تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 307 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

شاید سی دی کارش اینه که اتوماتیک لینوکس رو در کنار ویندوز نصب کنه اگر اینطور باشه بهتر هست که باز هم دستی و با کمک دوستان خودتون نصب کنید.
    کمی با پارسیکس کار کنید بعد برید سراغ اوبونتو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان

یه چند تا سوال مبتدی داشتم ممنون می شم پاسخ بدین

1- چند نوع سیستم عامل لینوکس داریم ؟

2- چه تفاوتهایی با هم دارند ؟

3- من که تازه می خوام وارد لینوکس بشم ، ابتدا کدوم سیستم عامل لینوکس را باید نصب کنم ؟

4- این سیستم برای کار با لینوکس کافی هست یا نه
    cpu 2.40GHz
    Ram 256
    VGA 64

5 - برای نصب چه مقدار فضا از درایو را باید بهش اختصاص بدم

ممنون می شم کامل پاسخ بدین

داره خودمونی میشه mohammad.y1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    هر كجا هستم باشم ، آسمان مال من است ...

پيش فرض

سلام.
    والا من تا نسخه ۴.۵ کار کردم. درسته ولی این دوتا نرم افزار لینوکس هم روز به روز در حال پیشرفت هستند.
    فرقشون کاملا مشخصه شما از امکانات سیستم عامل در حالت لایو هم میتونی استفاده کنی ولی با حالت نصب اصلی یه مقدار دستت بیشتر بازه!
    شما تو این فروشگاه هایی که اینترنتی هست میری نوشته شده نسخه لایو یا اصلی. اگر عبارت Live نوشته شده نباشه یعنی دیسک عمومی و اصلی.
    سیستم های i386 بستگی داره کدوم منظورت باشه.
    مثلا سی پی یو های ۳۲ بیتی بهتره با نو عx86 یا i386 سازگاری داشته باشه.
    سی پی یو های ۶۴ بیتی هم بهتر هم با نسخه های x86_64 نصب بشوند. به هر حال الان پیکره بندی های ۶۴ بیتی رو به گسترش هستن. فعلا شما هر نسخه ای میگری i386 باشه موردی نداره و بهتره.
    سلام.
    ممنون . راستي منظورم فرق نسخه لايو با نسخه نصبي نبود منظورم اينكه چه فرقي بين نسخه مثلا فرق ابونتو یا suse یا گنو با هم چيه ؟؟؟ ميشه يه لينك بدين كه واسه همه مدل ها گفته باشه :43:
    خوب من تصميم گرفتم نسخه ليو رو بگيرم و شروع كنم ( البته اول بايد ببينم كدوم رو بايد بگيرم ).
    خيلي ممنون از شما

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

سلام دوستان

یه چند تا سوال مبتدی داشتم ممنون می شم پاسخ بدین

1- چند نوع سیستم عامل لینوکس داریم ؟

2- چه تفاوتهایی با هم دارند ؟

3- من که تازه می خوام وارد لینوکس بشم ، ابتدا کدوم سیستم عامل لینوکس را باید نصب کنم ؟

4- این سیستم برای کار با لینوکس کافی هست یا نه
    cpu 2.40GHz
    Ram 256
    VGA 64

5 - برای نصب چه مقدار فضا از درایو را باید بهش اختصاص بدم

ممنون می شم کامل پاسخ بدین
    سلام.
    ۱. بگو توزیع از این به بعد. والا زیاده ولی اون دسته از توزیع های لینوکس که واقعا کمک شایانی به جامعه لینوکس کردن میشه به Redhat و opensuse و debian اشاره کرد. و بقیه بیشتر جنبه کاربری و استفاده دارند.

برای اطلاعات بیشتر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ۲. در سطح کاربری و میز کار ها چندان تفاوتی دیده نمیشه. شاید در امنیت سیستم عامل و چند مورد جزیی تغییراتی داشته باشند.

۳. میتونی از نسخه های لایو لینوکس مثل اوبونتو و پارسیکس استفاده کنی.

۴. به نظرم خوبه.

۵. اگر میخوای لایو استفاده کنی که فضایی نمیخوای. ولی اگر برای نصب میخوای کار کنی لا اقل ۱۵ الی ۲۰ گیگ بذار کنار.

موفق باشی

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

سلام.
    ممنون . راستي منظورم فرق نسخه لايو با نسخه نصبي نبود منظورم اينكه چه فرقي بين نسخه مثلا فرق ابونتو یا suse یا گنو با هم چيه ؟؟؟ ميشه يه لينك بدين كه واسه همه مدل ها گفته باشه :43:
    خوب من تصميم گرفتم نسخه ليو رو بگيرم و شروع كنم ( البته اول بايد ببينم كدوم رو بايد بگيرم ).
    خيلي ممنون از شما
    ببین فرق ها در حالت جزیی هست. مثلا سیستم فایل برای به روز راسنی درکنسول از طریق اینترنت هست یا فرمت پکیج های نرم افزاری.
    برای به روز رسانی در سوزه از ابزار yast استفاده میشه و در اوبونتو که بر پایه دبیان هست از apt-get.
    یا فرق بین نسخه های کرنل و یا میز کار ها.
    ولی سطح کاربری عموما یکی هست.
    راستی گنو هم نمیشه بذاری تو دسته سیستم عامل ها. گنو خودش یه پروژه نرم افزاری هست که این امکان رو ایجاد میکنه که بتونی از نرم افزار های متن باز استفاده کنی. که لینوکس هم این هدف رو دنبال میکنه به همین خاطر هم میگن گنو لینوکس.
    اینجا رو ببین :

کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام.
    ۱. بگو توزیع از این به بعد. والا زیاده ولی اون دسته از توزیع های لینوکس که واقعا کمک شایانی به جامعه لینوکس کردن میشه به Redhat و opensuse و debian اشاره کرد. و بقیه بیشتر جنبه کاربری و استفاده دارند.

برای اطلاعات بیشتر :

کد:
    ۲. در سطح کاربری و میز کار ها چندان تفاوتی دیده نمیشه. شاید در امنیت سیستم عامل و چند مورد جزیی تغییراتی داشته باشند.

۳. میتونی از نسخه های لایو لینوکس مثل اوبونتو و پارسیکس استفاده کنی.

۴. به نظرم خوبه.

۵. اگر میخوای لایو استفاده کنی که فضایی نمیخوای. ولی اگر برای نصب میخوای کار کنی لا اقل ۱۵ الی ۲۰ گیگ بذار کنار.

موفق باشی
    سلام

ممنون بابت توضیحات (چون تازه عضو شدم دکمه تشکر هنوز فعال نشده)

می بخشید سوالاتم مبتدی هست اخه همون طور که می دونید تازه می خوام وارد لینوکس بشم .

1- بیشتر منظورم لینوکس هایی هست که الان اکثرا دارن باهاشون کار می کنند . مثلا در مورد ویندوز اکثرا الان دارن از ویندوز xp و ویستا استفاده می کنند . می خوام بدونم بیشتر کاربرا کدوم نوع توزیع را دارن استفاده می کنند ؟

2 - لایو به چه صورتی هست ؟
    حجمش چقدره ؟ و نحوه استفاده اون به چه صورتی هست ؟ ایا با نسخه های نصبی تفاوتی داره یا نه ؟
    در صورت امکان لینک دانلود را هم محبت کنید .

3- اگه بخوام یه لینوکس نصبی داشته باشم پس به نظر شما بهتره ابتدا از ابونتو شروع کنم ؟

ممنون
    Last edited by persianmahdi; 23-09-2008 at 22:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شاید سی دی کارش اینه که اتوماتیک لینوکس رو در کنار ویندوز نصب کنه اگر اینطور باشه بهتر هست که باز هم دستی و با کمک دوستان خودتون نصب کنید.
    کمی با پارسیکس کار کنید بعد برید سراغ اوبونتو
    ولی به نظر که چیز بدی نیست!

اولش تو محیط ویندوز ازم خواست که درایو و میزان فضایی که میخوای به لینوکس اختصاص بدی رو تعیین کن بعدش یه یوزر ادمین ساخت بعد هیچ ایرادی هم تو پارتیشن ها ایجاد نشد و خیلی خیلی راحت نصب شد!!
    الان تو استارت سیستم یه ubuntu اضافه شده که راحت میتونم برم توش!
    فرمت درایو رو هم عوض نکرد ولی یجا تو نصبش دیدم که نوشته داره فرمت میکنه به ext3 فکر کنم همون 8 گیگ رو فرمت کرد(عجیبه!)

در کل برای افراد تازه کاری مثل من فکر کنم بهتر از لایو باشه.

ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

سلام

ممنون بابت توضیحات (چون تازه عضو شدم دکمه تشکر هنوز فعال نشده)

می بخشید سوالاتم مبتدی هست اخه همون طور که می دونید تازه می خوام وارد لینوکس بشم .

1- بیشتر منظورم لینوکس هایی هست که الان اکثرا دارن باهاشون کار می کنند . مثلا در مورد ویندوز اکثرا الان دارن از ویندوز xp و ویستا استفاده می کنند . می خوام بدونم بیشتر کاربرا کدوم نوع توزیع را دارن استفاده می کنند ؟

2 - لایو به چه صورتی هست ؟
    حجمش چقدره ؟ و نحوه استفاده اون به چه صورتی هست ؟ ایا با نسخه های نصبی تفاوتی داره یا نه ؟
    در صورت امکان لینک دانلود را هم محبت کنید .

3- اگه بخوام یه لینوکس نصبی داشته باشم پس به نظر شما بهتره ابتدا از ابونتو شروع کنم ؟

ممنون
    اشکلال نداره مبتدیانه باشه. ما خودمون هم که دانشمند نیستیم!
    لینوکس های پر کاربر مثل فدورا که خودم استفاده میکنم و دبیان و اوبونتو و پارسیکس و سوزه.

لایو سی دی یه حالت portable داره. تو سیستم عامل ویندوز هم دیدی همین قضیه صادقه. بدون نصب هست . فقط باید بوتش کنید و از امکانات استفاده کنید. فقط رم سیستم هر چی بالا تر باشه بهتره. تفاوتش این هست که اطلاعات ذخیره نمیشه و پارتیشنی هم ایجاد نمیشه فقط به صورت زنده استفاده میکنید که البته قابلیت نصب هم دارند اگر شما بخواید.
    برای تهیه میتونید به سایت هایی مثل sito.ir و linuxshop.ir مراجعه کنی و سفارش بدی.
    ۳. بله. اوبونتو و پارسیکس. پارسیکس هم با توجه به نصب از پیش کدک ها و رابط گرافیکی و راحتی کار هم خوبه. پارسیکس توزیع ایرانی هست.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

ولی به نظر که چیز بدی نیست!

اولش تو محیط ویندوز ازم خواست که درایو و میزان فضایی که میخوای به لینوکس اختصاص بدی رو تعیین کن بعدش یه یوزر ادمین ساخت بعد هیچ ایرادی هم تو پارتیشن ها ایجاد نشد و خیلی خیلی راحت نصب شد!!
    فرمت درایو رو هم عوض نکرد ولی یجا تو نصبش دیدم که نوشته داره فرمت میکنه به ext3 فکر کنم همون 8 گیگ رو فرمت کرد(عجیبه!)

ممنون

جالبه!

ex3 فرمت فایل پارتیشن لینوکس هست که نسبت به ex2 هم سرعتش بیشتره و امنیتش هم بالا تر.
    واسه این گفتم که دستی نصب کنید که خودتون پارتیشن جدا کنید. الان ۸ گیگ برای چه پارتیشنشی رفته!؟؟
    الان پارتیشن swap ایجاد شده؟ یا دیگر پارتیشن ها؟؟
    مرسی

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

این همان wubi معروف خودمون هست که اگر اشتباه نکنم از 7.10 با اوبونتو همراه شد، گرچه سیستمش برای تازه کارها خوبه، ولی به دو علت استفاده ازش توصیه نمی شه!
    اول: همه ما هم ابتدا تازه کار بودیم، و این چیزها که نبود هیچ، حتی برای نصب خبری از محیط های گرافیکی هم نبود! ولی با خوندن چند مقاله، نهایتا تماشای فیلم های آموزشی آنلاین و یک دو سه باری آزمون و خطا وارد شدیم، پس شما هم خیلی راحت وارد خواهید شد.
    دوم: این سیستم اوبونتو رو مانند یک برنامه در ویندوز نصب می کنه! یعنی شما می تونید اوبونتو رو در قسمت add/remove ویندوز حتی پاک کنید! که این یک بدی داره! اگر ویندوز شما مشکل پیدا کنه! لینوکس شما هم مشکل پیدا می کنه! که این وابستگی اصلا خوب نیست!
    =================
    یک نکته هم برای دوستی که گفته بود سیستمش خوب هست یا نه!
    دوست عزیز رم 256Mb در حال حاضر واقعا کم هست! و حتی خیلی از سیستم ها اجازه ی نصب به شما نمی دهند و یا اخطاری جدی به شما می دهند! توجه کنید رم 256Mb مال زمان حدودا سال 2002 هست، و الان دیگه اون سیستم جوابگوی شما نیست، و حتی اگر یک سیستم هم بوت کنید بقدری کند خواهد بود که دچار مشکلات فراوان خواهید شد.
    به نظر من ارتقا رم نه هزینه ای داره و نه نیازمند کاری خاص هست، رم خودتون را لااقل تا 512Mb افزایش بدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •