با سلام
لبتابم رو شارژ 7% پیغام داد که خاموشش کردم و زدم تو شارژ.
الان که روشن میکنم رو پیغام hibernation مونده و هر دکمه هم میزنم وارد ویندوز نمیشه؟؟
کسی میتونه راهنمایی کنه که چکار کنم
با سلام
لبتابم رو شارژ 7% پیغام داد که خاموشش کردم و زدم تو شارژ.
الان که روشن میکنم رو پیغام hibernation مونده و هر دکمه هم میزنم وارد ویندوز نمیشه؟؟
کسی میتونه راهنمایی کنه که چکار کنم
سلام
دوستان من مشکلی دارم که حتما باید اسکرین شات بفرستم ولی قوانین فروم بهم اجازه نمیده، چیکار کنم؟
سلام
با موبایل عکس بگیرین
با این برنامه ها هم میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هشدار : این برنامه ها باید قبل از نصب با آنتی ویروس قوی و به روز شده چک بشه
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 04-12-2016 at 16:37. دليل: تصحیح
ممنون که پاسخ دادین.
مشکل من اینه فروم اجازه نمیده من تصویر پیوست کنم! چه با موبایل عکس بگیرم چه اسکرین شات در هر صورت چون کاربر تازه واردم به من اجازه پیوست داده نمیشه!
در این صورت راهی جز این نیست که کهنه وارد بشین
![]()
میدونین تعداد پست هام به چند برسه این محدودیت برداشته میشه؟
نه متاسفانه
از مدیران سایت بپرسین
سلام
باتری لپتاپ را بیرون بیاورید. لپتاپ را از برق جدا کنید.
دکمه پاور را به مدت 30 ثانیه نگهدارید.
باتری را در جای خود بگذارید و لپتاپ را به برق وصل کنید. حالا لپتاپ را روشن کنید.
یعله، راه سخت و پر دردسری بود.
در ویندوز 10 که دیدم این امکان تغییر برنامه دیفالت وجود داره اما این امکان وجود نداره که ناشناخته بشه و تحت هیچ برنامه ای نباشه. اون روز من هم این مسیر رو رفتم ولی راهی نشد پیدا کنم. دوستمون میخواستن که قابل شناسایی برای ویندوز بناشه.
یادمه در ویندوز XP این امکان وجود داشت.
البته فکر کنم اگه نرم افزار pdf رو پاک کنن و بعد از ریستارت دوباره نصب کنن این مشکل حل بشه. تا بحال خودم امتحان نکردم و فقط یک حدسه.
یعله، راه سخت و پر دردسری بود.
در ویندوز 10 که دیدم این امکان تغییر برنامه دیفالت وجود داره اما این امکان وجود نداره که ناشناخته بشه و تحت هیچ برنامه ای نباشه. اون روز من هم این مسیر رو رفتم ولی راهی نشد پیدا کنم. دوستمون میخواستن که قابل شناسایی برای ویندوز بناشه.
یادمه در ویندوز XP این امکان وجود داشت.
البته فکر کنم اگه نرم افزار pdf رو پاک کنن و بعد از ریستارت دوباره نصب کنن این مشکل حل بشه. تا بحال خودم امتحان نکردم و فقط یک حدسه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)