تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 91 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

داداش واقعا جدی میگی ؟؟؟زیدان حتی نزدیک کونته هم نیست.زیدان هیچی بارش نیست عامل اصلی موفقیت ریال تو دو فصل گذشنه هر چیزی به جز زیذان بوده و به عبارت بهتر زیدان کمترین نقش رو تو این موفقیتها داشته.
    و البنه نظر شما هم کاملا محترمه ولی زمان به زودی همه چیز را نشان خواهد داد.
    دقیقا درسته، زیدان در سطح امثال کونته و پوچتینو و گواردیولا و خیلی های دیگه نیست. البته من فکر میکنم کونته برگرده تیم ملی ایتالیا.

2. 4 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

داداش واقعا جدی میگی ؟؟؟زیدان حتی نزدیک کونته هم نیست.زیدان هیچی بارش نیست عامل اصلی موفقیت ریال تو دو فصل گذشنه هر چیزی به جز زیذان بوده و به عبارت بهتر زیدان کمترین نقش رو تو این موفقیتها داشته.
    و البنه نظر شما هم کاملا محترمه ولی زمان به زودی همه چیز را نشان خواهد داد.
    من اصلا بحث مقایسه فنی زیدان و کونته رو مطرح نکردم.
    بنظر من زیدان در پایان این فصل از مادرید میره (اخراج میشه). کونته هم با چلسی ادامه نمیده. حالا یه الخلیفی پولدار داریم که اونای امری براش قشنگ پیفه و از انتخابش مثل چی پشیمونه و به احتمال 99 درصد برای فصل بعد میخواد یه مربی اسم و رسم دار و سلبریتی‌طور برای پاریس بیاره.
    واسه اون خیلی مهم نیست سطح فهم تاکتیکی کونته و زیدان چطوریه. اون فقط به این کار داره که هردو در دنیای مربی گری فعلا سنگین وزن محسوب میشن. ضمن اینکه زیزو سلبریتی‌تره و محبوبیتش در فرانسه هم شاید باعث بشه الخلیفی اونو بیاره.

از نظر خود من وگرنه کونته یکی از بزرگترین تاکتیشن های دنیای فوتباله که در کنار این فهم و نبوغ، Manager و روانشناس خوبی هم هست و اگر بهش ابزار و کمی فرصت داده بشه، قطعا جام میگیره.
    کونته، آلگری، هاینکس و پپ در حال حاضر به نظر من مربی های رده 2 تا 5 دنیای فوتبالن (بعد از خداوندگار تاکتیک مارچلو لیپی )

4. 5 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کونته: اخراج من از سوی چلسی احمقانه خواهد بود

آنتونیو کونته، سرمربی چلسی تاکید کرد که باشگاه چلسی باید احمق باشد که او را اخراج کند.
    به گزارش "ورزش سه"، کونته در هفته های اخیر نتایج خوبی با چلسی کسب نکرده و به شدت مورد انتقاد هواداران است. باشگاه چلسی نیز در اخراج مربیان تخصص دارد و حال سرمربی ایتالیایی مدعی شد که باشگاه چلسی باید احمق باشد که او را اخراج کند.
    او گفت:" شما به خاطر دستاوردهای گذشته یک مربی به همکاری با او ادامه نخواهید داد بلکه به او اعتماد دارید. سپس با او رو به جلو حرکت می‌کنید. ولی این بدین معنی نیست که باید حتما جام ببرید. کار آسانی نیست، به خصوص در انگلیس. به نظرم اینگونه هم هست که شما نتیجه بگیرید و باشگاه نخواهد با شما ادامه دهد. گاهی یک تیم به یک مربی و سبک کاری اش اطمینان دارد و حتی اگر مربی موفق نباشد با او ادامه خواهد داد و سعی می‌کند اتفاقات مهمی رقم بزند. دو راه وجود دارد، یک راه احمقانه و یک راه هوشمندانه. این نظر من است.با این حال برای نظر همه احترام قائل هستم. اگر باشگاه تصمیم بگیرد که من را اخراج کند، نمی‌دانم چه زمانی، به نظرم به این خاطر است که آنها از عملکرد من راضی نیستند.همانطور که می‌دانید، قرارداد من در سال 2019 به پایان می‌رسد. به نظرم باید به تلاشم ادامه دهم. و تا وقتی باشگاه بخواهد در اینجا بمانم."

6. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دم کونته گرم ‌.اخرش حرفشو به رک ترین شکل ممکن زد.و عملا دیگه حرفی برا گفتن نذاشت بمونه.
    تو ماههای گذشته به شکلهای محتلف نسبت به نقل انتقالات تیم اعتراض کرده بود.ولی دیگه با فاجعه بار خاندن نقل انتقالات تیم حجت رو تموم کرد.کونته تیم رو به زودی ترک خاهد کرد و مدیران ابله ما نا سالها افسوسش رو خاهند خورد البته شایدم خوشحال بشن.در هر صورت نتیجه یکسان خاهد بود چ تیم به ...خواهد رفت

8. 4 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دقيقا موافقم اخراج كونته مساوي افتادن چلسي تو روند شديد نزولي هستش ! كونته مربي خوبي هستش ولي بشدت براي اجراي تاكتيك هاي مد نظرش نياز به مهره هاي مد نظرش داره !

با انتخاب 7 و 8 كونته نميشه انتظار معجزه داشت ! كونته سرژ اورير رو خواسته بود ويدال رو خواسته بود ناينگولان رو خواسته بود الكس ساندرو رو خواسته بود يورنته رو وان دايك رو !!!

ديگه با همين ليست و اونايي كه جذب شدن خودتون تا اخر شاهنامه رو بخونيد !

كونته هم با اين مصاحبه عملا كاري كرد بعد يه باخت ديگه رسما اخراجش كنند و انريكه بياد بالا سر تيم ! آخه انريكه هم شد مربي ! حداقل بريد توخل رو بياريد 2-3 تا هم براش بازيكن بخريد تا كم كمش از بازي زيباي تيم لذت ببريم !

10. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

دم کونته گرم ‌.اخرش حرفشو به رک ترین شکل ممکن زد.و عملا دیگه حرفی برا گفتن نذاشت بمونه.
    تو ماههای گذشته به شکلهای محتلف نسبت به نقل انتقالات تیم اعتراض کرده بود.ولی دیگه با فاجعه بار خاندن نقل انتقالات تیم حجت رو تموم کرد.کونته تیم رو به زودی ترک خاهد کرد و مدیران ابله ما نا سالها افسوسش رو خاهند خورد البته شایدم خوشحال بشن.در هر صورت نتیجه یکسان خاهد بود چ تیم به ...خواهد رفت
    آره، واقعا از کونته خیلی خوشم اومده با این مصاحبه هاش. تو این پونزده سال که آبرامویچ تیمو خریده، هیچ مربی جرات نکرده بود انقدر راحت از خودش و تیم مدیریتش انتقاد کنه. حتی مورینیو فصل آخر هم که از نقل و انتقالات باشگاه عصبانی بود، جرات نمیکرد به آبرامویچ چیزی بگه و عصبانیتش رو سر اوا کارنیرو و داورها خالی میکرد ولی کونته نشون داده یه جنتلمن واقعیه. این مصاحبه آخرش که دیگه فوق العاده بود که گفته باشگاه هیچ کدوم از گزینه های مدنظرمو نخریده.

12. 4 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

دلم شدیدا برای کونته میسوزه که مجبوره جلوی بارسا از بین باکایوکو و درینک واتر یکی شون رو بازی بده، دو تا هافبک داغون مخصوصا باکایوکوی نکبت حمال. امیدوارم به خاطر کونته، جلوی بارسا نتیجه خوبی بگیریم چون دوست دارم که کونته آخر فصل با اقتدار، خودش از این تیم جدا بشه نه اینکه این تاپاله ها اخراجش کنن. همینطور امیدوارم کونته جلوی بارسا از ژیرو استفاده کنه و موراتا رو ذخیره بزاره، همینطور رودیگر جای کیهیل بازی کنه. ژیرو بهترین خرید دو سال اخیر چلسی بعد از کانته هستش، چون این سیستم کونته اگه یه مهاجم قدرتی و فیزیکی نوک تیم باشه، فوق العاده جواب میده همونطوری که ژیرو تو دو بازی اخیر، عالی بوده و کلی پاس گل داده. فقط تصور کنید که اول فصل، لوکاکو رو خریده بودن که دقیقا ساخته شده برای این سیستم، لعنت به کسی که لوکاکو رو سه سال پیش فروخت و لعنت بیشتر به کسانی که اول فصل، به جای لوکاکو رفتن موراتای داغون رو خریدن.

14. 3 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دلم شدیدا برای کونته میسوزه که مجبوره جلوی بارسا از بین باکایوکو و درینک واتر یکی شون رو بازی بده، دو تا هافبک داغون مخصوصا باکایوکوی نکبت حمال. امیدوارم به خاطر کونته، جلوی بارسا نتیجه خوبی بگیریم چون دوست دارم که کونته آخر فصل با اقتدار، خودش از این تیم جدا بشه نه اینکه این تاپاله ها اخراجش کنن. همینطور امیدوارم کونته جلوی بارسا از ژیرو استفاده کنه و موراتا رو ذخیره بزاره، همینطور رودیگر جای کیهیل بازی کنه. ژیرو بهترین خرید دو سال اخیر چلسی بعد از کانته هستش، چون این سیستم کونته اگه یه مهاجم قدرتی و فیزیکی نوک تیم باشه، فوق العاده جواب میده همونطوری که ژیرو تو دو بازی اخیر، عالی بوده و کلی پاس گل داده. فقط تصور کنید که اول فصل، لوکاکو رو خریده بودن که دقیقا ساخته شده برای این سیستم، لعنت به کسی که لوکاکو رو سه سال پیش فروخت و لعنت بیشتر به کسانی که اول فصل، به جای لوکاکو رفتن موراتای داغون رو خریدن.
    و لعنت به کسی که ماتیچ را فروخت و باکایوکو را خرید !

زوج ماتیچ - کانته جلو بارسا عالی بازی میکرد

ویلیان خیلی آمادس نمیدونم چرا 90 دقیقه تو زمین نگه داشتش به نظر من میخواد از پدرو جلو بارسا استفاده کنه و ویلیان را رو نیمکت بذاره

16. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

و لعنت به کسی که ماتیچ را فروخت و باکایوکو را خرید !

زوج ماتیچ - کانته جلو بارسا عالی بازی میکرد

ویلیان خیلی آمادس نمیدونم چرا 90 دقیقه تو زمین نگه داشتش به نظر من میخواد از پدرو جلو بارسا استفاده کنه و ویلیان را رو نیمکت بذاره
    من فکر کنم جلوی بارسا با سه هافبک وسط بازی کنه و ویلیان و پدرو هر دو ذخیره باشن. چاره ی دیگه هم نداره چون زوج کانته-فابرگاس به خاطر ضعف فابرگاس تو کار دفاعی، قطعا جلوی هافبک های بارسا کم میاره، باکایوکو هم که گویا خدا رو شکر مصدومه و به بازی بارسا نمیرسه، زوج درینک واتر-کانته هم هیچ خلاقیتی ندارن هیچ کدوم و مجبوره فابرگاس رو فیکس بزاره که بازیسازی کنه. احتمال زیاد، کانته-درینک واتر و فابرگاس بازی کنن و هازارد و متاسفانه موراتا رو حمله میزاره.

18. 3 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا بازي بارسا - چلسي هم رسيد فككنم به عنوان تنها كسي در دنيا كه طرفدار هر دو تيمه خخخ بازي رو خواهم ديد و صد البته كه قلبم با چلسيه ! اميدوارم كونته با بازي خوب تيمش با پشت دست بكوبونه تو دهن مديراي تيم كه فكر اخراجش رو هم نكنند !

ولي معتقدم بشدت بازي خوبي ميشه اميدوارم چلسي دفاع مطلق نكنه و بياد براي برد دفاع بارسا اسيب پذيره ولي خط حمله اشون با وجود كينگ بشدت زهر دار !

20. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •