من كه در هر صورت اول دوم خرداد يه دي 900 ميگرماميدوارم پشيمون نشم .معايبي كه اينجا نوشتي هم برام مهم نيست بالاخره تو اين قيمتا گوشي بي نقص نميشه حالا شايد كم نقص بشه پيداكرد!
از راهنمايي شما هم خيلييييي مممممنونمممم![]()
من كه در هر صورت اول دوم خرداد يه دي 900 ميگرماميدوارم پشيمون نشم .معايبي كه اينجا نوشتي هم برام مهم نيست بالاخره تو اين قيمتا گوشي بي نقص نميشه حالا شايد كم نقص بشه پيداكرد!
از راهنمايي شما هم خيلييييي مممممنونمممم![]()
عالیه! متشکرم از راهنمایی.حالا باید صبر کنیم تا این افزایش ناگهانی قیمتها یه ذره متعادل بشه.فکر می کنم تا هفته ی اول خرداد طول بکشه نه؟![]()
راستی اینکه میگن سامسونگ کلا گوشی ضعیفیه و در مقابل ضربه و گرد و غبار و آب مقاومتش کمه تا چه حد صحیحه؟ کلا زیاد شنیده م که میگن گوشی یا نوکیا بگیرید یا سونی اریکسون و سراغ بقیه نرید.اما این دی 900 بدجوری وسوسه برانگیزه![]()
فکر نکنم این گوشی دیگه نوسان قیمتی داشته باشه.
آخه خدائیش با این قیمت چی می خوای بهتر از این؟؟ (با کا800 مقایسه کن قیمتش رو)
در مورد بدنه دی900 نمی دونم کجا توضیح دادم ولی یه حالت ارتجاعی خاصی داره. در مقابل ضربه نسبتاً مقاومه و برخلاف ظاهر ظریفش، مقاومت خوبی داره.
از لحاظ گرد و غبار مطمئن باش که مشکلی براش پیش نمیاد و مثل نوکیا نیست که زیر صفحه گرد و غبار بشینه. خیات راحت راحت.
در مورد آب هم باید بگم که تا حالا امتحانش نکردم!!!!
ضمناً همونایی که میگن فقط نوکیا و سونی اریکسون، باید ببینی از این حرفشون چه سودی می برن.
الان فروش جهانی گوشی ها رو می دونی؟ می دونی که بعد از نوکیا، موتورولا دومه و سامسونگ سوم؟ می دونی سونی اریکسون چهارمه؟
درسته که سونی اریکسون توی ایران خیلی فروش داره ولی پیکان و پراید هم توی ایران خیلی پرفروش هستن!!!!
کلاً برای من برند مهم نیست. مهم اینه که نیازم رو برطرف کنه. (بهتره بدونی که الان خودم دبلیو810 دارم)
ضمناً اگه به عکسا توجه کرده باشین، قاب شیشه ای هم برای دی900 ساخته شده و اومده. که برادرم خریده و انداخته رو گوشیش.
بین n70,n70 music,n71 کدوم رو بخرم؟برام نرم افزار متنوع و کارآمد و قوی بودن سخت افزار مهمه.
همون N70 معمولی از همه بهتره .....
دوستان یه راهنمائی بکنن در مورد خرید نوکیا 6151؟
معایب؟محاسن؟قیمت؟مشکلات؟ و............
منتظرم عزت مزید
N70 معمولی
آقای شهاب سامسونگ! خیلی خیلی ممنون.از راهنمایی هاتون حتما استفاده می کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)