من هم تصاویر شما رو که دیدم متوجه شدم که ورژن فریم ور شما پایین هست. بعد از آپدیتی که چند وقت پیش کردن، شبکه روی مبین نت قفل میشه و به صورت دستی هم نمیشه انتخاب کرد (قبلا میشد)
ولی خوب ظاهرا مشکل تون حل شده
من هم تصاویر شما رو که دیدم متوجه شدم که ورژن فریم ور شما پایین هست. بعد از آپدیتی که چند وقت پیش کردن، شبکه روی مبین نت قفل میشه و به صورت دستی هم نمیشه انتخاب کرد (قبلا میشد)
ولی خوب ظاهرا مشکل تون حل شده
سه تا سوال داشتم:
1.من مودم adsl مدل tenda dh301 دارم.اگه این مودم td lte رو بگیرم ،میتونم به مودمم وصل کنم و کار روتر رو برام انجام بده و از آنتن مودم تندا بتونم وصل شم؟
2.سرویسهای 4 تا 40 مگ،سرویس 1 ماهه زیر 15 گیگ داره؟
3.port forwarding چیه؟
سلام دوستان ؛ بنده هم LTE گرفتم ؛ با سرعت خوب و پینگ خوب ؛ که عکس هاشو براتون میزارم ؛ نکته اینه که خودم وارد کنسول مودم شدم و تو خونه بهترین مکان را برای مودم انتخاب کردم ؛ تست رو گوشی گرفتم با SPEED TEST
کاربر جدید هستم نمیتونم عکس آپلود کنم ؛ اینو عرض کنم که وارد کنسول مودم بشید و RSSI و CINR را کنترل کنید ؛ هر چقدر RSSI کمتر باشد بهتر و هر چقدر CINR بیشتر باشد وضعیت مودم و سرعت شما بهتر خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اینجا اپلود کن لینکشو بذار
دوستان اونایی که با مبین نت کار کردن .اینا سرعت و پینگ اپلود ش خوبه یا نه
لطفا از صفحه اول مودمتونم عکس بزارید
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
یه سوال دیگه من adsl شاتل دارم سرعت speedtest روی 10بیشتر نمیره.آپلودش که 1
مشکل اینجاست که صفحه ها و اینستاگرام و خیلی راحت باز میکنه بدون معطلی فیلماشو هم سریع لود میکنه.بهد با مبیننت باسرعت تست 30 جون میکنه باز کنه. برای چیه؟
من هم ايرانسل دارم هم مبين نت.سرعت ايرانسل براي من يكم بهتره ولي پينگ مبين نت پايين تره.البته همه اينا شايد منطقه به منطقه فرق كنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)