من از این لینک گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از این لینک گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بياييد از اين به بعد چند قانون را رعايت كنيم تا كار خودمون راحتر بشه
1- در مورد سي دي كه مي خواهيم رايتش كنيم اطلاعات كاملي بدهيم مانند(نام سي دي.فايلهاي داخلش
نحوه اجرا شدن آتوران كه خيلي مهمه)
2-حتما يك عكس از داخل سي دي تهيه و در تابيك بگذاريم
3-اول با هر چي نرم افزار ميشناسيم سعي كنيم قفلش را بشكنيم و اگر نشد در تابيك سوال كنيم
حالا كي موافقه؟؟؟؟؟؟
سلام خدمت دوستان گرامي خوب ميرسيم به اينكه اين قفل نسل جوان چيه امروز خيلي با هاش ور
رفتم و حوب به يه نتيجه هايي رسيدم و حوب كف كردم ببينيد من با برنامه هايي كه دوستان معرفي كردن امتحان كردم بليند رايت كه اصلا نمي گيره و خوب برنامه هم كه بالا معرفي كردن دوستان ميگيره ولي اترانو كه ميزني ارورر ميده و فقط كلون جواب ميده حدر ضمن مهدي جان من php رو نشكستم ولي صد در صد مثل همين كارگاه ميگش هستش
خوب حالا بگم واستون اين فقل چه كار ميكنه وقتي شما اترانو اجرا مي كنيد اگه توجه كنيد
در پوشه temp كه محفي هست مياد سه تا فايل درست ميكنه كه يكيش اجرايي ويكي دلل هست
ولي وقتي شما سيدي رو در مياريد حود به حود اون يه تا فايل پاك ميشن من تو كف همين مونذم واسه اينكه اتراني كه ايميج گرفته سده اجرا بشه حتما بايد سه تا فايل تو اون پوشه باشه و خوب وقتي شما اترانئ از روي ايميج ميزنيد سه تا فايل رو درست نمي كنه و مشكل همينه لي من حلش كردم اونم اينكه موقغي كه سيدي رو ميزارين بايد اون سه تا فايل رو اول تو يه جا كپي كنيد تا بعد كه پاك شد شما اون سه تا فايل رو داشته باشيد خالا يه چيز عجيب تر وقتي اونارو ميريزم تو همون پوشه تمپ وقتي اتوران رو از روي ايميج مي زنم اون سه تا قايل رو پاك مي كنه و حوب اتران اجرا نمي شه حالا من اينم حل كردم يعني يه كاري كردم كه دسترسي محدود ايجاد كردم كه فايل ها رو نتونه
از پوشه پاك كنه و خوب بعد وفتي اتوران اجرا شد حيلي شوق كردم مثل بچه ها ولي وقتي روي آموزشها ميزدم حدود 6 ثانيه نشون ميدهن وبعد پنجره بسته ميشه و حوب بد جور حالمو گرفت حالا لگه دوستان چيزيب به ذهنشون ميرسه كمك كنيد هدف از شكٍستن قفل فقط يه چيزه اونم كه حودتون مي دونيد (حس كنجكاوي) خوب ديگه اين همه ماجرا بود حالا اگه شما كمكم كنيد بازم مثل هميشه مهدي بر
سلام خدمت دوستان گرامي خوب ميرسيم به اينكه اين قفل نسل جوان چيه امروز خيلي با هاش ور
رفتم و حوب به يه نتيجه هايي رسيدم و حوب كف كردم ببينيد من با برنامه هايي كه دوستان معرفي كردن امتحان كردم بليند رايت كه اصلا نمي گيره و خوب برنامه هم كه بالا معرفي كردن دوستان ميگيره ولي اترانو كه ميزني ارورر ميده و فقط كلون جواب ميده حدر ضمن مهدي جان من php رو نشكستم ولي صد در صد مثل همين كارگاه ميگش هستش
خوب حالا بگم واستون اين فقل چه كار ميكنه وقتي شما اترانو اجرا مي كنيد اگه توجه كنيد
در پوشه temp كه محفي هست مياد سه تا فايل درست ميكنه كه يكيش اجرايي ويكي دلل هست
ولي وقتي شما سيدي رو در مياريد حود به حود اون يه تا فايل پاك ميشن من تو كف همين مونذم واسه اينكه اتراني كه ايميج گرفته سده اجرا بشه حتما بايد سه تا فايل تو اون پوشه باشه و خوب وقتي شما اترانئ از روي ايميج ميزنيد سه تا فايل رو درست نمي كنه و مشكل همينه لي من حلش كردم اونم اينكه موقغي كه سيدي رو ميزارين بايد اون سه تا فايل رو اول تو يه جا كپي كنيد تا بعد كه پاك شد شما اون سه تا فايل رو داشته باشيد خالا يه چيز عجيب تر وقتي اونارو ميريزم تو همون پوشه تمپ وقتي اتوران رو از روي ايميج مي زنم اون سه تا قايل رو پاك مي كنه و حوب اتران اجرا نمي شه حالا من اينم حل كردم يعني يه كاري كردم كه دسترسي محدود ايجاد كردم كه فايل ها رو نتونه
از پوشه پاك كنه و خوب بعد وفتي اتوران اجرا شد حيلي شوق كردم مثل بچه ها ولي وقتي روي آموزشها ميزدم حدود 6 ثانيه نشون ميدهن وبعد پنجره بسته ميشه و حوب بد جور حالمو گرفت حالا لگه دوستان چيزيب به ذهنشون ميرسه كمك كنيد هدف از شكٍستن قفل فقط يه چيزه اونم كه حودتون مي دونيد (حس كنجكاوي) خوب ديگه اين همه ماجرا بود حالا اگه شما كمكم كنيد بازم مثل هميشه مهدي برنده ميشه
حق نگهدارتون;l; n,
اون سيستم سي دي هاي نگهبان رو بعضي از درايوها مي فهمند و بعضي ها نمي فهمند. سي دي هاي اصلش هم همين مشكل رو داره . كلا daemon يك چيز كار درست رو شبيه سازي كرده. ولي من نمي فهمم 1- چرا 13 ساعت ؟ 2- چرا 1.8 گيگابايت ؟نوشته شده توسط mahdi1535
براش فايل CUE درست كن و با CDRWIN در ويندوز 98 رايتش كن.
Last edited by persiankitty; 07-01-2006 at 22:51.
سلام
آقا ببخشید یه چیزی یادم رفت اونم اینکه مهدی اقا سوال کرده بودن که کد فعال ساز می خوار نه مهدی جان کد نمی خواد
ممنون نوشته هایی رو که گفتم با دقت بخونید
ممنون
سلام
آقا ببخشید یه چیزی یادم رفت اونم اینکه مهدی اقا سوال کرده بودن که کد فعال ساز می خوار نه مهدی جان کد نمی خواد
چیزهایی رو که گفتم با دقت بخونید
ممنون
نوشته شده توسط persiankitty
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزيز
عرضم به حضورتوت كه من 2ماهي هست كه با برنامه PreGap كلنجار ميرم و تونستم باهاش تعدادي از سي دي هايي كه قفلهاي خفني داشتند از جمله يك ورژن از قفل نگهبان را كپي كنم.
ولي سي دي به دستم رسيده كه داراي ورژن جديدي ازقفل نگهبانه Negahban CD-Lock golden Edition Version 3.0 هست
كه داخل سي دي هم يك فايل DLL به نام NegGlp.DLL هست .
وقتي كه برنامه PreGap را اجرا ميكنم وميخوام كه از سي دي اميج بگيرم در صورتي كه End Block روي صفر و IS هم 1000 است
روي دكمه استارت كليك ميكنم در جلوي عبارتRecommended End Block Value پيشنهاد ميده كه End Block را روي 139478 تنظيم كن.بلافاصله برنامه قطع كردم وEnd block را روي 139478 و IS را هم روي 20 گذاشتم . برنامه شروع به اميج گرفتن كرد .حدود يك ساعت ونيم اميج را گرفت .بلافاصله روي دكمه Fast. CUE كليك كردم ويك فايل CUE درست كردم ولي تا به برنامه Daemoon رفتم و خواستم كه فايلCUE را باز كنم پيغام خطا داد و باز نشد .
حدس زدم كه حتما End Block را درست تنظيم نكرده ام اينبار آنرا روي 239478 تنظيم كردم ولي با ز هم جواب نداد براي بار سوم
End Block را روي 539478 گذاشتم .برنامه از ساعت 9صبح تا9.30 شب داشت اميج ميگرفت. برنامه به بلوكهاي حدود 352000
كه رسيد تصميم گرفتم كه يك شيرين كاري بكنم در صورتي كه در رايتر را گرفته بودم كه باز نشه دكمه انرا زدم اينكار باعث ميشد
برنامه سريعتر بد سكتورها را رد كند. به حدود بلوكهاي 452000 كه رسيد شروع به استخراج اميج از سي دي كرد. بعد ساختن فايل CUE به برنامه Daemoon رفتم وفايل CUE را باز كردم اينبار برنامه جواب داد .ولي حجم اميج 1.18 گيگابايت بود بدون اعتنا به اين حجم شروع به رايت ان با برنامه BlindWrite كردم سي دي رايت شده در رايترم كه Aopen است جواب داد ولي روي سه سيستم ديگر كه تست كردم جواب نداد اين در صورتي بود كه سي دي اصلي آن در همان سيستمها به راحتي جواب ميداد.
اين بود خلاصه ايي از عملكرد من روي اين سي دي . نميدونم كه ايا عملكرد من درست بوده يا نه و آيا برنامه را درست تنظيم كردم يا نه
حالا نمي دونم كه چكار بايد بكنم لطفا مرا راهنمايي كنيد و به من بگوييد كه كجاي كار من ايراد دارد
نوشته شده توسط mehdi_7070
1- با چه ورژني از CdRwin وبا چه تنظيماتي
2- آيا راهي هست كه بشه اين حجم مجازي را برداشت
3- شما گفتيد با برنامه كلون سي دي اول اينكه با چه ورژني و وبا چه تنظيماتي دوم اينكه اين قفل بدون فايل CUE كار نميكنه ووقتي كه با برنامه كلون ميخوام از سي دي اميج بگيرم و اون تيك مخصوص ايجاد فايل CUE را ميزنم .فايل CUE را ميسازه ولي وقتي كه اون فايل CUE را ميخواهي با برنامه Daemoon باز كني پيغام ميده و وقتي هم كه ميخواهي با برنامه الكل رايتش كني پيغام كمبود فضاي سي دي ميده .
ظمنا من با برنامه Ultra ISO تمام فايلهاي داخل سي دي را استخراج كردم وسپس با همين برنامه دوباره آنرا به اميج BINوCUE
تبديل كردم واميج جواب داد ولي اينبار حجم اميج 1.36 گيگابايت است
احتمال ميدم كه براي اون قفل بايد يك كمي برنامه دستكاري بشه ... راهي كه شما استفاده كرديد درست بوده ... اما اينجوري كه شما تعريف مي كنيد بايد برنامه خاصي براي گرفتن ايميج نوشته بشه . فرض مي كنيم كه يك سي دي 700 مگابايت اطلاعات دارد ( از اين بيشتر كه ديگه نداريم )نوشته شده توسط mahdi1535
734003200 بايت
بر 2048 اندازه هر بلاك تقسيم كنيم
358400
نتيجه اينكه شما هيچ وقت End Block بزرگتر از 358400 نخواهيد داشت. يعني از اين عدد به بالا بيخودي انتظار خواندن سي دي را داشتيد. بماند كه 16 بلاك اول سي دي - 150 بلاك منفي و .... هست ... اما خلاصه كلام اينكه
شما در چنين مواردي فرض را بر اين بگذاريد كه 2 مگابايت فضاي خالي روي سي دي هست ...
698 مگابايت
357376 بلاك براي نوشتن چنين داده اي لازم است. كه حجم ايميج آن هم 801.6 مگابايت مي شود.
شايد اين قضيه كمكي بكند
Last edited by persiankitty; 08-01-2006 at 09:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)