تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 89 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 890

نام تاپيک: FC Barcelona | بلوگرانا | فصل 18-2017

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بارسا قهرمان UEFA Youth League اروپا شد. این جام از فصل 14-2013 آغاز شده و بصورت موازی با لیگ قهرمانان انجام میشه و فقط بازیکن های 19 سال به پایین میتونن شرکت کنن. بارسا قبلا هم در سال 2014 قهرمان این جام شده بود. بارسا در این بازی 0-3 چلسی رو برد. چلسی هم قبلا 2 بار قهرمان شده.

تیم های حاضر و گروه بندی این مسابقات بر اساس گروه بندی و تیم حاضر لیگ قهرمانان هست. همون تیم ها و همون گروه ها که صعود کننده ها نیمی از تیم های مرحله حذفی رو تشکیل میدن. نیمه دیگه از قهرمان های لیگ جوانان کشورها انتخاب میشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفقیت در سطح های پایین برای باشگاهی مثل ما بسیار مهم است. همیشه موفق ترین دوران باشگاه وقتی بوده که مهره های اصلی تیم از آکادمی باشگاه بیرون اومدن و الان تقریبا شاهد پایان نسل فعلی هستیم.

2. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. این کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مسی بالاتر از رونالدو؛ پردرآمدترین فوتبالیست دنیا

لیونل مسی در فصل 18-2017 بیشتر از هر فوتبالیست دیگری از فوتبال درآمد کسب کرده است.

پیش از این مشخص بود که لیونل مسی بیشترین دستمزد را در فوتبال دریافت می کند و پس از تمدید قراردادش با بارسلونا از این حیث بالاتر از هر بازیکن دیگری حتی نیمار و رونالدو است و حال طبق گزارش فرانس فوتبال، او در مجموع نیز بیشترین درآمد را از فوتبال دارد.

فاکتورهایی چون دستمزد سالیانه، پاداش ها و درآمد های تبلیغاتی در این رده بندی لحاظ شده اند.

بر این اساس، مسی سالانه 126 میلیون یورو درآمد ناخالص (بدون کسر مالیات) دارد و پس از او رونالدو با 94، نیمار با 81.5، گرت بیل با 44 و پیکه با 29 میلیون یورو قرار می گیرند.

در رده بندی قبلی، رونالدو با 87.5 میلیون یورو صدرنشین بود و مسی با 76.5 میلیون یورو دوم.

رونالدو می تواند با تمدید قرارداد احتمالی اش با رئال، خود را به مسی نزدیک تر کند.

6. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازي امشب ليورپول - رم به خوبي نشون ميده كه اخر فصل هر چه سريعتر بايد والورده اخراج بشه و لرد هاي تيم گورشون رو گم كنند و چند تا خريد خوب انجام بشه !

دينه- گومز - ورمايل - دنيس - الكاسر - راكيتيچ - ( اندر كبير هم كه خودش متاسفانه داره ميره ) ( سوارزم ميشه ردش كرد رفت ) - اضافه شدن ديليخت - ارتور - اريكسن - كلايورت - يه دفاع چپ و يه هافبك دفاعي خوب ميتونه جز تغييرات باشه !

الان بهترين فرصته توخل رو بيارن بارسا يا حتي ونگر ميتونه گزينه عالي باشه براي حداقل 3-4 سال !

حيفه 105 ميليوني كه براي دمبله رفت ! ببنيد كي گفتم دمبله اخرش و نهايتش بتونه كسي مثل روبينيو بشه و قدرت بدنيش و استايلش اجازه اضافه تر از اون حد رو نميده بهش ! كاش اين پول رو ميدادن به صلاح ! مطمئنن اول فصل ليورپول با اون پول راضي ميشد به فروشش !!

پ . ن : در عالي بودن كينگ هم صحبتي نيست و به حق نامبر وان و بهترين بازيكن دنياست ولي جديدا از تحركش خيلي كم كرده و ديگه زياد مدافع ها رو تحت فشار نميزاره ! حالا نميدونم اون مصدوميت كهنه اذيتش ميكنه يا چيز ديگه !

8. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

صفحه اول روزنامه های امروز اسپانیا

روزنامه موندو دپورتیوو با تیتر "فوتبال صلاح" به پیروزی شب گذشته لیورپول مقابل رم با درخشش محمد صلاح پرداخته است.

روزنامه اسپورت نیز به رسیدن بازوبند کاپیتانی بارسا به مسی پس از جدایی احتمالی اینیستا اشاره دارد.

ادامه

10. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به گزارش موندو دیپورتیوو "هرناندز هرناندز" داوری که گل واضح بارسلونا به بتیس رو حساب نکرد 10 روز دیگه ال کلاسیکو رو قضاوت میکنه.

12. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

Lionel Messi will be Barcelona's next captain

The Argentine will inherit the club's armband from Iniesta when the Spaniard leaves for China

Last edited by M E S S I; 27-04-2018 at 13:06.

14. 6 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رسمی؛ آندرس اینیستا در پایان فصل از بارسلونا جدا می‌شود

روز به خیر. این کنفرانس برای این دلیل تدارک دیده شده تا اعلام کنم این آخرین فصل حضورم در بارسلونا خواهد بود. تصمیم بسیار سختی بود و شبانه روز به آن فکر کردم. مدام با خانواده درباره‌اش فکر کردیم. پس از 22 سال، می‌دانم که بازیکن بارسلونا بودن چه معنایی دارد. بارسا از نظر من بهترین تیم دنیاست. با تمام وجودم می‌دانم سال به سال در چنین تیمی بازی کردن به چه توانایی‌ای نیاز دارد. کاپیتان بارسلونا بودن را درک می‌کنم و مسئولیت‌هایی که بر عهده شما گذاشته می‌شود.

به همین دلیل هم به این نتیجه رسیدم که امسال، آخرین فصل حضور من در این باشگاه است. باشگاهی که به من همه چیز داد. باشگاهی که از 12 سالگی به من خوشآمد گفته لایق این است که بهترین اینیستا را در اختیار داشته باشد اما می‌دانم که این اتفاق در آینده‌ای نزدیک شدنی نیست. چه فیزیکی چه ذهنی.

امروز روز بسیار دشواری برای من است چون همه عمرم را اینجا بوده‌ام و با خانه‌ام خداحافظی می‌کنم. قانون زندگی همین است و سال به سال ماندن در بالاترین سطح دشوارتر می‌شود. اینجا دوست دارم از بارسلونا و لاماسیا تشکر کنم چون هر چه به عنوان یک بازیکن و شخص دارم تقریبا از آنهاست. پیچیده است. از همه هم تیمی‌ها، کادر فنی، تدارکات و ... که هر روز در کنارشان بوده‌ام تشکر می‌کنم.

پس از 22 سال بازی برای بارسا در این سطح، به خودم افتخار می‌کنم. تنها هدفم این بود که در بارسا موفق شوم و شدم. چیزی بیشتر از این مرا خوشحال نمی‌کند. هر روز بهترین و بیشترین توانم را برای این باشگاه گذاشتم. نه فقط در زمین که در زمینه انتقال ارزش‌های باشگاه.

بهترین لحظه؟ لحظات جادویی زیادی تجربه کرده‌ام اما اولین بازی‌ام برای بارسا در بروخه را انتخاب می‌کنم. تا آن روز همه چیز شکل یک رویا بود اما به یکباره به حقیقت تبدیل شد. اولین بازی‌ام با بارسا مهم ترین لحظه دوران ورزشی ام بود.

با همه بازیکنان و کادر فنی صحبت کردم و نیازی نبود آنها نظرشان را تحمیل کنند چون همه دوست داشتند من بمانم. اما همواره سعی کردم با خودم و باشگاه صادق باشم و به همین دلیل هم فکر می‌کنم دیگر به پایان دورانم در بارسا رسیده‌ام. از ابتدای فصل این تصور را داشتم که آخرین فصلم در بارسا خواهد بود. خدا را شکر که همه چیز برایم خوب پیش رفت.

جدایی از باشگاهی که همه عمرم را در آن گذرانده‌ام آسان نیست. روزی که تمدید کردم گفتم که از باشگاه به خاطر دادن این فرصت تصمیم گیری به من تشکر می‌کنم چون آنها می‌دانستند که با خودم و بارسا روراست خواهم بود. روزی که فکر کنم دیگر نمی‌توانم بهترین بازی‌هایم را برای بارسا انجام بدهم، خواهم رفت و حالا زمانش فرا رسیده است.

آینده؟ وقتی فصل به پایان برسد، تصمیم خواهم گرفت. هنوز چیزهایی مانده که باید حل و فصل شود. اما همان طور که گفتم، هیچ گاه رو به روی بارسا قرار نمی‌گیرم پس به کلی رفتن به یکی از تیم‌های اروپایی منتفی است. در پایان فصل تصمیم می‌گیرم که چه کنم.

عذرخواهی فرانس فوتبال؟ واقعا هیچ نظری در این باره ندارم. همان زمان هم هیچ حرفی درباره برنده نشدنم نزدم و حالا هم حرفی نمی‌ماند. نبردن توپ طلا فاجعه نیست و همان طور که گفتم، صرف بودن در کنار لئو و ژاوی برای من افتخار است. خوشحالی‌ام با بردن توپ طلا دو چندان نمی‌شد. بیشترین اهمیت را احترام و عشق دنیای فوتبال به فوتبالم دارد. توپ طلا افتخار بزرگی است اما تغییری در من به وجود نمی‌آورد.

ادامه - کنفرانس مطبوعاتی زنده است

16. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بارسا قهرمان UEFA Youth League اروپا شد. این جام از فصل 14-2013 آغاز شده و بصورت موازی با لیگ قهرمانان انجام میشه و فقط بازیکن های 19 سال به پایین میتونن شرکت کنن. بارسا قبلا هم در سال 2014 قهرمان این جام شده بود. بارسا در این بازی 0-3 چلسی رو برد. چلسی هم قبلا 2 بار قهرمان شده.

تیم های حاضر و گروه بندی این مسابقات بر اساس گروه بندی و تیم حاضر لیگ قهرمانان هست. همون تیم ها و همون گروه ها که صعود کننده ها نیمی از تیم های مرحله حذفی رو تشکیل میدن. نیمه دیگه از قهرمان های لیگ جوانان کشورها انتخاب میشه.

موفقیت در سطح های پایین برای باشگاهی مثل ما بسیار مهم است. همیشه موفق ترین دوران باشگاه وقتی بوده که مهره های اصلی تیم از آکادمی باشگاه بیرون اومدن و الان تقریبا شاهد پایان نسل فعلی هستیم.
    لازمه موفقیت جوان ها و حضورشون در تیم اصلی، اعتماد به اونهاست.
    والا بنظر من الان مساله بازی ندادن به امثال آلنیا، آرنایز، اوریل بوسکتس و ... بیشتر از اونکه ناشی از عدم شجاعت باشه بخاطر بی عقلیه.
    این همه دقایقی که به گومز بازی داده شد، چی در پی داشت که نمیشد با بازیکن های B بهش رسید.
    تیم اگر برنامه داشته باشه، اگر کادر فنی قوی باشه، میتونه بدون دغدغه از بازیکن های جوان استفاده کنه و اصلا هم نگران امتیازاتی که احتمالا تو اون بازی ها از دست میره نباشه. میشه خیلی راحت در جاهای مهم امتیاز جمع کرد و در جاهای کم اهمیت به بازیکن های جوان بازی داد.
    یه روند احمقانه ای از زمان انریکه شروع شد و تا الان هم ادامه داره و اونم اینه که در بازی های داخل Camp Nou از تیم کامل استفاده میکنیم و در بازی های خارج از خونه و بعضا سخت به ذخیره ها میدون میدیم. بابا اصلا خود کمپ‌نو یه برتری و امتیاز داره. بازیکن جوان جلوی تماشاگرای خودی اعتماد بنفس بالاتری داره. چرا میذارید جلوی سلتا و سوسیداد تو زمین حریف بهشون بازی میدید؟! که چی بشه؟! که بعد روزنامه های بارسایی آمار دربیارن در حضور فلان بازیکن بارسلونا 80 درصد امتیازاتش رو از دست داده؟! هیچوقت یادم نمیره انریکه در بازی با سلتا فصل پیش اومد و کل هافبک رو ذخیره گذاشت. بعد انتظار داشت همونطوری هم بازی کنن. با حضور آردا، دنیس و گومز میخواست سلتا رو ببره. تازه تو دفاع و دروازه هم کلی پاس میدادن که نتیجه اش شد از دست رفتن توپ و سه تا گل نیمه اول سلتا
    جایی که میشه به راحتی به جوان ها بازی داد، بازیکن های اصلی بازی میکنن که مثلا 5-6 تا بزنن و همه حال کنن. حتی تعویضا هم باز دیر انجام میشه و بازیکن ها جوان به بازی نمیان.
    تو همین فینال کوپا ببینید در دقیقه 75 پائولینیو میاد تو. که چی بشه؟ کسب تجربه کنه؟! بازی ای که توش 5-0 جلوییم میشد از دقیقه 60 - 70 سه‌تا جوون رو به تیم اضافه کرد. دمبله 140 میلیون یورویی میمونه دقیقه 82 میاد تو، بعد پائولینیوی 30 ساله دقیقه 75.
    من اصلا نمیخوام بگم که این ذخیره هایی که اسم میبرم بدن یا در حد بارسا نیستن و از این حرفا ولی واقعا جای سوال داره آیا کسانی از تیم B نبودن که بتونن الان در حد دینیه، گومز، پائولینیو، دنیس سوارز یا پاکو آلکاسر باشن؟!
    اینهایی که گفتم به استثنای پائولینیو از سن کم اومدن بارسا. وقتی اومدن بازیکن ستاره ای نبودن. الان هم بعد از گذشت 2-3 فصل ستاره نشدن و در بهترین حالت در بازی جلوی تیمهای ضعیف به بازی گرفته میشن و چندان هم تاثیرگذار نیستن.
    یعنی کاملا مشخصه که بدون برنامه خریداری شدن. اگر برنامه ای برای این بازیکن های جوان وجود داشت، بعد از 2-3 فصل از خریدشون باید خودش رو نشون میداد. یعنی کاملا روی هوا خریداری شدن. خب اینطور تصادفی و امیدوارانه خرید کردن رو بذارن کنار و امیدوارانه به بازیکن ها خودمون اعتماد کنن.
    منیر رو دادن رفت و آلکاسر رو با کلی پول خریدن، بعد در مجموع دو فصل بهش اندازه همون منیر هم بازی ندادن. دنیس سوارز یکم DNA بارسا داشت، ولی در مجموع 90 دقیقه هم بهش بازی نرسید تا آخرش ببینیم چیه. حداقل بذارید مطمئن بشیم بدردنخوره. (هر چند بازی با سلتا یجورایی معلوم کرد اگر اون موقع نبود، حداقل دیگه الان بدردنخور شده). آندره گومز عوضش کلی بازی کرد. اونم تو 200تا پست مختلف. انگار طرف پارتی داره و باید یجایی خلاصه بچپوننش. تقریبا همیشه هم پایین‌تر از متوسط یا افتضاح بوده.

خلاصه اینکه این مجموعه واقعا هیچوقت بعد از رفتن پپ و تیتو نظم و انسجام مدیریتی نداشت. چه از طرف کادر فنی (شامل مدیر فنی ها) و چه از طرف کادر مدیریتی.

هنوز هم بهترین اتفاق برای این تیم تعویض تیم مدیریته. اومدن تیم مدیریتی ای که نگاه درست فوتبالی رو از بالا به تیم تزریق کنه خیلی واجبه. والورده و هر مربی دیگه ای باید بدونه وظیفه اش چیه. ما مثل بعضی باشگاه ها عطش دیوانه وار جام نداریم. جام برامون مهمه و از دست دادنش دردناک. ولی چیزی که بیشتر از همه بد و غیر قابل تحمله نوع از دست دادنشه. شکل از دست دادن CL تو سه سال گذشته خیلی واضح و مشخص این احساس رو به تیم و هواداراش تزریق کرد که برای گرفتن این جام توانایی لازم رو نداریم. اینکه اگر مسی ناجی‌مون نباشه، توانایی هیچ معجزه‌ای رو نخواهیم داشت.
    Last edited by romantic; 27-04-2018 at 17:29.

18. 6 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بازي امشب ليورپول - رم به خوبي نشون ميده كه اخر فصل هر چه سريعتر بايد والورده اخراج بشه و لرد هاي تيم گورشون رو گم كنند و چند تا خريد خوب انجام بشه !

دينه- گومز - ورمايل - دنيس - الكاسر - راكيتيچ - ( اندر كبير هم كه خودش متاسفانه داره ميره ) ( سوارزم ميشه ردش كرد رفت ) - اضافه شدن ديليخت - ارتور - اريكسن - كلايورت - يه دفاع چپ و يه هافبك دفاعي خوب ميتونه جز تغييرات باشه !

الان بهترين فرصته توخل رو بيارن بارسا يا حتي ونگر ميتونه گزينه عالي باشه براي حداقل 3-4 سال !

حيفه 105 ميليوني كه براي دمبله رفت ! ببنيد كي گفتم دمبله اخرش و نهايتش بتونه كسي مثل روبينيو بشه و قدرت بدنيش و استايلش اجازه اضافه تر از اون حد رو نميده بهش ! كاش اين پول رو ميدادن به صلاح ! مطمئنن اول فصل ليورپول با اون پول راضي ميشد به فروشش !!

پ . ن : در عالي بودن كينگ هم صحبتي نيست و به حق نامبر وان و بهترين بازيكن دنياست ولي جديدا از تحركش خيلي كم كرده و ديگه زياد مدافع ها رو تحت فشار نميزاره ! حالا نميدونم اون مصدوميت كهنه اذيتش ميكنه يا چيز ديگه !
    اول درباره بازیکن‌هایی که بولد کردم بگم تا بعد برسم به مربی ها.
    راکیتیچ و سوارز هنوز سطح بالایی دارن. تو بارسا بازی کردن خود بخود باعث میشه یه بازیکن معمولی تر بنظر بیاد. این خصوصیت تیم های بزرگه. برای درک بهتر کمک اینها به تیم باید به آمارشون نگاه کرد. بنظر من هردوی اینها حداقل دو فصل دیگه میتونن برای بارسا خوب و موثر باشن.
    دمبله هم فکر میکنم اگر مراقبش باشن و خوب مدیریتش کنن، توانایی هاش سقف نداره. من بازی هاش تو دورتموند رو دیدم. در موقعیت سازی بینظیره این بچه. تکنیکش هم خیلی بالاست. وقتی بازیکن 20 ساله میخریم نباید انتظار داشته باشیم از همون اول ستاره باشه و برامون بازی دربیاره. خود مسی هم اگر نبود حضور موثر و مدیریت قوی رایکارد و بعد هم بینش فوتبالی عمیق پپ، اینی نبود که الان هست. اینجا باید به والورده بفهمونن مدیرای تیم که به این بازیکن باید بازی بده. باید تفکرات تاکتیکیش رو جوری بچینه که برای اون نقشی ببینه. تف تو اون تاکتیکی که پائولینیوی ناآماده رو به دمبله تقریبا آماده ترجیح بده!
    درباره اریکسن هم بگم که خیلی هم نباید بزرگش کرد. باور کنید اگر بیاد بارسا در بهترین حالتش بتونه مثل راکیتیچ باشه. همین راکیتیچ الان لولش از اریکسن به مراتب بالاتره. درخشش در تاتنهام دلیل نمیشه در یک سوپر تیم مثل بارسا هم موفق باشه. تاتنهامی ها الان در کنار هم خوبن (اونم نه جاهای مهم و سرنوشت ساز) ولی اصلا اینطور نیست که هرکدومشون به تنهایی و در یک تیم دیگه هم بتونن بدرخشن. بنظر من تنها بازیکن کلاس اول جهانی در این تیم هری کینـه که بره تو هر تیم دیگه ای هم موفق میشه. علی و اریکسن و تریپیه و ... در حد همون تاتنهام و دستاوردهای فعلیش‌ان.
    محمد صلاح هم که همین فصل اومد لیورپول و نمیشد خریدش. اشتباه کردید فکر کنم. ضمنا اگر درست بگم رئالیه و بعیده بیاد بارسا

اما برسیم به مربی ها. بین والورده و اون دونفری که اسم بردید فکر میکنم همین والورده چندین برابر مناسب تره. توخل هنوز آنچنان امتحانی پس نداده. در دورتموند هم آنچنان تغییر مثبتی که بشه گفت نداشت. تیم کلوپ رو گرفت و یکم از فصل قبل بهترش کرد ولی همچنان به بایرن میباخت و در بازی های مهم دیگه بوندس لیگا هم کم امتیاز از دست نداد. ضمن اینکه به بایرن جواب رد داد و گفت تیم فصل بعدم مشخص شده (پاریس یا آرسنال)
    درباره ونگر هم که حتما شوخی میکنید. بیاد بارسا که چی بشه؟! که تیم حتی از این هم کندتر بشه؟! که تاکتیک‌های قرون وسطایی به تیم بیاره؟! ونگر بره دنبال مربی گری ملی براش بهترین انتخابه. مربی گری یه تیم آسیایی و بعدش هم بازنشستگی که عاقبت به خیر بشه و با سر بالا از فوتبال خداحافظی کنه.
    اگر بارسا بخواد مربی عوض کنه باید بره سرغ یه گزینه موفق و تاکتیک شناس. یه آدم نترس و پر انرژی و در عین حال با ثبات. راستش رو بخواید الان گزینه مربی گری خوب خیلی زیاد نیست. اگر هاینکس رو بخاطر سنش بذاریم کناز، بنظرم تنها مربی های خوبی که بتونن با بارسا موفق بشن، مکس آلگری، آنتونیو کونته و تا حدودی هم پوچتینو هستن.
    آوردن هر سه اینها هم برای فصل بعد تقریبا عیرممکنه. گزینه دیگه ای هم که بدرد ما بخوره و باعث بشه تن به تعویض مربی ای بدیم که در سال اول حضورش دو جام گرفت، به ذهنم نمیرسه.

20. 6 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •