از دفترچه مادربورد.
به CPU بطور مستقیم نه اما مادربورد مهمه. چون هر مادربورد تا یه سقفی از رم رو میتونه ساپورت کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دفترچه مادربورد.
به CPU بطور مستقیم نه اما مادربورد مهمه. چون هر مادربورد تا یه سقفی از رم رو میتونه ساپورت کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
قصد خريد رم براي دو كاناله كردن (dual channel) دارم ، رم فعلي مارك kingmax با مشخصات :
ddr2 -800
2gb
cl5
به نظر شما با توجه به گذشت 30 ماه استفاده ، اين مدل رم گير مياد يا اينكه دو تا رم جديد 2 گيك بخرم ( جمعا 4 گيك ) ظاهرا كينگ مكس تو بازار كمتر پيدا ميشه اما رم خوبي است ، چه مارك رم پيشنهاد ميديد با كيفيت و با دوام و قيمت مناسب ؟ ( با مادربرد همخواني داشته باشد)
در ضمن مشخصات مادربرد گيگا بايت مدل p31-es3g
cpu intel e5200 dual-core fsb 800
Last edited by 22arash; 18-09-2011 at 23:37.
help
Last edited by 22arash; 21-09-2011 at 19:47.
سلام نظرتون درباره رم اپيسر ddr2 bus 800 با گارانتي سازگار ارقام چيه ؟ با مادربرد گيگا همخواني دارد ؟
سپاس دوست عزيز البته مادر برد من مال دو و نيم سال قبل است و ddr2 ، ولي بايوس رو توسط نرم افزار خود مادربرد آپديت كردم و آخرين ورژن است لطفا بفرماييد از چه لحاظ اين رم رو پيشنهاد ميديد و گارانتي معتبر (اصلي) اين رم چيه ؟
ساخت كجاست ؟ فروشگاه اينترنتي معتبر هم اگه سراغ داريد معرفي كنيد ؟
در ضمن دوستان ديگه نظري ندارند ؟
Last edited by 22arash; 23-09-2011 at 13:34.
دوستان لطفا راهنمايي كنيد ، نظر يكي از دوستان رم جي اسكيل است بقيه هم تاييد ميكنند يا نظر ديگري دارند ؟![]()
سلام دوستان خسته نباشیند
مدل مادر بردم اینه GA-G31M-ES2C
تو سایت گیگا هم زده
Dual Channel DDR2 1066 by O.C
Get a jump in memory performance with the advanced technology of DDR2 1066 memory architecture by overclocking, which delivers superior performance for the most demanding applications.
به نظر استادان خودم چه مدل رم و با چه باس و چه ظرفیتی بگیرم ؟
حدود قیمت هم بگیند ممنون میشم
با تشکر
سلام دوستان
من قصد خرید مادربرد asrock p67 pro3 رو دارم و میخوام از رم های پیشنهادی خود سایت باس 1600 انتخاب داشته باشم میخام بدونم که از این رم ها تو بازار پیدا میشه؟
Last edited by New Solid Snake; 29-09-2011 at 21:37.
سلام دوستان
رم با مارك زپلين (zeppelin) كه با گارانتي سايبر عرضه ميشه ساخت تايوان كسي استفاده كرده ظاهرا با مادر برد گيگا سازگاري داره ، اينم آدرس سايتش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)