با سلام
دوست عزیز بدون شک 950
بهترین دلیلش هم 200 هرتز بودن هست
با سلام
دوست عزیز بدون شک 950
بهترین دلیلش هم 200 هرتز بودن هست
نمیدونم چرا هر پستی ارسال میکنم ارور میده و متوجه نمیشم ارسال شده یا نه حتی بعد از چند بار رفرش کردن
Last edited by skyeagle; 14-06-2016 at 11:39.
سلام بر همگی
دوستان گرامی فی مابین دو مدل sony 55X8500D و LG 55 uf950 کدوم رو پیشنهاد میدن
از نظر قیمت این دو مدل تقریبا هم قیمت هستند.
با سلام
دوست عزیز سونی با داشتن تکنولوزی HDR قطعا نوید کیفیت تصویر بالاتری رو میده با کنتراست قابل قبول و همچنین سیستم عامل آندروید داره که البته شخصا از این موضوع زیاد خوشم نمیاد یعنی برای من مزیت بحساب نمیاد چون تلوزیون به اسباب بازی تبدیل میشه و هنگ روید هم که کاراییش رو در گوشی میبینیم زیاد جالب نیست چه برسه به اینکه تلوزیون رو هم باهاش آلوده کنیم
اما نداشتن 3بعدی شاید بشه گفت نقطه ضعفه البته اگر واقعا براتون مهم باشه
ال جی هم تی وی خوبیه با توجه به قابلیتها و امکاناتش و 3 بعدی بودن
دیگه تصمیم باشماست
اگر 3 بعدی براتون مه نیست حتما سونی بگیرید
سلام و سپاس از حضرتعالی
عرض کنم که اتفاقا راجع به این تکنولوژی HDR بررسی کردم ... تو یکی از سایت های معتبر بررسی تلویزیون که اگه اشتباه نکنم سایت AVForum بود این مدل X8500D رو بررسی کرده بود ولی در خصوص تکنولوژی HDR عنوان کرده بود که این مدل نمی تونه در عمل از این تکنلوژی پشتیبانی کنه به این دلیل که فاقد سخت افزار پردازشی لازمه هستش(بر خلاف مدل X9500d که این تکنولوژی بطور کامل با پردازش سخت افزار پشتیبانی می کنه) و ادعای سونی صرفا یک اداعای نرم افزاری دونسته که در عملا بهیچ وجه کارآمد نیست و حتی ابراز تعجب کرده بود که چطور مراجع مربوطه گواهی HDR رو برای این مدل تایید کرده اند. و تو تست های عملی هم به همین نتیجه رسیده بود
یعنی عملا این موضوع مزیتی بدنبال نداره.
ضمنا این مدل بر خلاف مدل قبلی یعنی X8500C از پنل IPS استفاده می کنه که طبق ریوهای معتبر هر چند زاویه دید رو بهبود دادن ولی منجر به کاهش عمق رنگ های سفید و مشکی نسبت به مدل قبلی شدند
Last edited by mahdi255; 22-06-2016 at 15:36.
سلام دوستان
قصد خرید تلویزیون دارم اگه میشه راهنمایی کنید.
یه TV میخوام که ۵۵ اینچ باشه حالا یه ذره کوجکتر بود عیب نداره.
برای کاهش هزینه 3D نداشته باشه بهتره.
نظرتون درمورد سامسونک 55JUC7920 Curved Smart LED TV چیه؟
بیشتر برا گیمینگ میخوام
اگر حداکثر میزان بودجه تون رو بفرمایید بهتر میشه راهنمایی کرد
سلام
مدل بانه ای یا همون جهانی سامسونگ 7920 و 8920 منحنی 4k چیه؟
Last edited by esi222; 27-06-2016 at 23:20.
سلام. Ju6600w و ju7500
Last edited by mahdi255; 29-06-2016 at 22:37.
این مدل که تخت میشه که!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)