز ویستا میخواهید باید سیستمتون رو بندازید دور و سیستم های جدید که مخصوص ویندوز ویستا هستش بخرید که بالای یه ملیون هستش.. اگر هم میخواهید رو سیستم خودتون نصب کنید سرعتتون از سرعت اینترنت هم پایین تر میاد.
در کل باید دو تا رم بزارید رو سیستمتون. و نکته ی دیگه این که کارشناس ها گفتن که از نظر امنیتی ویستا با ویندوز فرق زیادی ندارند.!! چه بسا که حفره های امنیتی بیشتری توی هر دو تا شون پیدا بشه.
پس بی خیال.
من آخرین کرک که همون روش سریال فایندر هست را انجام دادم و ویندوزم اکتیو شد ولی.............
ولی همانطور که میدانید قبل از این روش توسط کرکی که 30 روز را تکرار میکرد ویستا را نگه داشته بودیم.حالا چطوری کرک قبلی را لغو کنم؟؟البته همان کرکی که با یه کلیک تو ویندوز اینکار را انجام میداد
با هزار زحمت درایور 54 مگا بایتی شرکت n-vidia رو که برای ویستا ساخته از سایتش دانلود کردم...
حالا موقع نصب اعلام می کنه که روی این سخت افزار قابل نصب نیست !
کارت گرافیک سیستم من gforce-MX 440 هست و این اولین باره که یه درایور جدید روی آن نصب نمیشه...
(من تا الان فکر میکردم درایور رو ویندوز نصب میشه...)و باعث بهبود عملکرد کارت گرافیک میشه..
لازمه بدونین که من ویستا رو نصب کردم و مشکل خاصی باهاش ندارم...
کسی میتونه بگه اشکال کار در کجاست؟
بابا من ویندوزم 30 روزش تموم شده 4 نوع کرک را انجام داده ام یکی که زمان را نگه میداشت یکی که از بایوس تاریخ را باید 2099 بکنی و ... آقا جواب نداد تو رو خدا یه راهنمایی بکنید ببینم چیکار کنم که وینوزم به صورت سیف مد بالا بیاد از مدیر خواهش میکنم راهنمایی کنند![]()
دوست عزیز بالاخره مشکلی داری یا نداری ؟
ما که نفهمیدیم شما از کارت گرافیکت راضی هستی یا نه ؟
من خودم این کارت رو چک کردم ، فقط ویستا نصب میشه ولی Aero فعال نمیشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)